Bebelusi de martie-aprilie 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piciulica spune:

La multi Ani Dalina si Luca! Sa cresteti mari, sanatosi , cuminti si sa aduceti numai bucuri parintilor vostri.

Sefu e plecat 3 zile asa ca ura imi fac de cap.
Abia astept sa mergem maine la sepctacol o sa va povestec cum a fost. S-a acomodat destul de repede . E cu ochii numai dupa copi, sa vada el tot ce se intampla in jurul lui. DImineata e atat de fericit cand ii vede pe ceilalti copii ca e mai mult cu ochii la ei decat la mami ca pleaca.
Sa va povestec... astazi pictau dovlecei. Erau asa de simpatici, cum colorau ei acolo cu manutele lor micute. Am zis ca diseara o sa le rog sa imi dea dovlecelul acasa , pai sa avem amintire si noi nu... Fac o mutime de activitati interesante la gradinita , si asta ma bucura si ma face sa fiu un pic mai impacata cu ideea sa il duc la gradinita.

Va pupam si va dorim o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

La Multi Ani, Andrei si Luca! sa cresteti sanatosi si frumosi!

Micky, ce bine ca va duceti la munte! si noi vrem peste 2 saptamini, abia astept. Poate acolo gasesti momentul potrivit sa-l convingi pe tati...nu ma bag, dar eu asa as face.

piciulica, sa ne povestesti cum a fost la spectacol! eu am fost cind eram gravida la o filmare la teatrul de papusi si era sala plina de prichindei, vai ce m-am distrat... unii plingeau, altii tipau, alti se uitau si nu scoteau o vorba, era ca la balamuc si Ana mea misca in burtica, probabil pentru ca era primul spectacol la care asista

Clau, deci te uiti la concurenta in loc sa-mi faci mie audienta daca am promis ca va anunt, va anunt, dar uite ca acum am luat o pauza de vreo 2 zile, in week-end sunt libera, asa ca de luni, poate...pucku ma intreba, m-am uitat si eu pe internet, chiar n-avea cum sa nu fie, nu ti-ai dat tu seama, sunt miercuri, pe 20, cam a sasea stire, pe la minutul 20 si ceva, e o stire cu genica boierica ala din Craiova, marele mafiot ca sa zic asa. Dar pe net nu se vede ca lumea, ca dupa ce incepe reporterul sa vb baga si imagini si nu se mai vede clar, ca la tv. oricum lasa ca va spun eu, pe net doar fetele de pe alte meleaguri pot vedea.

Lauraflo, cred ca te-ai inmuita toata cind ai vazut ca s-a ridicat, eu cind am vazut cum se impinge si se tine de marginea patutului, mi-au dat lacrimile, ca bleaga, mi-am adus aminte ca era o gigilice si ma uitam la ea cum da din picioare cind am venit de la maternitate.

hai ca mai vorbim zilele astea, eu maine si poimaine am musafiri, vine cumnata cu fetita de la Constanta, abia asteapta s-o vada pe Ana, nu ne-am mai intilnit de 2 luni, dar o sa intru macar 5 minutzele.
pupici de noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

La multi ani uram si noi (repede-repede sa nu treaca de miezul noptii) lui Andrei si lui Luca, sa creasca mari, sanatosi, frumosi!
Fiindca a fost o zi cu soare, de pe la 3 tot in plimbari o tinem. Acum jumatate de ore ne-am intors acasa, caci am fost in vizita la niste prieteni.
Cuscrelor - Clau si Elena - va urez nervi tari si nu va lasati! Se vede clar ca e o legatura intre copiii vostri!
Kata - da-i cu must, da-i cu pastrama, da-i cu muzikie...
Piciulica - abia astept sa ne povestesti cum a fost la spectacol
Bebe - ai activitate, nu te plictisesti, nu? Sa stii ca am observat ca daca eu sunt nervoasa sau prost dispusa intr-o zi, si Cristina e sucita si maraita. Imi impun, deci, pe cat pot, sa raman calma, chiar daca nici telefonul nu-l aud sunand cand o apuca uneori zbieratul. Asta e, are cu cine sa semene, ca maica-sa -zapacita
Laura - felicitari pt performanta! e clar ca trebuie sa cobori salteaua patutului! Noi n-am ajuns la etapa asta, dar ne deplasam destul de bine pe covor daca vrem sa ajungem la un anumit obiect.
Azi in parc s-a gandit ea ca e mai interesant sa se rasuceasca si sa stea pe burta in carucior, ca sa arate fundul la toti plimbaretii de acolo. Si a stat aproape o jumatate de ora asa, jucandu-se cu niste zornaitoare de-ale ei.

Gata, va pup si va urez nopate buna si weekend placut!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Mai mamici mai,

Azi a fost ceva mai bine... de dimineata de cand a venit bona m-am bagat in pat si nu m-am mai dat jos pana la ora 4 cand a plecat. Asa ca acum nu mai am febra si ma simt deja ceva mai bine. Am iesit chiar si putin la plimbare ca parca ma sufocam in casa si a fost o zi asa frumoasa azi. Am inteles ca mai tine inca vreo 4-5 zile vremea asta superba.
Bebelacul meu dulce parca a simtit ca nu ma simt f. bine si dupa ce a plecat bona a fost asa cuminte. L-am pus la un moment dat la el in patut si s-a jucat cu ursuletul pana a adormit. Si mai are o iconita pusa la patut, nu ca as fi eu aia credincioasa dar e o iconita chiar frumoasa, incrustata intr-un fel de material solid albastru transparent, si a fost sfintita la botezul lui. Si pe bebe il atrage culoarea si se joaca cu ea .
Eu nu stiu ce sa mai fac cu el ca vrea sa stea mai nou doar in picioare si sa mearga. Face si cate 10 pasi deodata daca-l tin de manute. Ma gandesc daca nu e prea devreme. Dar e asa bucuros cand se ridica singurel in picioare (se agata de mine bineinteles, inca nu suntem chiar asa fortosi ) si incepe sa chiuie ca privighetoarea, ca nu ma indur sa nu-l las sa stea asa.
Oricum ma bucur ca a inceput sa stea bine in fundulet si sa se joace cu jucariile din jurul lui. Se mai duce ca bulumacul dar cade pe moale oricum.
Nu si-a mai imbogatit inca vocabularul, in afara de mama si ama (care inseamna ceva de genul "mai vreau, mai vreau" la mancare) nu mai spune decat onomatopee de-ale lui. Dar e tare haios cand il imita pe taica-su cum spune eeeeeeeee.

Am mai pus niste pozici noi la 6-7 luni, dar tocmai am realizat ca alea mai haioase sunt in aparat la sora-mea si tre sa mi le trimita pe mail. Dar si astea imi plac oricum. Aia cu "verisorii" imi place. Verisorul mare e baiatul surorii mele si e cu 22 de ani mai mare decat Vladut . Ca si sora-mea e cu 10 ani mai mare ca mine si a fost cu vreo 12 mai harnica la facut copii. Iar eu mi-am facut antrenamentul la crescut copii cu Razvan, nepotu-meu. Care a ajuns un copil tare bun, cum putini parinti au norocul sa aiba.

Eu sunt putin emotionata ca pe 26 aniversam un an de casnicie, si i-am pregatit sotului 2 surprize, sper sa-i placa. Dar parca asa greu trec zilele astea pana marti.

In weekend sper sa iesim cat mai mult la plimbare si sa profitam cat mai putem de vremea frumoasa.

Nu prea reusesc sa fiu coerenta din cauza racelii da' imi revin eu si sa va tineti atunci povesti .

Deocamdata va pupic si somnic usor.

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Servus fetele!

