Copii nascuti in 1999!
Raspunsuri - Pagina 14
Nora spune:
Buna dimineata
!
Am revenit si eu pe aici! Am avut ceva probleme cu linia de Internet, apoi am fost plecati pentru cateva zile la Bordeaux (foarte frumos orasul) si acum am luat-o de la capat cu programul obisnuit.
Andrei a fost un pic bolnavior, cu o tuse sacaitoare dar acum i-a trecut. La Bordeaux am fost si la ocean (cam 60km distanta) si am vazut pentru prima oara Atlanticul. Foooooooooarte frumos. Pe Andrei l-a pacalit un pic refluxul: era imbracat, cu pantalonii suflecati si alerga dupa valuri. Problema a fost ca apa avansa foarte repede inspre plaja, asa ca un prim val s-a oprit la picioarele lui, dar urmatorul, inainte ca Andrei sa realizeze ceva, l-a depasit cu mult, asa ca blekota mic s-a trezit in apa nu chiar mica, s-a speriat si a cazut. S-a facut fleasca
. L-am schimbat repede si, dupa ce s-a vazut curat si uscat, a inceput sa faca pe grozavul ce curajos a fost el
.
si o zi frumoasa!
Andrei are 6 ani!
Nora
,AndreiMihai-20.04.1999
&VictorAlexandru-12.07.2001
Nora spune:
Mi-am amintit ceva: in saptamana in care s-au pierdut mesajele, scrisese aici mamica unei fetite, Otilia, si vroiam s-o trec si pe ea pe lista dar n-am mai apucat. Asa ca, mamica de Otilia, te asteptam pe aici, o sa trec fetita cu mare placere pe lista, doar sa-mi spui data nasterii
.
,
Andrei are 6 ani!
Nora
,AndreiMihai-20.04.1999
&VictorAlexandru-12.07.2001
Sarag spune:
Si noi, si noi...
Georgiana implineste 6 ani pe 16 mai.
La multi ani pentru toti sarbatoritii lunii mai!
SaraG
Nora spune:
La multi ani, Tudor
, sa fii sanatos si fericit, parintii sa fie mandrii de tine!!! Tiii, ce baietel mare, imi amintesc cand aveai 2-3 luni... cum trece timpul, asa-i, Miruna?
La multi ani, Georgiana
, fetita de Saraq, numai bine iti dorim!!!

Nora
grati.ela spune:
Pe 22 mai, fetita mea Ozana a implinit sase anisori! Nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul! Ma uit la ea si nu-mi doresc altceva decat sa fie sanatoasa si fericita. Gratiela.
Nora spune:
La multi ani, Ozana, fetita Gratielei
!
La multi ani, Radu, baietelul Simonei
!
La multi ani, Raul, baietelul lui Kitty
!
Sa fiti, cu totii, sanatosi, fericiti, cu noroc, si sa aveti parinti mandrii de voi
.
Nora
Miruna Enescu spune:
Draga Nora,
Ti-am multumit de urari dar vad ca nu a aparut. Asa ca iti mai multumesc o data. Si da, imi amintesc de ei toti cum erau la 2-3 luni, si nu-mi vine-a crede cum a trecut timpul. Doamne, mai tii minte, Andrei al tau nici nu se vedea in caruciorul ala mare.
Iar Tudor, nu mai departe decat aseara, avea probleme "existentiale": mami, ce fac eu, ca sotul trebuie sa fie mai mare decat sotia, si cum pot eu sa ma casatoresc cu Elena, ca ea este mai mare decat mine? M-am chinuit eu sa-i explic ca el va creste mai inalt decat Elena (el are acum 121cm, Elena e doar un picut mai inalta). NU, mami, zice, dar daca ea este nascuta in aprilie si eu in mai, ea o sa fie mai batrana ca mine! Ca sa vezi si sa nu crezi.
Kitty spune:
Multumim frumos de urari!!
Suntem franti, am avut aniversare cu 15 copii, nu-mi mai simt picioarele de oboseala. Raul a fost f. fericit, dar acum e gata, sta in mijlocul cadourilor si nu mai stie ce sa faca (si eu - mama denaturata - stau pe forum in loc sa-l culc).
Va pupam si la multi ani la toti sarbatoritii din aceasta perioada!!!!
Simonna spune:
Nora, doamnelor!
Ma trezesc si eu la spartul tirgului, dar multumesc de urari!
Mult de tot!
Am avut un party de minunea lumii, e drept ca nu s-au batut cu crenvursti cum au facut acum doi ani, dar i-am lasat sa se bata cu sabii de burete, legati la cap cu esarfe cu cranii si aind si miini de-alea ajutatoare, cu cirlige la capat! Asa o harmalaie de copii nici c-am mai vazut! Nici sa-i filmam n-am reusit cum trebuie asa de repede se miscau! Pina si cele doua printese invitate de Radu - care au stat, superioare (erau si mai maricele, e drept) pe scari privindu-i cu un sortiment de semi-dispret (uite si la baietii astia, ce multa minte le lipseste!) s-au incins la lupta cind le-am pus cite-o sabie in mina.
Si i-a cazut si dintele ala care atirna caraghios si care ma obliga pe mine sa maruntesc toata mincarea ca pe vremea cind avea 6 luni! Asa ca a fost stirb de-un dinte, nici ca i-a pasat!
Si zau daca nu s-a cumintit, intr-un fel, colaboreaza asa de bine cu noi de nu-mi vine sa cred!
Si vrea un frate! De ziua lui de 7 ani! Merge si daca-i sora, da' sa fiu atenta si sa fie frate!
Va sarut,
Simonna