Bebelusi de mai-iunie 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Stefan!
La multi ani Elena!

Azi dimineata m-a trezit Cristina devreme, adica la 7, ca ea de obicei se trezeste la 9, dar era de asteptat ca aseara s-a culcat mai devreme si a mancat mai putin. Mie nu-mi venea sa ma scol deloc, ca m-am trezit cu o mare durere de cap si piticutza facea o galagie, nu plangea, vorbea pe limba ei.
Azi a papat din nou foarte bine legumele pasate din supa, plus zeama de la supa. Cred ca s-a obisnuit cu lingurita.
Eu am umblat cam jumatate de zi prin oras cu treaba si am venit cam obosita asa ca acum ma duc la nani.
Noapte buna!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

madutza, daca ai timp, incearca s-o 'antrenezi' pe ana in citeva rinduri cind o lasi cu vreo bunica sau cu cine ai tu incredere - timp in care tu de fapt sa fii prin preajma, doar atit cit sa nu te vada fata.
vorbeste-i cind te duci si pina in cealalta camera, eu asa ii spun liutei "mama merge pina in baie, vin intr-un minut, stai cuminte" si sa stii ca merge. tre' sa-i spui neaparat daca dispari din raza vizuala a copilului - fii corecta cu copilul si atunci va intelege. ei sint mai destepti decit credem noi! zau.

na, pupici!!!

mona si lia (24.04.2004)

poze lia mica www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie si costum dovlecel www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Doamne, Mona e absolut superba Lia!!!! In dovlecel iti vine sa o mananci!!!! Ce pacat ca pe aici nu se gasesc asa ceva. Imi place si caciula de iarna. Lia doarme pe jos?

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Mona, sa stii ca exact asa fac. De exemplu cand iesim afara si tb. sa ma imbrac ii spun "lispseste mama 2 minute, sa se aranjeze, doar nu vrei sa iesi afara cu o mamica urata..." si tot asa. In conditiile in care baia e langa dormitor. Numai ca nu functioneaza de fiecare data, incepe sa faca ca un catelus d-ala in ploaie (asta in prima faza). Bunicile pot veni o data, de doua ori pe saptamana. Poate o conving pe mama sa o antrenez cu 2 saptamani inainte, sa vina in fiecare zi. Mai vedem. De exemplu ieri a venit sa ma ajute. Pur si simplu nu vroia sa stea singura si i-am zis mamei sa vina sa pot face un pic curat. Statea cu ea, dar incepea maraitul imediat. Si se tinea cu ea dupa mine prin casa, ii mai facea jucarele...Inca o faza nasoala e ca nu bea din biberon si este un chin sa ii dai 200 ml cu lingurita, uita si sa suga...Dupa aia am observat ca bunicile nu au rabdare cu ea, le vad ca se enerveaza cand nu stiou ce sa ii faca...

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaraza spune:

Dragele mele,

incerc sa o iau intr-o ordine sistematica, dar n-o sa-mi iasa precis.

Eryka am auzit la stiri in seara asta ce taifun ingrozitor s-a abatut asupra Japoniei. Spuneai tu ca-l asteptati si ca ploua, dar sper ca pe voi v-a ocolit mai pe departe si l-ati auzit doar ce ravagii a facut. Va tin pumnii sa fiti OK

Monet sunt din Tzara Barsei, respectiv din Brasov, mare si frumos oras a fost odata, ce ma bucura este ca sunt semne ca-si revine. A avut pe la mijlocul anilor 90 un mare declin, dar se pare ca suntem pe o panta ascendenta.

Madutza draga de tine felicitari pentru kilele in minus! Tine-o tot asa si nu te descuraja. Sa-ti zic cu biberonul. Am unul de la Avent, `asortat` cu pompa de muls. E de asa maniera facuta tetina ca Sofia trebuie sa traga cu destula vigoare ca sa curga ceva si seamana cu efortul depus la san. Asa ca mananca foarte bine din biberon atunci cand e cazul. Si eu zic sa incerci sa te mulgi si sa congelezi lapte (am citit in materialele de la Avent ca se poate pastra 3 luni, pe romani i-am auzit de 6 luni) si sa mergi la petrecerea de Craciun ca aveti si voi nevoie de un pic de timp sa fiti unul cu celalat. E groaznic sa dormi de-a latul patului, stiu ca am trait si eu chestia asta, doar ca la noi patul e o canapea ... De cand am mutat-o pe Sofia in camera ei pot si eu sa spun ca dorm noaptea, dar era un chin.

Eu vorbesc de intimitatea cuplului cand noi locuim cu mama ... va las sa va imaginati voi mai departe.

Cady ma alatur si eu Madutzei si te intreb cum ti-ai dat seama ca e alergie la telina si nu la altceva?

Sa va povestesc de la Carrefour. Am lasat pana la urma copilul cu mama in parc si m-am dus singura si m-am spalat pe creer. Lumea de pe lume, eu nu stiu de unde a aparut atata lume cu bani in 21 ale lunii ca eu m-am dus cu 5000 in portofel si cu bonurile de masa ale lu` barbatu-meu si am pretentia ca suntem familie din patura de mijloc, adica nu chiar nevoiasi. Ma rog, am ajuns acolo si pentru ca sunt extrem de shmekera mi-am luat cosh de mana si am navigat ca o lebadutza printre marea de carucioare si gura casca, mi-am cumparat ce-mi trebuia prin casa, am scanat oferta si am plecat in timp util inainte de a se bloca circulatia de tot.
Magazinul este plasat la iesirea din oras spre Bucuresti si spre seara era efectiv coloana, nu se putea iesi din oras. Cool. Sa mai zica cineva ca n-are romanul bani ca eu il mananc.

Am o teorie legata de romani ca natie si excursia de azi la hypermarket mi-a confirmat-o. Daca m-ar pune cineva sa dau o trasatura de caracter a romanilor as spune ca sunt un popor lacom. Romanii nu prea stiu sa se opreasca, e valabil de la aleshii poporului pana la femeia de servici de la cantina sociala care ia acasa mancarea saracilor, chiar daca n-ar avea neaparata nevoie de ea. Romanul merge pe ideea: `sa am acolo, sa fie, sa am pe ce pune mana la o nevoie`. Cred ca treaba asta vine de la cei 50 de ani de lipsuri, dar nu mi se pare totusi o justificare.

In fine, v-am plictisit destul pe ziua de azi cu framantarile mele metafizice, partea buna a acestor elucubratii este ca pentru scurt timp am iesit din cercul de ganuri legate de copil si sa stiti ca mi-a prins tare bine. Incepusem sa ma tem ca mi s-au atrofiat neuronii de dinainte de a fi mama.

Pupici la bebici si mamici (bebicii au voie sa fie lacomici, altfel n-ar mai fi bebici ci bunici )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Buna fetelor si eu la apel repede cat doarme Ayumi,

noutati nu prea mai am ,Ayu de cateva zile nu mai este maraita asa ca imi este mai bine si mie.Am sa incerc sa raspund si eu acum.
Zaraza uff incepi serviciul ?Iti doresc sa ai parte de un program mai lejer ,macar pana ai sa te acomodezi.
Taifunul asta a fost intr-adevar unul dintre cele mai puternice ,au murit multi oameni si sunt inca foarte multi disparuti ,a fost un dezastru ,case daramate ,uff nici nu vreau sa ma mai gadesc ,ce arata astia la tv aici ma sperii. trecut cam peste toata Japonia ,si a fost kiar pe regiunea mea ,pana a iesit in oceanOricum bine ca noi nu am patit nimic .Sper sa nu mai vina vreo unu ca mor nu alta ,asa m-am saturat de ele.In anul asta au fost deja 22 de taifunuri ca niciodata.
Mephala mersi ptr gandul cu zacusca
Lili ce bine ca Bianca ta e o cuminte ,ma bucur ca o tine tot asa .
Dana LA MULTI ANI ptr Stefan ,scuze de intarziere ,intr-adevar eu nu ma plitisesc ,ba un taifun ,ba un cutremur ,ufff dar tare m-am saturat de ele.
Madutza felicitari ptr. kg-le pierdute ,vezi ca merge cu dieta?Nu-i asa ca te simti deja mai bine in pielea ta?Ptr mine afost o incantare cand am vazut ca in sfarsit ma pot imbraca si eu in blugi ,si ma simt asa usoara .Hai ca poate reusesti si tu sa te duci a petrecere ,sper sa reusesti sa o faci pe Ana sa stea cu bunicutza.
Anacami felicitari si tie ptr dieta ,hai ca vad ca ne-am pus pe treaba cu slabitul asta .Doamne sper sa reusim o data sa scapam de kg acumulate in sarcina .
Mona wow ce scumpa e Lia ta tare frumoase sunt pozele ,imi vine sa o pap toata pe Liutza ta .
Oanna nu stiu daca kiar le-ar afecta gandirea ,si eu am citit ca cica e mai bine sa-i lasi sa isi de-a drumul singuri la mers ,cica in premergator i fortezi oarecum.

