Cine a nascut cu dr. Conci Stelian de la Polizu?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smallcrina spune:

In septembrie 1999 fata mea trebuia sa se nasca cu ajutorul acestui domn, la Polizu. Nu a catadicsit sa apara. Am stat 3 saptamani in spital pentru ca pitica avea sub 2.5 kg. ( A decis sa vina pe lume la 34 de saptamani, s-a nascut cu 48 cm si 2.1 kg) La fiecare raport eram la usa sa il gasesc. Nici urma, nu stiu pe unde iesea... Ne-am vorbit abia dupa o luna si jumate de la nastere, cand am reluat "intrevederile" de la cabinetul particular pe Mihai Bravu. Am aflat ca avusese fi-su nunta... Am nascut de fapt cu Domnul doctor Nicusor Branescu, domn deosebit care a avut grija sa mai si glumeasca in timpul nasterii. Daca as naste din nou clar l-as cauta.
Dar sa revenim. Pentru ca eram moaca am crezut ca a fost doar un accident, dupa o vreme am montat sterilet la CM Dr. Conci. Dupa 2 ani , controale la 6 luni, s-a lipit o sarcina mica si draguta cu sterilet cu tot. Am mers la cabinet, asta e hai sa intrerupem. Nu mai zic ca am bocit vreo 2 saptamani ca dr. a zis ca nu se poate pastra si eu nu voiam sa aud. In ziua X, m-am cocotat pe masa, Dr. a inceput sa 'caute' ce trebuia sa caute, s-a albit la fata, a chemat-o si pe doamna sotie-asistenta, au vorbit pe shoshotite / am inteles doar ca "nu mai e". Am scapat si de sarcina si de sterilet, nu am aflat nici azi ce nu mai era.
Intre nasterea fetei mele si sarcina a doua, cumnata mea, 9 luni controale la Conci, totul bine, s-a rupt apa... hai la polizu ca naste.
Intra Irina la Dr. de garda, noi pe hol sunam la 3 numere pe care le stiam de la Conci. Nimic. Doctorii au intrebat-o daca e pacienta cuiva, a zis ca e a lui C. si au decis doctorii sa il astepte ca o sa vina.... in fine.. a stat Alexandru 12 ore pe uscat pana a venit si i-a facut cezariana , copilul se angajase in nastere si se blocase pe drum. Are puiul probleme cu raceli / bronsite / plamanite si acum. Mama a iesit din operatie cenusie. Noi am crezut ca o pierdem. Un doctor de cosmar. Feriti-va !!!
Daca nu socotim ca nu apare la nasteri, in rest e OK. Toata sarcina mea si a Irinei ni s-au dat retete la mare fix, chiar OK.
Deci per total zic ca are o problema cu sfertul academic - dureaza prea mult. Actul medical e OK. Promisiunea ca e acolo cu tine....///

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pazeadeconci spune:

Buna fetelor. Am tinut mortis sa dau si eu cateva declaratii despre acest "doctor" conci stelian.Poate ca aceste mesaje va vor ajuta si pe voi. Inainte de a fi pacienta dansului, am citit cateva mesaje pro si contra si am decis sa merg cu dumnealui avand si ceva recomandari. Vreau sa va ajut!!! Nu mergeti la acest doctor!!! Va termina din toate punctele de vedere. Spun asta ca am nascut de curand si am avut cea mai proasta experienta. Am nascut un copil cu trei malformatii pe care dumnealui nu le-a vazut niciodata la ecograf, ba din contra, m-a linistit ca totul este in ordine de fiecare data. La nastere am fost tinuta 12 ore in travaliu, chinuita ca pe un porc care merge la taiat. Copilul s-a nascut foarte slab, vanat si a fost resuscitat la nastere. A avut scor apgar 7. Copilul meu a stat in meconiu datorita acestui doctor care desi nu isi cunoaste meseria, din pacate, m-a taxat cu zeci de milioane pt toate sedintele. Cine doreste mai multe informatii, imi poate scrie pe acest forum. Inca o data va rog spre binele vostru. Nu mergeti la dansul. Macar ascultati-le pe cele care au de tras de pe urma acestui doctor.

Mergi la inceput