Cine a nascut cu dr. Conci Stelian de la Polizu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Un buchetel de flori pt. o mamica CURAJOASA!!! Doamne ce nastere ai avut!!! Intr-adevar e mai URGENT sa ajungi la spital o data ce s-au rupt membranele... decat la aparitia contractiilor... Tu zici ca NU contesti abilitatile de medic ale Dr. Conci. Eu una zic ca esti putin cam ingaduitoare!!!

PS: Ma bucur ca i-a zis-o sotzul tau!!!

POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 26+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Of, Liviana saracuta de tine prin ce ai trecut.Eu tot nu inteleg de ce le mai dau voie sa mai si profeseze la acesti idioti.Liviana

Paula27+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enia100 spune:

Sunt foarte trista ca a trebuit sa treci prin cosmarul asta, mai ales ca tu chiar ai fost genul de femeie care si-a monitorizat atent sarcina pe intreaga perioada si, mai important, cu ajutorul aceluiasi doctor. Imi pare rau sa aud ca dr. Conci ar fi capabil de asa ceva. Desi stau si eu cu teama sa nu ma lase balte atunci cand va veni momentul (as vrea sa am o nastere prin cezariana), ma gandesc ca dupa 8 ani de zile mi-e greu sa ma familiarizez cu alt medic. Sunt o persoana foarte sensibila, mie imi repugna cumplit sa fiu tratata dur sau rece; in fond, ce naiba, voi avea un singur copil! De ce as accepta fitele unuia pe care nu as mai avea timp sa-l cunosc suficient. Pe de alta parte, ar fi infiorator ca atunci cand va veni momentul nasterii sa constat ca el nu este disponibil si sa ma paseze doctorului de garda. Linistea si echilibrul meu ar fi distruse!
Tare mult imi doresc sa nu mai existe cazuri precum al tau. As vrea ca oamenii sa fie mai profesionisti!
Sa fii sanatoasa si sa nu mai parte de mizerii de genul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Enia, curaj! Daca esti hotarata sa faci cezariana, atunci probabil dr Conci te va programa cand va fi disponibil si cu siguranta nu iti vei asuma riscuri ca ale mele. Eu una n-as recomanda cezariana, dar daca la tine chiar se impune, Go for it!
Sa auzim numai de bine!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enia100 spune:

Multumesc Liviana!

PS. De ce nu ai recomanda cezariana? Cat de riscanta ti se pare in plus fata de nasterea normala?
M-ar ajuta un raspuns de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Draga mea, sunt multe de zis. Eu trecand deja printr-o nastere normala (si grea pe deasupra) si de asemeni prin 2 operatii abdominale (fara leg cu sarcina), n-as mai vrea nici moarta inca o taietura pe burta. Viata nu se stie ce-mi va oferi, asa ca de ce sa merg de buna voie la taiat? Ah, da, te poate taia jos doctorul, dar epiziotomia nu se compara cu cezariana. Sunt mamici fericite ca au avut cezariana si mamici fericite ca au optat pt nasterea normala, deci fiecare alege ce crede ca i se potriveste mai bine. Un singur lucru ramane insa cert: nasterea normala e un proces natural (si D-zeu a oranduit bine lucrurile astea) si (daca nu sunt probl cu mama sau copilul) in mod clar pt amandoi nasterea naturala e cea mai buna alegere. Te pup si succes in alegerea corecta!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 24s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3107 spune:

dragele mele...am "zarit" discutia voastra despre dl doctor.....nu stiu cu ce as putea incepe....decat sa imi arat si eu punctul de vedere.....Dl dr Conci este un doctor bun...de ce spun asta..aproximativ toate femeile pe care le cunosc si care au nascut au facut-o cu dansul.....nici una nu a avut ceva de comentat...iar daca va intereseaza sa stiti ca nu este genul de doctor care trateaza oamenii dupa cati bani ii bagi in buzunar.in alta ordine de idei....vreau sa le ras[und doamnelor care nu sunt multumite si caRe au adresat niste cuvinte nu prea potrivite la adresa dr.doamnelor....acum....daca dr ar avea de ales intre dumneavoastra si o doamna care are co[pilul intors ,strangulat cu cordonul ombilical...pe cine ati dori sa ajute...pe cea care este in pozitia de a pierde copilul sau pe dumneavoastra care desi nu aveti dilatatie puteti naste normal si fara complicatii.....nu vreau sa fiu rea.....vorbesc cat se poate de cinstit cu dumneavoastra.au fost cazuri cand doctorul avea o urgenta...consider ca o viata este mai importanta decat un moft.....iar faza cu telefonul....poate omul avea alte treburi si nu putea raspunde....mai ales in zilele in care nu este de garda
nimeni nu este perfect.......un singur lucru am sa va spun- a salvat-o pe mama de la cancer...iar multumita dansului mama este sanatoasa ,,,,iar in acelasi timp este in continuare FEMEIE......va multumesc....si ma scuzati pt ce am scris...dar luati lucrurile ca atare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Nu ma pot abtine sa nu scriu si eu la acest subiect.
Deci sa incepem cu inceputul.
Dr.Conci Stelian este medic la policlinica M.A.I.,eu lucrand in minister(din 1991)era medicul unitatii deci automat era si medicul meu.
In 1992 prin toamna imi intarzie ciclul(care de altfel il aveam regulat; fix la 28 de zile) si ma prezint la el crezand ca sunt insarcinata, aveam chiar si simptome de sarcina greturi picioare umflate,sanii ma dureau , dar aflu cu stupoare ca nu sunt. Diagnostic:amenoree.Ce-i de facut?!Binenteles tratament.Cu progesteron si etinilestradiol.Dupa 4 luni de tratament,atentie!!! fara nici un fel de analize,nu m-a trimis sa fac nici macar o analiza, apare si menstuatia dar numai sub efectul medicamentelor si asta pe parcursul a inca 2 ani.Drumuri lunanre la policlinica/spital in functie de unde putea sa ma vada, si acelasi tratament,de cate ori il intrerupeam ciclul se incapatana sa apara.La un moment dat in disperare l-am intrebat ce se intampla si ce implica "boala" mea(doamne ce nestiutoare eram pe atunci)si el mi-a raspuns sec: "nimic!,nu ti se intampla nimic doar ca nu poti ramane insarcinata dar in rest...."Atunci m-am speriat cu adevarat, cum sa nu pot sa am un copil eu care toata viata visam sa am o familie cu 3 copii.... ce sa mai, ma cuprins disperarea, iar dr. ma intrebat din nou sec "da' ce vrei acum copil?" Nu nu vroiam chiar atunci fiindca nu ma vedeam pregatita inca sa am un copilas dar totusi imi doream sa pot avea copii, asa ca a concluzionat : deocamdata iei anticonceptionale(tri-regol), care iti vor regla hormonii si ne vedem peste 6 luni.Si astea 6 luni s-au facut 6 ani(cu consultatii din 6 in 6 luni), de cate ori incercam sa le opresc se intampla acelasi lucru:nu mai aveam ciclu.
M-am indopat de anticonceptioanale pana in 2000 cand am decis sa intrerup tot si sa nu mai merg la nici un medic,punct.
Si eu si Gabi(sotul meu)cu care sunt impreuna ica de pe bancile liceului,din clasa a 9-a,ne-am resemnat crezand ca nu pot avea copii.
Prin 2003 printr-un concurs de imprejurari - la o plimbare cu cateii in parc - ajungem sa il cunooastem pe renumitul Dr.Pop Adrian pe atunci nici habar nu aveam cine este, stiam doar ca este medic ecograf si uite asa din zi in zi ne imprietenim ne vizitam si ne ajutam reciproc , de cate ori pleca din tara noi stateam la el si avem grija de Nik(boxerul lui iubit).si uite asa mai trec 2 ani pana intr-o zi stand de vorba cu Gabi l-a intrebat de ce nu avem copii si el i-a raspuns simplu:"Fiindca Dana nu poate sa ramana insarcinata!"
Prima fraza pe care a spus-o dl.doctor a fost "nu se poate asa ceva.de ce?"Si Gabi i-a povestit tot, toti anii pierduti in care am facut tratamente fara rezultat.Dupa o sptamana eram la el la cabinet si ii povesteam fata in fata tot.Ecografia nu a evidentiat nici o problema genitala, dar absolut nimic,fac o paranteza fiindca am uitat sa va spun ca in afara de amenoree eram diagosticata si cu uter infantil, pe care dr.Pop la interpretat ca un uter usor micsorat din cauza absentei ciclului dar nici vb. de uter infantil.Si de aici mai departe e simplu: imi face programare la endocrinologie si ginecologie la el in policlinica dupa ce in prealabil s-a mirat cum de nu am facut un set de dozari hormonale ..nu mai vorbim de ecografii si tomografie de sa ; pe care le-am facut ulterior cu ajutorul dansului iar verdictul final a fost:
HIPERPROLACTIMIE DIN CAUZE NECUNOSCUTE.Toti hormonii(progesteron,fsh,lh,estradiol,tsh etc) erau in limite normale singurul ce sarea enorm era prolactina.
In toamna lui 2005 eram gata cu toate analizele.
Tratamentul "de inceput"(de altfel singurul, dar spun de inceput fiindca asa se incepe cu ceva mai usor) a fost bromcriptin, cu pasii de rigoare in dozaj, dupa numai o luna de tratament apare menstruatia dupa o alta se instaleaza si ovulatia eu reusesc sa slabesc ca ma cam ingasasem in anii ce au trecut si dupa numai 10 luni de tratament (mai exact pe 04.09.2006)am ramas insarcinata spre mirarea tuturor.
Acum aveam ceea ce mi-am dorit cu ardoare tot timpul si nu credeam ca se va mai intampla, un bb. mic in burtica pe care l-am adus pe lume pe 05.05.2007 prin cezariana la spitalul Municipal,3,650kg. si 52cm.numele minunii mele este:ALEX-GABRIEL
SUNTEM CEI MAI FERICITI PARINTI DIN LUME,TOT CEEA CE NE-AM DORIT AVEM ACUM.
PS.tratamentul nu l-am intrerupt de loc in timpul sarcinii si asta la indemnul celor doi medici de exceptie zic eu care m-au monitorizat pe toata perioada sarcinii:DR. GANEA ALEXANDRU-ginecolog si DR.POP ADRIAN-ECOGRAF.cel din urma fiind si nasul de botez al fiului nostru.
Acum judecati si voi ce fel de medic este dr.Conci Stelian de la maternitatea Polizu.Eu atat am avut de spus...