LA MULTI ANI ptr. Horia si George sa creste-ti mari si voinicei.

Gata fetelor am apucat sa raspund si eu acum ma duc sa vad ce mai am de facut prin casa si apoi dupa ce mi se trezeste printzesita sa iesim la plimbare ca azi e cald si frumos.

Poze - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Buna mamicilor,

La multi ani! Stefan, Elena, George si Horia

Nici eu nu prea am noutati. Victor vad ca a intrat oarecum intr-un program si totul e bine. Noi planuim o excursie pentru acest sfarsit de saptamana, ca iarna e lunga si sigur nu o sa mai facem nimic. Vrem sa mergem sa vizitam Mont Tremblant, un fel de Sinaia canadiana. (puteti afla mai multe vizitand site-ul: http://www.out-there.com/tremblan.htm sau http://www.tremblant.ca/home/index.asp) Mie mi-a placut mult ce-am vazut si astept cu nerabdare excursia... sper ca Victor se va comporta bine in deplasare ca ne va lua cam 3 ore cu masina pana acolo.

Nu mai stiu cine a spus, dar avea dreptate. Cand incepe bebicul sa se rasuceasca se lasa cu cazaturi. Al meu a tras deja 2 trante si n-am apucat sa zic nici pis. Bine ca n-a cazut de la inaltime, au fost max. 10 cm de la pamant, dar totusi m-am speriat ca naiba. Nu pot sa-l mai las deloc neasigurat ca e ca argintul viu.

Monet, am vazut pozele voastre. toti trei aratati super. Si Liuta e o dulceata in costumul de bostan.

Eryka, bine c-a trecut si taifunul asta si sunteti bine. Eu nu stiu cum poti sa rezisti in asemenea conditii... cred ca m-ar apuca palpitatiile numai cand m-as gandi ca vine un cutremur sau taifun. Asta e sezonul lor? cand se termina?

Zaraza si Vanessa, voi chiar ca sunteti mame eroine. Nu stiu cum puteti si cand mai aveti timp si de bebici, serivici, casa si barbat. Eu cedez nervos fara sa merg si la servici ca nu apuc sa fac tot ce vreau si e nevoie in casa. Dar stiu ca o iesire din rutina (mersul la servici) e cateodata o binecuvantare.

Madutza, wow...felicitari pentru kilele pierdute si pentru vointa. Tine-o tot asa! Si cu Ana, sfatul meu este s-o lasi cu bunica-sa sa mergi cu sotu' la petrecere... daca n-o arunci in apa n-o sa invete sa inoate. Poate iti mai amintesti ca ziceam si eu ca Victor plangea si cand statea cu taica-sau. I-am lasat de vreo 2 ori ceteva ore impreuna ca sa mai recuperez si eu somnul si acum totul e in regula. La inceput imi venea sa sar din pat cand l-am auzit cum plange dar i-a trecut repede.

Oanna, aici premergatorul este interzis prin lege. Nici nu ai de unde sa-l cumperi. Se pare ca premergatorul nu ajuta simtul de orientare al copilului si il predispune la tot felul de accidente.

Zaraza, bravo tie c-ai putut sa te recreezi nitel in Carrefour.

Anacami, si eu ii mai citesc povesti lui Victor. Mie mi-a trimis sora-mea cateva carticele in lb. romana si ii arat si pozele... se uita cu foarte mare atentie.

Maria, cred ca pana la urma nu-i voi face copilului vaccinul antigripal. Am vorbit cu o asistenta si mi-a zis ca daca nu merge la cresa sau nu vine in contact direct cu oameni mai in varsta nu e nevoie. In plus noi ne-am vaccinat si deci nu vom aduce microbi in casa.

Gata! nu stiu daca am uitat pe cineva dar fug sa fac niste peste la cuptor si o placintica cu branza. Pupici tuturor din partea lui Victor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

STEFAN ELENA HORIA..LA MUTLI ANI!! multa sanatate

va multumim ptr urari!!!
fetelor noi ne simtim putin mai bine..bebe nu mai vomita si parca respira si mai usor...eu cu toate ca ma simt bine,inca mai imi curge nasucu si ma cam doare capul si in gat si am si niste urechi infundate de abia mai aud si cateodata ma trezesc vb tare (de,daca yo n`aud )

madutza felicitari ptr kg pierdute...vreau si eeuuuuu...da nu prea ma pot lasa de mancat dulciuri...

Eryka ma bucur ca esti bine..pe noi ne-a ocolit putin...am vazut la tv ieri dim si arata 27 de morti si 40 si ceva de disparuti ,parca....groaznic...

am vrut sa incep si eu diversificare,dar acum cu raceala,am mai amanat putin ca mai are si medicamentele...vad ca pe aici toate ati inceput...

hai va pup am fugit la masa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor, uff, n-am apucat sa citesc tot ce ati scris azi. Zilele anterioare m-am incapatanat sa citesc tot si n-am mai apucat sa va scriu nimic, asa ca azi prefer sa scriu intai un mesaj, si daca apuc sa citesc totul bine, daca nu, asta e.

Noi suntem bine da am avut vreo 2-3 nopti mai dificile. Problema cred ca e de la burtica, caci uneori il si vad cum se strange. Saracutul a avut momente cand voia sa doarma (era 5-6 dimineata) si atipea si tresarea prin somn si se strangea de burtica. Nici nu stiu exact ce am gresit. Lili tu ziceai ca Bianca nu face 2-3 zile da nu crezi ca e constipata si ai dreptate. Al meu face zilnic ( a sarit doar o zi acum cateva zile) dar daca cacalica e tare rau si verde, tot constipatie se numeste. De 2 zile face doar la inceput o bucata tare si verde, apoi restul e normal, dar asa se chinuie pana sa faca prima parte. Uneori se screme si nu face nimic, decat partulete. Si azi am avut si o alta surpriza neplacuta: nu a vrut sa manance deloc nici supica de zarzavat (pasata), nici marul fiert si pasat. Noi n-am avut probleme de nici un fel sa ii introducem solidele si azi m-a lasat masca, nici acum nu stiu care e problema. Chiar acum a dat sa se trezeasca, l-am linistit si acum doarme, da e atat de agitat in somn...doarme putin si se mai suceste mai da sa maraie. Azi-noapte nu s-a trezit practic pana la 5:30 da s-a tot sucit si m-am trezit mereu, l-am mai intors pe alta parte, am tinut mana pe el ca asa se mai linisteste. Ziua e bine, doar ca se screme uneori fara sa faca nimic. AM vazut ca mai sunt unele fete care zic ca din cauza marului s-au constipat bebeii. Voi cum le-ati dat marul, crud sau fiert? Apoi, noi ia-m pus si ceapa si cartof in ciorba. O sa le scot de acum, daca asta e problema.Hai ca v-am capiat.

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Lili am vazut-o pe mititica in poze, in fundut, e o scumpica. Cred ca si Danut o sa stea cat de curand. De fapt si acum sta daca il las, da se da mai in fata, asa ca nu il las prea mult ca banuiesc ca isi forteaza coloana.

Irinusha sa va traiasca micutul crestin. Ma bucur ca a iesit totul asa bine si v-ati simtit bine toti.

Christina scuze ca nu ti-a scris inca, multumesc de intrebare. Suntem binisor dupa cum am spus da nu stiu cum sa scapam de dureri de burtica.

Eryka bine ca sunteti toti sanatosi.

Monet, da noi ne intalnim din nou. Daca vreti si puteti, haideti si voi, ca mai facem un pic de loc ;-)

Vanessa, nu stiu cand faci tu fata cu toate. Ma ingrozesc un pic la gandul ca poate o sa fiu la fel de ocupata cand voi avea doi copii. Spor in toate!

Madutza, ai dat jos? Bravo!!! Poate ma ambitionez si eu. Da stii ca am dat si eu un kg jos si nu stiu cand, ca nu m-am abtinut de la nimic. Poate se razgandeste cantarul, cine stie...(la mine nu la tine :-)

Nu mai stiu ce voiam sa raspund, scuze ca efectiv sunt aiurita acum. Pana sa termin mesajul, s-a trezit Danut de 2 ori :-(( Asa ca cine stie cum va fi la noapte. Acum l-am asezat pe burtica. Sa vedem daca l-o ajuta cu ceva. Am renuntat la pozitia asta de somn de gura lu mama soacra ca cica amorteste asa si ca ii raman picioarele cracanate (???) El dormea bine pe burtica. Azi noapte, spre dimieata cand am vazut cum se strangea de burtica l-am pus cu fata in jos si a dormit binisor pana la 8 cand se scoala oricum de obicei. Da in general il culc pe parti si il intorc cand da sa se trezeasca. Pentru ca a functionat, l-am lasat asa ca sa impac si capra si varza da acum ca il doare burtica, cred ca o sa mai incerc asa. Voi ati auzit cum ca e posibil sa aiba probleme cu piciorusele de la somnicul pe burtica. De fapt cred ca m-am exprimat eu aiurea, nu cracanate ci intoarse in afara, si ca trebuie sa ma duc la ortoped daca se intampla asta, sa vad daca se poate remedia problema. Mie parca nu-mi vine a crede, da cand o aud asa parca ma sperie...

PUpici si scuzati ca v-am sarit pe atatea.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

eryka, sandra, imi pare rau pentru pierderile japoniei cu taifunul asta greu... da'-mi pare bine ca voi sinteti ok si nu v-a afectat. doamne-ajuta! sa nu mai fie vreodata unul!

eryka, ce buna-i ayumitza. pup-o tare din partea liutei. ce bine s-ar mai juca ele impreuna:).

zaraza, aaaa, brasov, da, frumos oras - eu ca un ceas mergeam in fiecare iarna la poiana, la schi.... ce vremuri, demult duse, uau, ce dor mi s-a facuuuuut..... io-s din oradea, de-aia te-am intrebat de loc ca te-am vazut vorbind ase, mai pe ardeleneste:). ce frumos ti-ai clatit tu creierii prin hypermarket -- ca bine le zici de poporu' nostru asta lacom, da'-i drept ca anii aia grei si-au pus amprenta si un numar de generatii au fost si sint sacrificate.... copiii nostri sa creasca altfel, sint sperante.

christina, petrecere buna pe mont tremblant si un bebe cumintel si dornic de aventuri!

madutza, eu zic ca daca o sa insisti cu 'antrenamentul' anucai, o sa mearga - hai, ca meriti si tu un relash, asa, mai special, nu? e viteaza ana-maria, se descurca ea, mai ales cu laptic lasat de mama la congelator!:)
mai, nu, lia nu doarme pe jos -- patura aia rosie e pe patul mare care, e drept, nu are rama, ci sint saltelele (cu spring box dedesubt) direct pe podea; totusi, cam la 40cm inaltime. nu o prea lasam sa adoarma acolo, de obicei doar ne jucam pe patul mare dar in citeva rinduri, in ultimul timp, vad c-a tras-o pe la gene mosu' ene chiar acolo - de-aia i-am si facut poze:), ca sa ne amintim ce bine a dormit printesa pe teritoriu interzis:).

simbata asta avem musafiri: pe victoria cu parintii ei (nasii liei) si pe claudia (5 luni) cu taica-sau, claudiu (mama fetitei, melissa, lucreaza doar in weekend-uri, e sora medicala) la o birfa intre bebeluse. o sa fac placinta cu brinza, oua umplute, icre, rosii umplute cu vinete si pasta de peste, asa, ca pe vremuri:) ooo, si o sa ma-ncumet la o torta de piscota cu crema de ciocolata si frisca si capsuni (na, o zi din 7 mai putem si noi minca mai aiurea:))- sper sa ne simtim bine.
duminica cealalta-cealalta mergem la party de halloween la claudia (si claudiu si melissa) - tocmai s-au mutat in casa noua, asa ca ma gindesc ce cadou sa le luam...

o noapte buna canadiencelor si o buna dimineata fetelor de peste ocean....

mona si lia (24.04.2004)

poze lia mica www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie si costum dovlecel www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput