Bebelusi de martie-aprilie 2004 (21)
Raspunsuri - Pagina 2
LauraFlo spune:
Buna iubitelor ! Ce faceti ? Munciti sau simtiti apropierea weekend-ului?
Problema Dariei pare a se rezolva, dar nu-i prea place mucilagiul de orez, asa ca ne chinuim sa mancam acum.
Sarbatoritilor de astazi le doresc multa fericire si sanatate, sa cresteti mari si frumosi!
Am sa scanez noile poze, sunt caldute caldute!
Mai vorbim, chiar si maine pentru ca am fost convocata la munca si sambata!
By, LauraFlo
Claudelu spune:
Buna dimineata fetelor!(la mine e dimineata ca nu demult m-am trezit
Am avut o noapte de cosmar, in sensul ca Raul s-a trezit aproape din ora in ora, lucru pe care el nu l-a facut niciodata...ieri a mancat foarte putin si cred ca azi noapte i s-a facut foame, ca amancat foarte mult...cred ca abia spre dimineata s-a saturat, ca de pe la vreo 5 a dormit neintors pana pe la 11...ne-am trezit am papat, iar cum tati si-a luat azi liber, am profitat, i-am dat copilu si m-am mai pus la somn pana acum vreo 20 min...m-am trezit, am imbracat copilul bine si i-am trimis la plimbare ca sa pot face curat azi, ca maine sa stau linistita si fara griji, cu alte cuvinte sa lenevesc
Mai fetelor, pe mine ma tot enerveaza lumea ca cica de la anu se da 9 mil???eu cred ca va fi in functie de cat va creste venitul mediu pe economie, nu???Sau poate stiti si voi ceva? Ca daca e asa mai bine mai stau acasa , decat sa ma duc la lucru...ca pentru cateva milioane in plus(cat as mai lua daca as merge la servici) mai bine stau 2 ani cu Raul acasa...macar asa il vad si eu cum creste!
Am citi ca va plangeti ba de constipatie, ba de diaree...noi le-am avut pe amandoua...ptr diaree i-am dat muculagiu de orez si ceai de menta, sau Smecta, iar pentru constipatie ne-am tratat asa cum zicea si Veve cu prune, indiferent cum e facut(compot, cateva linguri de suc sau direct de la borcanel) sau cu ceai de musetel, ambele au efecte garantate...noi acum am scapat de constipatie!
Ema, cerealele de Knor, indiferent de care ca toate se prepara la fel, se fac in felul urmator:
-la 200 ml apa se pune cantitatea de lapte corespunzatoare cantitatii de apa(eu de ex pun 6 masuri de Bebelac) si apoi 2 linguri pline de cereale(asta daca ii dai cu biberonul) sau 4 linguri mari de cereale(daca le dai cu lingurita)...uite acum eu ii dau cu gust de mango si caise si nu prea le vrea, de aceea azi am sa trag o fuga pe la farmacie sa-i iau de alea simple ca astea ii plac tare mult...eu dimineata i le dau cu biberonu' iar seara cu lingura!!!
La noi la Arad, e o vreme tare kk-cioasa, dar cica se va incalzi pana pe la 23 grade...tare greu de crezut
Miri, am urmarit stirile de la Antena1 si nu te-am vazut...ai fost??? Sa ne spui si noua cand sa ne uitam, ca altfel...eu in general ma uit la Esca, la ProTv, dar daca ne anunti sigur ma uit la Antena..
Elenooo, pe unde umbli???Mi-e tare dor de voi!!! Hai la apel azi ca am sa-ti povestesc ceva!!!
Ma inebuniti cand citesc ca copilasii vostri sunt cuminti, ca nu plang, etc...al meu mai nou le face pe toate...plus ca se plictiseste foarte repede, vrea activitate...cand se plicti intr-un loc, intinde manutele sa-l iau in brate...spatele meu e dejha varza, mai ales ca eu am probleme mari la coloana si el nu pricepe...lasa ca creste el mare si ii voi arata filmul de la coloana, poate asa o sa ma inteleaga
Raul nu vrea in ruptul capului sa stea pe burta, daca il pun sta vreo 5 minute dupa care se enerveaza si incepe sa urle in gura mare...eu tare as fi vrut sa invete sa mearga de-a busulea, dar daca nu vrea nu vrea
Hai ca m-am intins la maxim si nu vreau sa va plictisesc!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Claudelu spune:
Si asta e mesajul cu numarul 2000 , dedicat special pentru Inaioana!!!!Mie una nu-mi place sa fie cineva suparat pe mine si de aceea daca te-am suparat(chit eu am zis ce am zis in gluma...sti tu la ce ma refer), imi cer mii de scuze...iti zic asta pentru ca vad ca din ziua cu pricina nu mai dai pe aici si nici pe YM...am vazut ca esti pe net!!! multi la Katja si binenteles si tie
P.S: Si daca nu vrei sa ma ierti da-mi ignore si vorbeste macar cu fetele, ca ma simt vinovata!!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Rayuela spune:
neatza!
Claudelule,nici nu mai indrazneam sa trec pe aici,ca ma gindeam ca iar trebuie sa ma vait.Dar am vazut ca ai spart tu gheata ,asa ca o sa povestesc si eu despre cupilul meu care numa cuminte nu e.Aseara,mai bine zis azi noapte ,am avut acelasi program ca tine.CUVINT CU CUVINT!!Asa ca nu mai are rost sa descriu!!Cred ca s-au inteles,Amelie si Raul.IAr am facut o criza de nervi..ce sa fac ma,as vrea si eu sa am un copil care nu plinge niciodata
MA duc sa incerc sa ma trezesc
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
neatza!
Claudelule,nici nu mai indrazneam sa trec pe aici,ca ma gindeam ca iar trebuie sa ma vait.Dar am vazut ca ai spart tu gheata ,asa ca o sa povestesc si eu despre cupilul meu care numa cuminte nu e.Aseara,mai bine zis azi noapte ,am avut acelasi program ca tine.CUVINT CU CUVINT!!Asa ca nu mai are rost sa descriu!!Cred ca s-au inteles,Amelie si Raul.IAr am facut o criza de nervi..ce sa fac ma,as vrea si eu sa am un copil care nu plinge niciodata
MA duc sa incerc sa ma trezesc
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
hahahahahahaha, si eu am facut o criza de nervi aseara..hahahhahahaha, astia doi pitici cred ca se vorbesc sa ne faca zile fripte...mama, eu abia astept sa-i punem unu langa altu, cred ca numai in batai or sa o tinaHai, noi sa fim sanatoase si ei, binenteles!!!
Ca bine zici tu de trezire!
LauraFlo spune:
Am uitat sa-mi laud odrasla! Astazi pentru prima oara s-a ridicat singura in picioare!!!! Am plecat la serviciu, dar in maxi-taxi mi-am dat seama ca mi-am uitat telefonul acasa. Asa ca m-am intors din drum. Vocea mea a fost probabil imboldul. Cand am intrat in camera ea era in genunchi tinandu-se de gratiile patutului, apoi vrand sa ajunga la mine s-a ridicat. Am tras un chiot si bineinteles ca am speriat-o, dar si-a revenit. Acum trebuie sa fac modificari: sa-i cobor salteaua ca sa nu basculeze din patut!
Doamnele de la mine de la serviciu imi spun mereu cand ma plang de cate ceva : multumeste-te cu ce ai -copii mici probleme mici, copii mari probleme mari!
Asa ca mergem inainte cu zambetul pe buze, multumim Domnului si ne adaptam din mers.
By!!
katalina spune:
Io nu-s gravida,( Mickyyy), da' uite c-am uitat sa urez La multzi ani pentru sarbatoritzii nostri de azi: ANDREI si LUCA.Sa crestetzi mari,frumosi si sa fitzi sanatosi impreuna cu mami si tati.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
bebe2004 spune:
Uitati cum facem noi sa nu ne plictisim prea mult: dupa trezire ne iubim putin in pat, ne pupicim etc, dupa care mergem in patut si ascultam cu mare bucurie caruselul sau un iepurila care canta in timp ce ne facem de lucru cu alte jucarii. Cand ne-am plictisit mergem in sufragerie unde canapeaua este a lui Alex (am pus pernele pe margine si ne asteapta aici alte jucarii, salteluta de gym cu niste baloane atarnate. Mai ascultam si o muzica, mai ne canta si mama odata cu Cd-ul Casuta Muzicala. Apoi mai mergem si prin bucatarie cu mama si stam in scaunel. Si uite asa n-i se face fomita, papam, ne mai iubim putin si apoi ne culcam la loc. Sa nu credeti acum ca el nu plange deloc. Mai are si el nervisorii lui, dar asta e. Trebuie si mama sa se enerveze, caci d-aia are copil, nu? Sa se simta se e un bebe in casa.
Am uitat sa va spun ca dupa ce i-am facut minunea de mancare, a mancat el, dar cu mari rugaminti. Am impresia ca nu prea-i place cartoful.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreeea77/my_photos
alona spune:
La multi ani! Andrei
La multi ani! Luca
Sa cresteti mari, cuminti si sanatosi si sa va bucurati parintii.
Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"