the piano nu e soap!
cat despre boom-ul tarkovski, nu l-am prins... eu l-am descoperit singura, din intamplare, intr-o primavara ploioasa, cand nu stiu ce curs tampit aveam de "sarit"
mi s-a parut ca am facut descoperirea secolului, ca nimeni nu mai auzise de regizorul asta
mie fight club nu mi-a placut... mai fain a fost 12 monkeys... in fine, la mine topul tau ar fi "invers"
ai vazut blue - kieslowski?
fetele (lilanda) ! nu mi-a facut inca temele cu dogville si nu ma incumet sa incep discutia fara teme facute!
pana atunci, cine-mi explica si mie ce si cum e cu armata celor 12 maimute, ca io l-am vazut demult si ce mai tin eu minte de acolo e brad pitt (ca actor, nu altceva) si ca n-am inteles prea bine finalul, cu telefonul ala...va rog, ca n-am timp sa-l vad acum, si mi-am amintit ca atunci m-am certat cu sotioru pe variante de final!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)
iaca de rea ce sunt nu o sa-ti explic, dar iti dau un clue: faptul ca esti TU in viata ACUM nu-ti spune nimic despre sfarsitul filmului?
and i said to myself... what a wonderfull world...
quote:
Originally posted by gandacelu
iaca de rea ce sunt nu o sa-ti explic, dar iti dau un clue: faptul ca esti TU in viata ACUM nu-ti spune nimic despre sfarsitul filmului?
and i said to myself... what a wonderfull world...
continuarea, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35920" target="_blank">acilea
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
daca doriti sa ne (re)vedeti :)