POZA INGERAS
LA BAITA
PRIMA ZAPADA
LA PETRECERE

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

RE-Reactivez acest subiect pentru ca am vazut ca raspunsurile sunt destul de vechi si sunt curioasa daca intre timp au mai aparut alte mamici care au nascut cu dr Conci Stelian

Eu sunt insarcinata in 7 saptamani, medicul meu este dr Conci pe care l-am descoperit acum 7 ani dupa ce l-am nascut pe fiul meu

Am nascut la filantropia cu un medic caruia sincer nu ii mai stiu numele. la primul ciclu de dupa nastere, mi-am sunat medicul cu care am nascut si mi-a zis sa incep anticonceptionale logest. au trecut vreo 10 zile si mie nu imi mai trecea ciclu, ma simteam f rau si sfarsita. asa ca l-am sunat iar pe dr si i-am zis ca ceva nu e in regula cu pastilele si ca mie nu mi se opreste ciclu. atunci dr a zis sa opresc logest asa..in mijlocul lunii si sa iau microginon, am facut bineinteles ce a zis dr sa fac si..am mai avut ciclu inca vreo 20 de zile. ma apucase disperarea, ma simteam extrem de rau.
in perioada aia sora mea era insarcinata si il avea ca medic pe dr Conci care avea si un cabinet particular pe la mihai bravu.
sora mea mi-a zis sa il sun pe Dr conci sa vad ce zice si dansul. ea era f multumita de medic.
Asa am facut, de disperare, am renuntat la medicul cu care nascusem si l-am sunat pe Conci la cabinetul particular
MI-a raspuns sotia dansului care este secretara-asistenta si i-am spus ca doresc o programare la dr conci. m-a intrebat cu ce problema, dupa ce i-am povestit cosmarul prin care treceam, mi-a facut programare la dl doctor pentru...a 3 zi cred si mi-a zis ca iau niste medicamente...asa prin telefon...mi-a recomandat niste vitamine si mi-a zis ca sangerarea ar trebui sa treaca.
trebuie sa mentionez ca eram atat de disperata incat mi-am injectat cateva zile la rand singura vitamina k in speranta ca voi scapa de acea sangerare

ma rog.....am luat ce mi-a zis sotia dl doctor, nu mai aveam nimic de pierdut si..surpriza! in prima zi cantitatea de sange s-a redus la jumatate iar urmatoarea zi s-a oprit orice fel de sangerare.

M=am dus dupa aceea la dr cand aveam programamrea, mi-a montat sterilet cu care am fost f multumita aproximativ 4 ani pana l-am scos si acum, cand am ramas insarcinata, l-am ales pe dr conci sa imi monitorizeze sarcina si sa nasc cu el
Mi se pare un om minunat, bland, calm, imi vrb atat de frumos, ma umple de speranta si ma linisteste oridecate ori am vreo problema. nu cred ca ma va lasa balta la nastere.

el acum este la spitalul caritas si sunt f curioasa daca a nascut vreo mamica cu el la caritas in ultimul timp. ce conditii sunt acolo? cum sunt saloanele....etc

va multumesc

Mamica mandra a lui Dani si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1puimic spune:

buna mamici!
sunt insarcinata in 37 sapt si ar fi trebuit sa nasc la maternitatea Polizu cu dr cu care am nascut si prima fetita. maternitatea este inchisa momentan pt renovari, iar acesta m-a "pasat" la Dr. Conci, la spitalul Caritas. pareri despre spital si despre dr. am citit dar postate prin 2008-2009. recenta a mai nascut cineva la Caritas cu Dr. Conci???

multumesc mult!

Mergi la inceput