Cine a nascut cu dr. Conci Stelian de la Polizu?

Cine a nascut cu dr. Conci Stelian de la Polizu? | Autor: lbelciug

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.
Sunt o viitoare mamica si as dori sa stiu daca sunt pe forum persoane care au nascut asistate de dr. Conci Stelian de la Polizu. Va rog dati-mi informatii despre cum a decurs nasterea cu acest dr.. Pana in prezent eu sunt decisa sa nasc cu el, insa as vrea sa aflu si parerea unor persoane (pro sau contra) care deja au trecut prin experienta nasterii impreuna cu el.
Va multumesc in avans.

Liviana - Kinder de 25+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Dintre atatea mamici, nu-mi raspunde nimeni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

buna
sora mea a nascut cu conci si totul a fost ok...dar...nu stiu sa-ti dau detallii despre cum a decurs nasterea...dr conci este un doctor bun...

Mergi la inceput

Multumesc pt raspuns, Kjmami.
Cum as putea totusi sa aflu mai multe detalii? Am inteles ca au fost cazuri cand unele mamici nu au nascut cu el chiar daca le-a monitorizat sarcina.... Sa inteleg ca nu e mereu disponibil?
Va rog daca mai e cineva care il stie, rog sa-mi dea detalii. De asemeni as vrea sa stiu cum sunt moasele de la Polizu... Te ajuta si te invata cum sa respiri in timpul travaliului?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinadcn spune:

iti voi da un raspuns la ce mi s.a intamplat acum 6 ani si 6 luni.Desi pe tot parcursul sarcini m.am prezentat la dl. dr. Conci (si intelegi ce presupune asta),in momentul nasterii am fost lasata pe mina unei d.ne doctor care m.a inmanat dr. de garda (desi am dat cam peste tot si chiar mai mult decat trebuia). Concluzia:????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omi308 spune:

Buna!Eu sunt Oana si desi nu am nascut cu dr Conci il cunosc de vreo 12 ani deoarece este medic si la policlinica M.I. si a trebuit sa-mi i-au concediul medical de la dansul. Ca profesionist si mod de lucru cu pacientele sunt foarte putine de reprosat dar in ceea ce priveste nasterea... . In timpul in care am stat la usa la cabinet am intalnit mai multe mamici care erau in ingrijirea lui sdi care m-ai fusesera si inainte si spuneau ca in cazul in care ajungi la spital noaptea sau cand el nu este nu vine niciodata, iti recomanda un coleg sau nasti cu medicul de garda. Una dintre viitoarele mamici povestea ca avusese un accident de masina cu putin timp in urma si cand a venit la cabinet l-a rugat sa-i dea nr. de mobil in caz ca mai apare vre-o urgenta de acest fel. Dupa vre-o 5 min de gandire i l-a dat dar nu a fost incantat deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

reactivez subiectul pt ca as dori sa aflu si eu mai multe parere despre dr conci!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enia100 spune:

Eu merg la domnul dr. Conci de 8 ani de zile. Nu am absolut nimic sa-i reprosez pana acum, mai ales ca au existat cateva cazuri cand am apelat la dumnealui si la ore mai putin nepotrivite. In ceea ce priveste telefonul mobil imi amintesc ca, atunci cand a existat un tratament mai deosebit, chiar el a insistat sa-mi dea numarul de mobil pentru orice problema care s-ar fi ivit. De asemenea, au existat foarte multe dati cand a trebuit sa merg la consultatie seara (programul de la serviciu nu imi permite altfel) si nu s-a aratat deloc deranjat sau obosit ca la orele 20:30 mai avea inca vreo 4 paciente. In schimb, imi amintesc ca la un moment dat, mi-a reprogramat o consultatie care ar fi trebuit sa se desfasoare pe la pranz, datorita faptului ca trebuia sa ajunga de urgenta la spitalul Polizu pentru o tanara care urma sa nasca. Evident ca a plecat imediat, dupa ce si-a cerut scuze tuturor pacientelor! Chestia asta mi s-a parut foarte profesionista. Chiar daca nu mi-a convenit ca am asteptat 3 ore sa intru in cabinet numai ca sa fiu anuntata ca se amana consultatia, consider ca si-a apreciat corect prioritatile si s-a dus acolo unde era mai mare nevoie de el.
P.S. Si eu am decis sa nasc impreuna cu el atunci cand va veni momentul!

Mergi la inceput

Wow, ce amintiri imi starneste acest subiect. Sunt surprinsa ca a fost gasit dupa aprox 3 ani de la crearea lui. Iata-ma acum din nou in aprox acelasi nr de sapt!
Vad ca exista in continuare opinii pro si contra despre dr Conci, ceea ce e normal in orice dezbatere.
Enia, eu iti urez sa nu ai parte de neplaceri din partea acestui doctor, in special la MOM NASTERII. Eu am o amintire extrem de neplacuta si nu l-as recomanda nici unei viitoare mamici. Nu-i contest calitatile si cunsotinetle de dr gineco, insa faptul ca nu e disponibil cand pacientele lui ajung la mom cel mai important al sarcinii, il descalifica complet in ochii mei.
Sa va spun pe scurt cum a decurs nasterea lui Matei. La aprox 41 de sapt, (era vineri) am fost la ultimul control cand dr a constatat inca o data un col lung si nici un semn de dilatatie. Mi-a zis sa vin luni la Polizu pt declansare. Aveam nr de mobil si m-a asigurat ca il pot suna la orice ora in caz ca apar semne de nastere. DAR, daca mi se rupe apa sa nu ma alarmez si sa stau cuminte pana am contractii la 10 min. Ghinionul a facut ca duminica dimineata sa mi se rupa apa si nici urma de contractii. Pun mana pe telefon si sun. Dr nu raspunde. Intre timp sotul constata ca hotii ne-au spart masina. Ii zic, du-te si rezolva cu Politia, eu mai incerc sa-l sun pe dr, tot una n-am contractii deci trebuie sa mai astept. Spre disperarea mea, dr nu a raspuns la mobil toata ziua! Nici la spital nu stia nimeni sa-mi spuna cum sa dau de el. Asa ca in final, spre seara (eram tot fara contractii) ajung la Polizu si ma ia in primire dr de garda, care spre norocul meu era ultra-profesionist: dr Suciu Nicolae pe care il recomand calduros oricarei viitoare mamici. Ma ia omu' in primire, ma consulta si incepe sa ma faca cu ou si cu otet "Cum de-ai putut sta 12 ore cu memnbranele rupte"? Eu nedumerita ii raspund tot ce ma invatase bunul dr Conci, chestie care ii blocheaza pe toti cei de fata: dr, asistente, rezidenti. Cine a mai auzit sa i se spuna unei gravide sa astepte contractiile dupa ce i s-a rupt apa??? Bunul dr, ma da pe mana moasei care ma trece pe perfuzie cu oxitocina. De la 9 seara pana la 5 dimineata m-am chinuit sa ma screm. Aveam contractii dar copilul nu cobora deloc. Aveam vase de sange sparte la ochi si vanatai pe degete de atata efort, strans bare si scremut. Copilul era mare si nu putea cobori pe uscat. In final, dr concluzioneaza ca nu pot naste singura, pune mana pe forceps si il scoate intr-un final pe flacaul meu de 4,05 kg. Mititelul era violet, dar sanatos. A avut o fractura de clavicula si cateva vanatai pe frunte. A primit nota 7, dar recuperarea lui a fost usoara. Mai rau de mine, caci dupa atata pierdere de sange, anemia de Fe era mare, aveam caderi de tensiune, lesinam, n-aveam putere deloc, eram varza. Eu de felul meu sunt mai strong, dar povestea asta m-a rapus. Dupa o luna inca oboseam de la putin stat in picioare.....
Atentie deci, dragi mamici catre cine va orientati.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca a doua zi dimineata, cazul meu a fost prezentat la raportul de garda la care a participat si dr Conci. A facut vizita la salile de nasteri, insa acolo unde eram eu nu a vrut sa intre. I-am auzit vocea si tare as fi vrut sa dau ochii cu el. L-a intalnit insa pe sotz, care i-a spus cu mult calm ca pe viitor ne vom orienta catre alt dr gineco. Scuza lui Conci a fost ca toata ziua de duminica mobilul lui a fost lasat la incarcat.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 23s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Of Liviana ce poveste

La baby-boy 2 sigur o sa fie mult mai bine

Anca 24+

poze
bebelusa

Mergi la inceput