Bebelusi de mai-iunie 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Vanessa,si mie mi-a spus sa-i dau calciu in prima luna de la nastere.Acum nu mi-a mai dat.Am prietene care le dau calciu bebelushilor in lunile cu "R".Eu nu i-am mai dat daca nu mi-a mai zis doctora.Ma gandesc ca ia calciu din lapticul de la mine; laptele forumula este si el imbogatit cu tot felul de chestii, nu?Poate nu este necesar tuturor bebelushilor,depinde de cum se dezvolta.Zic si eu, nu stiu daca este asa...Faci cum crezi ca este mai bine, intreaba si dr.

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

si inca ceva, daca diluezi sucul de mar cu inca atata ceai/apa fiarta si racita nu il bea ?

Mergi la inceput

Madutza, cate zile ar trebui sa pleci?Daca stai mai putin poti sa mulgi laptic si sa-l congelezi.

Mergi la inceput

cel congelat tine si mai mult (cateva luni), numai sa nu i se faca dor de tine daca stai mai mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

anacami, doctorul mi-a recomandat sa-i dau, dar mi se pare mult in fiecare luna 10 fiole. Lui Andu ii faceam injectia la 2-3 luni si atunci ii dadeam calciu. Acum imi zice sa-i dau in fiecare luna. Iar Catalin eu spun ca se dezvolta bine - la 4 luni 70 cm si 8 kg.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Buna fetiliiiiiiiiiiii1

Hop si eu pe aici, mai rarut ce-i drept! Hai sa va povestesc si eu ce-am mai facut: pai am fost o mamica tare harnicuta si am prestat zacusca de ghebe (un deliciu), am slabit vreo 3 kg (in principiu asa ca Eryka) de imi zice toata lumea "ce bine arati", da eu mai vreau inca vreo 5. Codrut e bine, asa pe ansamblu, doar ca se trezeste de 3 ori pe noapte: o data ca sa bea ceai (nu stiu ce l-a apucat de bea ceai noaptea), o data ca sa pape si in ultimul timp se trezeste dimineata pe la 5:30 si are chef de joaca. Oricum eu am constatat ca cereealele nu ii tin de foame mai mult timp, doar ca ii plac si le haleste fara mofturi (eu ii dau crema de orez de la Knorr Puiut, seara in biberon). Dinti inca nu are cu toate ca isi freaca gingiile de zor, ii place sa stea in fund (azi a stat singur cateva momente) si mai nou vrea in picioare.
Acum am si o intrebare pentru mamicile de baietei: voi stiti ca nu e bine sa le dam ceai de tei? Eu ma gandeam sa il trec pe alt fel de ceai (acum ii dau tot ceai de colici Babycalm)!
Si inca o chestie: tocmai cand ma gandeam ca pe la Craciun ar fi timpul sa-i cumpar premergator citesc aici pe site ca e mai bine sa nu punem copiii in asa ceva ca cica le afecteaza gandirea!!!!!!!!!!!!
Nu stiu ce savanti au ajuns la concluzia ca, copiii (scuzati) care nu au fost pusi in premergator sunt mai isteti!!!!!!! Voi ce parere aveti?
Promit ca am sa incerc sa intru mai des! Pupici!

Oanna si bb Codrin (24 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Buna fetiliiiiiiiiiiii1

Hop si eu pe aici, mai rarut ce-i drept! Hai sa va povestesc si eu ce-am mai facut: pai am fost o mamica tare harnicuta si am prestat zacusca de ghebe (un deliciu), am slabit vreo 3 kg (in principiu asa ca Eryka) de imi zice toata lumea "ce bine arati", da eu mai vreau inca vreo 5. Codrut e bine, asa pe ansamblu, doar ca se trezeste de 3 ori pe noapte: o data ca sa bea ceai (nu stiu ce l-a apucat de bea ceai noaptea), o data ca sa pape si in ultimul timp se trezeste dimineata pe la 5:30 si are chef de joaca. Oricum eu am constatat ca cereealele nu ii tin de foame mai mult timp, doar ca ii plac si le haleste fara mofturi (eu ii dau crema de orez de la Knorr Puiut, seara in biberon). Dinti inca nu are cu toate ca isi freaca gingiile de zor, ii place sa stea in fund (azi a stat singur cateva momente) si mai nou vrea in picioare.
Acum am si o intrebare pentru mamicile de baietei: voi stiti ca nu e bine sa le dam ceai de tei? Eu ma gandeam sa il trec pe alt fel de ceai (acum ii dau tot ceai de colici Babycalm)!
Si inca o chestie: tocmai cand ma gandeam ca pe la Craciun ar fi timpul sa-i cumpar premergator citesc aici pe site ca e mai bine sa nu punem copiii in asa ceva ca cica le afecteaza gandirea!!!!!!!!!!!!
Nu stiu ce savanti au ajuns la concluzia ca, copiii (scuzati) care nu au fost pusi in premergator sunt mai isteti!!!!!!! Voi ce parere aveti?
Promit ca am sa incerc sa intru mai des! Pupici!

Oanna si bb Codrin (24 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Oanna eu am doi baieti si m-am ferit intradevat de ceaiul de tei. se spune ca nu face bine la potenta. in cantitate mica nu e o problema, dar pentru ei orice cantitate e mare.
eu ii dai ceai de la milupa de fenicul sau de musetel. e indulcit cu glucoza. am vazut ca pe cel de fenicul il prefera. ii mai fac ceiut de chimen cu anason. si ii place si ala cu toate ca nu-l indulcesc cu nimic.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

madutza, fata draga, ce meseriasa esti cu kilele care fug-fug-fug de tine! ti-am zis io c-o sa-ti placa rezultatele, bine c-ai inceput si n-ai cazut in depresie! ce ma bucur pentru tine!

anacami, deci tu tii montignac? si eu maninc doar fructe dimineata, de fapt pina dupa-amiaza amestecat (in timp si cu limitele de timp de rigoare) cu nuci/alune/seminte... apoi seara bag la cartofi practic cu rosii si ardei, un pic de brinza de capra pentru gust si ulei de masline. oi face io totu' pe dos.... da' vad ca mai grasa nu ma fac si de mers in jos, incet dar sper ca sigur:)

am pus poze noi la sfirsitul albumului caruia i-am schimbat numele in "poze octombrie si costum dovlecel"

dana, avem doi dovlecei? hai, sa traim!

va pup.....

mona si lia (24.04.2004)

poze lia mica www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze septembrie www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie si costum dovlecel www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Asa Vanessa, ai grija de baieti si de viitoarele nurori !!!

Oanna, eu nu am citit ca ar afecta gandirea, dar nasei mele i s-a intamplat sa aiba un accident puiul ei cand era in premergator (s-a fript). Cand a ajuns la spital toti dr. i-au spus sa nu il mai puna in premergator pt. ca forteaza copilul sa mearga si nu e pregatit, atunci cartilagiile nu sunt destul de mature si se poate lasa cu repercusiuni. EEEE, nu stiu eu sa povestesc stiintific....

Anacami, ar trebui sa plec 2-3 zile. Dar problema e ca este DEPENDENTA de mine. De cele mai multe ori plange cand o las singura in camera cu altcineva, este fantastic si ma urmareste cu privirea cu nite ochi plangaciosi. Si eu ma gandeam sa imi congelez lapte, dar problema e dependenta ei de mine.

Cady, daca se dau prea devreme alimente ce contin gluten, este posibil sa faca o alergie copilul, astfel incat toata viatza lui sa nu mai poata manca astfel de alimente (orice fainos). Iti inchipui ca e greoaznic! Plus ca mai exista si alte complicatii.

LA MULTI ANI STEFAN SI ELENA!!!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput