Bebelusi de martie-aprilie 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Pai atunci hai sa mai razi putin:

Sa nu ziceti ca inginerii n-au simtul umorului.
Mai jos sunt niste probleme notate de piloti de la Qantas (compania aeriana australiana) si solutiile inginerilor de la service.
(P=Problema semnalata de pilot, S=raspunsul inginerilor.)

P: Cauciucul principal de pe stanga aproape ca trebuie schimbat.
S: Aproape schimbat cauciucul principal de pe stanga.

P: Zborul ok, doar "aterizarea automata" cam dura.
S: "Aterizarea automata" nu este instalata pe acest avion.

P: Joaca ceva la bord.
S: Strans ceva la bord.

P: Gaze moarte pe parbriz.
S: Comandat gaze vii.

P: Semn de o scurgere la echipament aterizare dreapta.
S: Semn inlaturat.

P: Franele de frecare blocheaza valvele de viteza.
S: Asta le este scopul.

P: Sistemul IFF inoperabil.
S: Sistemul IFF intotdeauna inoperabil daca este OFF.

P: Suspectez crapatura in parbriz.
S: Suspectez ca ai dreptate.

P: Motor 3 lipsa.
S: Gasit motor 3 pe aripa dreapta dupa ce l-am cautat putin.

P: Avionul merge caraghios.
S: Avertizat avionul sa stea drept, sa zboare cum trebuie, si sa ia lucrurile in serios.

P: "Radarul tinta" bazaie.
S: Reprogramat "radarul tinta" sa cante cum trebuie.

P: Soricel la bord.
S: Instalat pisica.

P: Zgomot de sub bord. Suna ca un pitic care bate ceva cu ciocanul.
S: Confiscat ciocanul de la pitic.

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Buna dimineata mamici,

Vad ca m-am culcat ultima si m-am trezit prima .

Gandindu-ma ca azi e sambata si deci e si sotul acasa, mi-am permis "luxul" de a sta mai tarziu... proasta idee.. pt. ca la 4 bebe a dat desteptarea, la 7 bebe a dat desteptarea, si de la 7.30 nu a mai vrut sa doarma. La luat ce-i drept taica-su cu noi in pat, dar el avea si chef de joaca. Asa ca pana la urma a trebuit sa ma ridic tot eu din pat si sa ne jucam si sa-i fac piureul de fructe sa pape, etc.
Acum deja sunt chiauna de cap, ca mai am inca putina febra. Baietii mei au adormit la loc dar mi-e ca daca ma bag si eu in pat, bebelacul se trezeste in max. 15 minute si o luam de la capat

O zi buna si va mai pove mai tarziu.

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Ia uite, mai intru si eu sa va prind din urma cu cititul si gata sa mor de ras cu atatea glume!

Oake, mai zi-le ca le zici bine!:) Si sanatate maxima iti doresc!

Bebe, ce cumintel e Alexandru! Ah ce-as vrea sa am si eu un program cat de cat fix cu Lara! La noi nu sunt doua zile la fel! Nici macar ore de masa fixe n-avem!

Kata, sa ne spui cat must ai baut si cati mici ai mancat la Zilele Focsaniului!:) Hai, fa-mi pofta si omoara-ma!:))

Laura, bravo pentru mica Daria! Mai are putin si pleaca singurica la plimbare!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

La multi ani, George! Ema, sa-ti traiasca puiul si sa aiba o viata minunata!

Mergi la inceput

Dragelor,
mai spuneti-mi si mie ce mai mananca voiniceii vostri si cam pe la ce ore si cat de mult? Cum ziceam si mai sus, eu nu reusesc sa-i fac Larei nici program de masa, nici program de somn, nici macar program de joaca!:) Parca fiecare zi e altfel desi eu incerc sa-i dau sa manance cam la aceeasi ore dar nu-mi place s-o fortez si de multe ori nu insist daca nu vrea.
As vrea sa-mi ziceti si voi ce alimente noi le-ati mai introdus puilor si ce se mai da in general la varsta asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

La Multi Ani, George Radu! sa crestimare si frumos!
iata ca a adormit si moatza mea, ca s-a trezit la 8, si nu mai pun la socoteala trezirile dupa tzitzi, la 2,4 si 6

Nedda, nici Ana n-are program fix, eu tin cont cam din 3 in 3 ore...ma rog, bona acum, pina vin eu deci dimineata la 8 laptic, pe la 11 piure fructe (mar, banana, para) am incercat si alte combinatii, dar asta e preferata, asteptam iarna pentru portocale si grapefruit. dupa 3 ore, pe 13, iar laptic, cu un pic de faina de orez, ca Ana e mai slabuta si ii fac mai consistent. Pe la 3-4 ii dau supica si piure legume (morcov, cartof, pastirnac, radacina patrunjel, piept pui sau copanel, dovelecl, ardei gras, telina, toate pasate cu un pic de unt sau lapte si zeama separat, la supica). dupa alte 3 ore, un pic de laptic si seara la 8-9, cereale cu lapte eu am Milupa cu fructe - sau brinzica cu mar copt, sau iaurt cu brinzica si fructe sau mamaliguta cu brinzica, dar cel mai mlt ii plac cereale. si apoi la culcare tzitzi si noaptea la fel. saptamina viitoare o sa bagam in piure si un sfert galbenus ou.

Lavi, pe net poti sa te uiti si acum - sunt duminca trecuta, pe 17 oct, pe la min 18 si 20 secunde si miercuri, pe 20 oct, pe la minutul 20 si nu mai stiu cit. Eu ma uit seara acasa sa vad cum am fost, sa ma pot corecta mai bine data viitoare.

kata, ai baut tot mustul de la festival de nu mai treci pe-aici?

toate bune, mai vorbim azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata! n-am mai fost sambata la serviciu din Martie, si nu-mi prea place. Bine ca sunteti si voi pe aici ca sa am cu cine vorbi in pauza de tigara.
Copila mea are program ziua de somn, de papica, dar din pacate acelasi program il are si noaptea. Ne trezim din patru in patru ore si ...papam. Si lucrul acesta dureaza de la vaccinul de luna a sasea, pana atunci reusisem cateva nopti consecutive cu somn de la 9 la sase. Dar crestem noi mari !!!! Rezolvam si problemele cu burtica si ne punem iar pe educat barbarul de copil!
Spor la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Servus fetele!

Hopa si eu, sa intru acu pana nu-mi intru in treburile de sambata si-n pregatelile de plecat la ziua unui prieten de fam. (azi ne chefuim)
Bunicul tocmai a plecat la pescuit cu niste amici de-ai nostrii iar papi a trebuit sa mearga la servici, da' nu sta mult cica la 12 e acasa.
Aseara s-a prelungit statul nostru pana pe la vre-o 3 noaptea, dar nu pe net ci la taifas iar acu va dati seama ca -s chiauna.

Va spuneam aseara ca a mea cocolina de vre-o 2 zile e iar agitata.Eeeei, vreau sa va spun ca am impresia ca-si cere propria camera. Nu stiu unde dorm ai vostrii insa Hanna de cand am nascut-o doarme in patutzul ei insa la noi in camera.
A fost pitica mea aseara pana la 3 cand ne-am dus noi in pat, smirna.Am avut Babyphone cu noi si nu zicea nici car.Ba ma gandeam ca trecuse de miezul noptii deci trebuia sa inceapa show-ul si desi era totul activat faceam drumuri pana in camera sa vad , mai respira cocolina?
Era bine merci chiar si fara suzeta si...n-avea treaba.
Fatzaiala a inceput insa dupa ce am intrat noi in camera concluzia:CLAR VREA CAMERA EI.
Acum e naspa ca pana mai e tatal meu la noi nu pot sa-i pregatesc nimic , actuala camera de oaspeti fiind initial programata a fi camera Hannei.Asta e! O mai urmaresc si va mai spun eu ce si cum.

Nedda, hai sa-ti zic si eu programul Hannei:

dimineata
7 tzitzi
10-pireutz de fructe (de saptamana viit. adaugam si
branzica

pranz 13-pireutz de legume cu carnita, sau fara, ieri am pus si 1/2 galbenus ou (f bun)

dupa-masa 17-18 iar niste fructe (pireutz, cu biscuitzei sau fara)

seara 20-20,30 cereale cu diferite
componente, completare tzitzi

noaptea de sete tzitzi de la mami

De mentionat ca dupa pranz intra in patutz si vre-o 2,5-3 ore le doarme, asta fiind singurul ei somn de zi.
Vreau sa-ti zic ca inainte imi dormea pe zi max 2 H insa tot in calupuri de juma de ora. Insa de cand am inceput cu diversifi dupa pranz "oblije-force" somnic iar acu vreau sa-ti zic ca si-l cere singura (somnicul)
Bafta si....ar fi si pt tine mai lejer sa stii ca are un programior, mai apuci sa faci una alta sau chiar sa stai in orele ei de somn la taclale la telefon cu pretenele (la mine se practica)

Oake mi-ai dat cumva raceala? Azi de dimineata m-am trezit cu o usturime in gat de numa si cocolina cam stranuta.Sa vezi ce-ti fac daca-i pe asa

Cuscra (Kata) acu ai disparut matalutza de la barfe? Sa vezi ca apari tu si dispar eu ca asa se poarta vad.
pupicei si distractie faina la zilele Focsaniului(sau s-au terminat?)si....vreau si eu putin muuuuuuuuuusttttttttttt

un week-end fain tuturor

Lavinia-mama si micutza Hanna

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

auuuuuuuuuuuuuu Muttiiiiiiiiiii, ce tampenie mi-am facut la numeeeeeeeeeeeee

asta e daca n-ai ce face si mai stai si cu copilul in brate

Lavinia-mama si micutza Hanna

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Avem poze noiiiiii!!!!