Multam fain de sfaturile legate de constipatie, da' hai sa va zic la fiecare-n parte:

Kata imi spuneai de prune, pere, piersici.Pai primele doua sunt fructutzele ei de baza si cum dam altceva, hop....
Papa si MIlupa cu fructuletze insa cel mai incantata e de Humana iar cartoful face parte si el ca aliment de baza la amiaz. Borcanele primeste atunci cand mami ori e in oras cu ea ori am fost pe undeva de dimineata si nu mai am timp sa-i fierb eu, in rest mama e SEF.
I-am dat si suculetz insa a fost cel de la Hipp cu fructe exotice, e o idee cu cel cu fructe de padure desi citisem undeva ca printre alte fructe si cele de padure sunt nasoale pt b-bici.
Canita a fost deja testata insa o foloseste pe post de jucarie sau "scarpinitoare" la gingiutze. Asta e! O avea dreptate prof-ul Rusescu.
PS:de cand am nascut-o tin cont ce mananc si incerc sa -mi beau cei minim 2 litri de lichid pe zi.

Ematutui merci de sfat , insa nu prea sunt adepta medicutzelor (am primit ceva de la nenea doctorul pe baza de glicerina - si el e mai naturist si nu da repede pastilutze/suculetzi)
Ca sa vezi ce tzicnita sunt eu pana in ziua de azi nu mi-am uns copila cu vre-o crema dupa dus/baie.Cremutza ei este uleiul de masline care-i face pielea super matasoasa...adica eu sunt multumita, are timp de cosmeticale cand va fi mai mare.

Claudelu bune metodele lui Veve insa daca intrerup cumva datul de pere si prunele se si constipa si cred ca i-a ajuns si ei, mai vrem sa incercam si alte fructe.
Merci de ideea cu ceaiul de musetzel o sa-l incerc si pe ala.(dau cu forta de nu vrea)
Ziceai ca Raul e agitat si am vazut ca si Amelie, mäi! o fi ceva in atmosfera ca si Hanna de 2 nopti e iar agitata si nu doar ea ci si baietzelul unei prietene de aici, ce-o fi oare?! (dupa miezul noptii ma trezeste si ea din ora in ora - max 2 h)

Mickyyy te rog nu fa avort. Sa vezi cand le vei / ii vei vedea pe copilasi mai incolo ce dragutzi sunt si ce bine cresc impreuna, ce bine-ti va parea ca l.ai pastrat. Asa a fost sa fie si eu cred ca o sa fie bine. (financiar sau psihic nu cred ca suntem nicioadata cu adevarat pregatiti de schimbari majore in viata noastra)
Am vazut ca multe fete iti ureaza succes in ceea ce-ti propui sa faci insa sunt convinsa ca fiecare ar spune: FA-L CA NU O SA-TI PARA RAU. (sunt atat de dragutzi si nevinovati bb-ii, lasa-i un companion de joaca mai apropiat de varsta Malinei.
Pupice de aici de la departari si....da-ne vesti bune.

Bebe parerea mea la scapat de kg in plus e ca o disciplina face mai mult ca orice alta ajutor artificial al zilelor noastre. (eu cand nu o sa mai alaptez abia apuc sa ma urc pe role, bicicleta, mers pe jos plus putina atentie la ce mananc) Bafta si....la cat mai putine kg.

Miri abia astept sa te vad si eu pe net.Anunta-ne si...ne conectam la Antena 1.

pupicei dulci la toate mamicile si somnic usor bb-lusilor (ca atunci avem si noi hi hi hi)

Lavinia-mama si micutza Hanna

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Bebelus de martie:
George Radu

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Oake sa dea Domnu' de inca o suta de ori pe atatia ani fericiti alaturi de sotiorul tau.
Sper sa ne spui si de marti incolo care au fost surprizele precum si reactiile.

Kata draga mea - ce MOnti draga , ce diete draga, aarati super mega superb . Esti o mamica super faina de doi baietzei super faini si-n plus abia ai nascut (acu 6 luni) asa ca....
Mie aici moasa imi spunea ca....corpului ii trebuiesc 9 luni de formare pt a ajuta la nasterea unei minunatii si tot pe atatea luni ii trebuiesc pt a reveni la normal, asa ca...dupa 9 luni incolo sa ne gandim ce si cum sa mai facem cu al nostru corp (sau cap?!)

Nu uita sa mai cumperi pt paste si cascavalul ( daca ar fi de 4 feluri-nu afumat- ar fi si mai brici)

In ro o sa venim in iarna daca o sa primeasca sotul concediu in timp util asta pt ca asa cum pica anul asta sarbatorile parca n-au picat in nici un an (aiurea, craciun sambata si rev vineri spre sambata parca)
Nu cred ca as putea concepe sarbatorile de iarna aici.De 6 ani de cand sunt in G am venit acasa si le-am sarbatorit cu familia reunita ( a mea si a sotului)Mai vedem, in orice caz de venim acasa va asteptam la o colinda )

Am ramas datoare cred si cu povesti de la piscina.

Ce sa va zic ca e super fain. Deja am ajuns la jumatea perioadei, mai merem de 4 ori si .... cred ca ma inscriu la cursul urmator.

Saptamana asta marti a fost iar si papi cu noi, ne-a filmat, a intrat in apa si s-a crucit cand m-a vazut cum o bag pe fi-sa cu caputzul sub apa.
Initial ideea cursului asta e, sa-i faca pe copii sa nu aibe frica de apa si sa stie respira sub si la contact cu apa. De inotat vor invata dupa varsta de 2 ani.
Oricum e brici si azi chiar am developaat si pozele facute cu aparatul cel destept a lui papi (nu digital ca nu e adeptul) si...la fel tre scanate si le voi pune) O sa va anuntz

Acu va pupez pe toate iar ginerelui meuii doresc un somnic plin de vise frumoase si fie ca ingerasii sa-i pazeasca fiecare minutzel din noapte.

pt mamica lui dulce

paaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Ia uitati ce banc am primit pe mail.Am ras sa ma stric.(sper sa nu fie cu prea multe prostii):

Un copil de 12 ani intra intr-un bordel, tarand o broasca moarta dupa el:

- Sarut;manaaa. Vreau si eu o femeie!

Matroana, mirata, il intreaba cam ce femeie ar vrea.

Vreau o fata cu o boala venerica, daca se poate! Platesc oricat.

- Bine, daca tu vrei. Du-te cu Sandy.

Se duce copilul cu Sandy, face sex, apoi da sa plece. Matroana il opreste:

- Auzi, spune-mi si mie, asa, de curiozitate, de ce ai vrut o fata cu o astfel de boala?

- Pai sa vedeti: eu acuma ma duc acasa si vine baby-sitterul. Ei ii plac copiii mici, asa ca mine; si-o sa facem sex... O sa ia boala.
Diseara, tata o duce acasa cu masina. Eu il cunosc pe tata: o sa i-o traga pe bancheta din spate... Si-o sa ia boala. La noapte o sa si-o
puna cu mama. Si-o sa ia si mama boala... Eu o cunosc pe mama: maine o sa si-o traga cu vecinul de alaturi. EI BINE, ALA E OMUL CARE MI-A OMORAT BROASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Ioiiiiiiii... super bancu'

Hai sa va scriu si eu unul:
Asta e o transcriptie a unei convorbiri radio reale intre un vas din Armata Statelor Unite si autoritatile canadiene de coasta din Newfoundland in octombrie 1995.

Americani: Va rugam, schimbati directia voastra cu 15 grade la nord cu motivul de a evita ciocnirea.

Canadieni: Recomandam ca DV sa schimbati directia VOASTRA cu 15 grade la sud ca sa evitam ciocnirea.

Americani: Aici capitanul vasului Armatei SUA. Repet: schimbati directia.

Canadieni: Nu, repetam: voi trebuie sa schimbati directia.

Americani: AICI SUNTEM PORTAVIONUL ABRHAM LINCOLN, AL DOILEA VAS IN DIMENSIUNI AL FLOTEI STATELOR UNITE ALE AMERICII IN OCEANUL ATLANTIC. NE INTOTESC TREI DISTRUGATOARE, TREI CRUCISATORI SI NUMEROASE VASE DE SPRIJIN. CER CA DV SA VA SCHIMBATI DIRECTIA CU 15 GRADE LA NORD, SAU VOM LUA MASURI PENTRU A GARANTA SECURITATEA ACESTUI VAS.

Canadieni: Noi suntem un far. Voi hotariti.

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, nu sunteti normale, am ras de m-am spart

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput