Bebelusi de mai-iunie 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

irinel, io una nu cred sa fie probleme ortopedice de la dormitul pe burtica, mai.....
saracutu' danut, cum se chinuieste el cu burtica, sa-i treaca repede, da? sa stii ca nici lia nu prea maninca asa bine de vreo 3 zile. nu o fortez, ma gindesc ca trece printr-o faza mai aparte. laptic insa bea cu nesat, asa ca e bine:).
ce fain ca va intilniti iara cu lili & co! sa va simtiti bine si mai faceti poze ca tare ne plac!

pupici!! si noapte buna!

mona si lia (24.04.2004)

poze lia mica www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie si costum dovlecel www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetelor!Nu reusesc de loc sa tin pasul cu voi...Eu zilele astea am scos pe Rares la plibmare de 2 ori ,dimineata cam o ora si jumatate iar dupa amiaza mai multisor 3-4 ore si intre timp am mai facut cate ceva prin casa asa ca nu am avut timp nici sa respir Astazi au venit oamenii de la primarie sa taie frumusete de tei batran pt ca blegul de el,copacul,si-a intins radacinile pana la vecin in casa( el fiind la strada intre casa noastra si cea a vecinului)si nici nu am cum sa ies din curte cu carutul.Ce sa va mai spun despre noi?I-am dat Rareselului cereale si i-au placut.I le-am dat cu biberonul si i le-am facut f diluate,in ideea ca o sa i le ingros in fiecare zi cate putin.
In herastrau,unde mergem dupa amiaza,ne intalnim cu Laura si Mihnea si cu o prietena a ei care are un baietel mai marisor de vreo 6 luni,tot Rares .
Acum ca v-am povestit despre noi asa putin cat sa nu credeti ca am disparut de tot, dau fuguta sa citesc ce ati mai scris pana nu umpleti iar cateva pagini
A,intreba cineva de filme aici sunt mai multe :www.apple.com/trailers" target="_blank">http://www.apple.com/trailers

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Fetelor, vreau sa raspund la mai mutle chestii dar acum zic si eu ce ma doare.

Nu mai pot! Sunt obosita franta! Nu mai judec! Lara se trezeste de cateva ori pe noapte. Nu de 3.4 ori ci de vreo 7-8-9 ori, tot la 45 de minute. Pur si simplu sunt daramata psihic, ma invart ca o gaina si sunt mai obosita decat aseara. Ce sa fac? In plus, sotul meu e plecat de miercuri dimineata de acasa, a venit aseara cand ne-am pus in pat si in zori a plecat din nou. Eu sunt cu TOATE. Si nici ziua nu doarme. Oare de ce se trezeste asa des? Am incercat sa-i dau sticluta seara sa se sature-bine dar nu bea de acolo mai mult de 50-100 ml... Ce sa ma fac? Mi-e frica sa nu fac vreo boacana din oboseala...

Mama de www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lauraa" target="_blank">Lara, 10 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Mey feteleor da stiu ca aveti viteza la scris!!!

Lauraa ne luam de mana iubita !!!! Si al meu azi-noapte numai la juma de ora s-a trezit!!! Se trezea plangand!!! Nici nu stiu ce sa fac!!! Azi, iar e foarte plangacios!!! L-am rugat pe Octav sa ramana acasa si acum e afara il plimba!!! Sper cand vor veni in casa sa aiba si pofta de mancare ca nu prea a mnacat de dimineata!!
Am zis ca daca continua asa dupa-amiaza merg cu el la doctor!

La multi ani sarbatoritilor de zilele astea!!!
Ii pupic duuulceee pe toti puii scumpi! Sa cresteti mari si cuminti iubitilor!!!

Fetele va pupic si pe voi ca am o groaza de trebusoara prin casa si nu vine nimineaaa la mini sa o facaaa!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

lauraa si nally, saracutele de voi... bine ca nally are ajutor in tati. dar tu, lauraa, ai grija, incearca sa te intinzi cu lara si poate dormiti un pic acuma ziua. poate-s dintisorii. poate pur si simplu trecerea inspre iarna. oricum, ma gindesc la voi si sa fie toate bune. aaaaa, cinta-i incetuc sau povesteste-i orice iti trece prin cap, cu voce shoptita. sau pune-o in carut si iesi in fata casei - cind adoarme, hai in casa si dormi si tu.... doamne-doamne, saracuta de tine. stiu ce rau e fara somn...

sean a update-at site-ul seansimon, asa ca puteti vizita link-ul "poze lia mica" si vedeti 'october 2004'.

va pup ca fug la servici.

mona si lia (24.04.2004)

poze lia mica www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie si costum dovlecel www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaraza spune:

Irinel pararea mea ar fi sa nu-l lasi sa doarma pe burtica nesupravegheat, dar nu din cauze ortopedice. N-are nici o legatura cu picioarele, nu se stramba ele picioarele asa usor ca am fi toti niste strambi. Acuma nu zic sa te sperii, zic ca asa am citit si eu si cred ca e bine sa stii. Au facut oamenii aia destepti de peste ocean niste studii si au ajuns la concluzia ca somnul pe spate, pe un plan drept si destul de ferm, fara paturica si perna scade cu aproape 50% riscul de moarte subita la nou nascut si sugar (ai auzit sigur vorbindu-se de chestia asta la care mai bine sa nu ne gandim). De-aia recomandarile de dormit adoptate in mai toate tarile dezvoltate din lume sunt cum ca sa doarma bebe pe spate, in sac de dormit la o temperatura de 19-20 grade Celsius. Acuma cat putem sau vrem noi sa respectam o asa recomandare ramane la latitudinea fiecaruia. O las si eu pe Sofia sa doarma pe burtica, dar doar ziua si stau cu ochiul pe ea cat sarmaua, mai ales ca ei la varsta asta nu se pot suci chiar cum ar vrea si o mai gasesc cu nasul in cuvertura si ma reped sa o intorc. Stii cum e, Doamne fereste.

Bai cand va aud cu copilashii dragalashii care refuza papa imi vine sa mor! Maine mergem si noi la o pediatra desteapta care sper sa ma lumineze definitiv cum e cu introducerea hranei la copilul alergic, in spetza al meu, ca deja atatea versiuni am auzit ca as putea sa scriu o carte. Va tin si pe voi la curent indeaproape.

Laura te rog nu ceda psihic. E normal sa te ingrijorezi ca faci vreo boacana, cand ma gandesc cum e senzatia aia de oboseala ca parca iti cad toate din mana imi vine sa-ti zic culca-te macar 30 de minute, daca atipeste Lara intinde-te si tu langa ea, macar un pic. M-am mai gandit sa o scoti la aer. Chiar daca lasi casa vraishte, iesi cu ea si sa vezi ca doarme mai bine. Sofia nu doarme in casa ziua, dar o tin afara minim 4 ore in fiecare zi, ore in care doarme de obicei. Aerul rece si hatzanatul in carutz o obosesc si cand ajungem seara si facem baie oboseste mai tare, mananca si adoarme ca lemnul pana la 8 dimineata.
Cateodata si eu ma gandesc ca ar trebui sa mai fac una alta prin casa sau pentru mine, dar cand sunt obosita rau asta fac: ies. Ea doarme, eu citesc sau ma uit prin oamenii care trec (e si asta tot o forma de spalare pe creer), daca i se face foame ii dau sa manance si cand ajungem acasa suntem amandoua mult mai bine dispuse. Hai, curaj ca nu esti singura!

Ca veni vorba de mancat. Stiti cat de bine mananca Sofia afara? Poate sa fie frigul cel mai frig. Nu mishca in front pana nu goleshte un san, nici aer nu inghite, nu regurgiteaza nici un strop si adoarme bushtean 3 ore. Acasa avem si noi momentele noastre de balet, cand cu toata muzica in surdina, leganatul duios al balansoarului, lumina nu foarte tare (am luat lampa cu potentiometru sa adaptam lumina la nevoile printesei, ma intelegeti) se lasa cu nishte frasuieli si batzaieli si scartzieli plus ca da afara si ragaie si iara vrea sa manance si iara se maraie .... nu vreau sa ma gandesc.
Incercati si voi sa le dati piureul in parc pe-o banca, poate vor asa. Oricum e mai comod decat sa alaptati (ca mine)pe frigurile astea si doar e pentru o cauza nobila.

Sfat practic: pentru norocoasele care aveti balcon, poate fi un bun prilej sa deschideti toate geamurile si sa va simtiti ca in parc in intimitatea propriului vostru camin (parc-as fi de la programele de teleshopping hi, hi!)

Andreea si Sofiutza (19 iunie 2004)
album
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33541" target="_blank">nashterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetele iubitele,

Mona, sunt atit de frumoase pozele, iar Liutza ce sa mai zic, un dovlecel dragalas foc, numai bun de mincat :). De cite ori ma uit la poze, va admir si casa, imi place la nebunie si acum ca zici ca e "la tara" imi place si mai mult. Sa traiti sanatosi si fericiti in ea!

Cady, chiar ma gindeam sa va intreb, dar tu deja mi-ai dat raspunsul.Eu am 3 casete cu melodii pt. copii (cutiutza muzicala-parca asa le zice), dar as fi vrut si cu povesti...deci se gasesc CD-uri cu povesti?

Dana, i-am dat marul fiert, nu crud. O sa mai incerc mar dupa 6 luni. Ieri am incercat sweet potatoes (am luat un borcanel) si i-a placut. Dar e tare soada, intotdeauna la prima linguritza se strimba, chiar si la cerealele cu care e obisnuita acum.

Bravoooo Madutza!!! Ai vazut ca au si inceput sa apara rezultatele? Ma bucur pt. tine si la cit mai multe kile date jos. Am dat o tura pe la Femina Intim si cred ca o sa ma inscriu si eu; cind le vad pe fetele alea ce ambitioase sunt, parca ma molipsesc si eu :)

Anacami, mersi de lamuriri, dar m-ai cam bagat in ceata cu glucidice si lipidice...habar n-am care-s unele si care-s altele :). Dar uite ca israelienii or stii ceva, doar Tinavia ne zicea ca la masa de carne nu maninca lactate si invers. O sa trag cu ochiul pe la Femina Intim, ca acum asa ambitionata sunt, VREAU SA SLABESC !!!! Nici eu nu sunt genul care slabeste iute, ba dimpotriva, sunt exct pe invers, ma ingras si din apa.

Oanna, pupici la mamicutza harnicutza si lui Codrutz voinicutz. Si eu am citit ca premergatorul ii face lenesi pe bebei, nu ii stimuleaza sa mearga singuri. Oricum, noi si sa vrem nu avem de unde lua, aici e interzisa fabricarea lor.

Mei fetele, fac o pauza sa va spun ca imi vine s-o maninc pe Bianca, nu alta. S-a trezit de vreo 3 sferturi de ceas si a tot stat si a povestit de una singura in patut, in timp ce eu eram pe forum :) si de vreo 5 minute era asa liniste si ma duc sa vad ce face. A adormit si cu o mina se tine de rama de sus a patutzului. Doame, ca imi vine s-o iau si s-o smotocesc si s-o pupacesc de numa'!

Hai ca va pupic si ma duc sa maninc ceva de dimineata si revin mai tirziu, ca mai am 2 pagini de "comentat".

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cady spune:

Salutare dragelor,

Madutza, Zaraza, a facut alergia imediat dupa ce i-am dat supa. Nu mi-am dat seama foarte bine si a 2-a zi i-am dat iar si s-a umplut si mai mult de bubite, saracul. Ieri si astazi nu i-am mai dat deloc si i-au trecut de tot. O sa astept pana luni si o sa incep sa ii fac supa doar din morcov.

Lili, eu am CD-ul de la revista 'Mami'. Mai unul si cu muzica pentru copii de la danonino.

Cam atat ca mi-a pus sotul mancarea in farfurie.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Lili, pei normal ca iti vine s-o mananci cand e asa cuminte. Dar oricum suntem topite dupa BB-lusii nostri.

Mona, mai e o problema: nu bea din biberon, il refuza cu indarjire, orice fel de tetina i-as da...Chiar simt nevoia sa ma relaxez, dar oare o sa ma relaxez stiind-o departe?

Zaraza, mai stiu eu o colindatoare ca voi. Numai ca eu am si multe mamici in cartier cu care m-am impretenit. Nici nu stiu cand zboara timpul.

Laura si Nally, voi inca alaptati, nu puteti dormi cu puiutii langa voi cu tzitzili in gura? La mea functioneaza. Dorm de n-am treaba, se trezesc le bag tzitzi in gura si adorm eu mai repede ca ea. Imi pare rau pt. voi, dar daca functioneaza proverbul cu "capra vecinului" si eu am avut perioade d-astea si am scapat teafara pana la urma.

Nu mai pot scrie ca s-a trezit micutza, in mare cam asta aveam de spus si:

La multi ani HORIA, ELENA, STEFAN SI GEORGE!!!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

La multi ani! Stefan, Elena, George si Horia
Vanessa ,dar stiu ca ai un program incarcat nu gluma nu stiu cum faci fata.Mult spor la treaba si cand ai putin timp da un semn sa te scot la o plimbareala si sa mai facem
Madutza felicitari pt. regim!Ce mai face Ana ?
Mona, Lia este o dulcica de fetita
Lauraa imi pare rau ca papusica ta nu te lasa sa dormi,dar gandeste-te ca mai este putin si o sa isi formeze un program de somn.Eu cel putin tot sper ca si Rares al meu sa doarma toata noptea(el de cand l-am nascut se trezeste sa manance noaptea de cateva ori)
Pd pupici Cristinei care papa cu lingurita.
Eryka bine ca Ayumitza este mai bine
Anacami felicitari pt dieta!
Christina avem deja baieti mari!Rares se zvarcoleste prin carut se impinge cu picioarele mai sa cada din el ,asa ca eu ii pun curelele de protectie iar acasa nu il scap din ochi.Bine ca nu s-a lovit Victor in cele doua excapade ale lui!
Sandra pupici pt bb sa ii treaca mai repede raceala.
Mona distractie placuta sambata!
Irinel nu stiu ce sa iti spun de picioruse.
Nally tot cu treaba...pupici pt Sebi si mamica lui
Lili pupici Biencutzei!

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput