Sindromul de hipercoagulabilitate (5)
Raspunsuri - Pagina 11

kita spune:
Si eu stiam ca li pseste inluna decembrie, dar ca va veni la laborator pe la mijlocul lui ianuarie.
Monip esti sigura ca prima ei zi de servici va fi 6 februarie? Daca nu o sa mai fac si eu sapaturi....
Asta inseamna ca abia o sa aiba timp sa-mi mai interpreteze ultima coagulograma, la mine DPN acum este 13-15.02
Ileana eu sunt mai in urma cu stirile de la acest topic, asa ca te rog sa-mi ierti "indiscretia". Ce s-a intamplat cu bebele tau? Banuiesc ca esti insarcinata pentru ca, de nu erai nu ardea sa te duci la Fundeni, asa ca te rog sa ma pui si pe mine "la curent", chiar cu riscul de a te repeta, insa nu doresc sa redeschid o eventuala rana, abia pansata...
Bebestrumf in evidenta carui dr. ginecolog esti si la ce spital profeseaza acesta?
Kita si samburasul ei de 33 de saptamani(am mai crescut un pic si am schimbat si noi semnatura!)

Aurasa spune:
Buna fetelor!
Nu am mai trecut pe aici de o multime de timp. Eu sunt inca pe Aspenter de 75 mg, 1 la 2 zile. La echo IR erau bune, iar bb-lusa era foarte vesela si zburdalnica.
Noi avem acum 15 saptamani si 4 zile, iar in ianuarie mergem la echo morfologica.
Mai este vreo burticutza care ia doar Aspenter?
Pupici,
Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005

kita spune:
Sa dea Dumnezeu sa o tii tot asa, toata sarcina numai cu aspirina.
In rest despre tine am citi ca mai ai si stari de rau. Sper sa-ti treaca si sa va tihneasca sarbatorile.
La mine bebele a fost mai putros (deh...baiat), asa ca am fost sigura de prima lui miscare in prima zi din saptamana 20, greturile trecandu-mi cam cu vreo doua saptamani inainte, cand am putut intra prima data, si dupa o lunga absenta in bucatarie.
Asa ca ai toate sansele ca Iosup sa-ti spuna in ianuarie ca ai o frumusete de bebita.
Va pup,
Kita (Alina)
Si inca ceva, mie Iosup mi-a spus ca este baiat cand aveam 14S fix de la UM (atunci s-a considerat eco morfologica trimI)

monu spune:
ola fetelor! am fost la echo la dl dr iosup iar bebelina mea este o grasana care a crescut si da din picioare de n-are treaba. se pare ca ii merge bine. din pacate daca la inceput am avut lacuri de sange pe placenta, care acum s-au absorbit, acum am calcifieri de mici dimensiuni. nu stiu exact daca sunt de la sindrom dar dr iosup a zis sa o rog pe dr uscatescu sa imi explice.
va pup
monu si bebelina grasana

kita spune:
Din cate imi amintesc eu si Simona are placenta calcifiata.
Insa ea nu a facut clexane decat cateva zile si foarte tarziu (trecuse sigur de 20 de saptamani) si era in evidenta lui Radoi-Municipal.
Acum este in evidenta dr.Tutunaru, zilele astea trebuia sa se interneze, iar de sarbatori sa fie cu bebele acasa.
La ea insa IR-urile erau mari (0,83 parca), avea o diferenta de doua saptamani intre dezvoltarea fatului si varsta sarcinii, si acum face alt tip de injectii. Cred ca bestuza ar putea sa-ti spuna mai multe.

kita spune:
In aceasta zi sfanta de Craciun, Mosul ne-a facut o mare bucurie.
Astazi, 25 Decembrie 2004, s-a nascut Ingrid, fetita Danei!(ZADI).
Este o fetita sanatoasa, frumoasa si cuminte care a promis sa fie ascultatoare si sa-si bucure parintii.
Felicitari proaspetilor parinti!, sa aveti parte de toate lucrurile frumoase de pe lumea aceasta!
Kita si samburasul ei de 33 de saptamani, care face tumbe de bucurie!

monu spune:
Felicitari Dana! Sa-ti traiasca fetitza!
Bine ai venit printre noi Ingrid! Sa aveti parte de multa sanatate si fericire.
monu si bb

ileana spune:
Servus,
Multumesc pt. raspunsuri.
Kita, nu nu sunt insarcinata. Sarcina s-a oprit in evolutie, si numai pe urma am aflat de simptom.
Ma ardea cu Fundeni deoarece nu mai pot de dureri de cap.( pe care nu le-am avut la modul asta inainte de sarcina).
Am constatat ca-mi trec cu Trombo Ass, dar nu "ma tine2 pana la urmatoarea doza, ci cu 24 de ore mai putin...
Va doresc tuturor, ca Anul Nou sa va aduca tot ce vreti.
La multi ani!

Tia spune:
Buna feletor si La Multi Ani! Sa aveti un an minunat, plin de vise implinite!
Stiti cand se intoarce dr. Uscatescu din America? Scrisese cineva de 6 ianuarie. Aveti vreo confirmare?

Aurasa spune:
La Multi Ani, fetelor!!!!!
Un 2005 plin de bucurii si de impliniri!
Acum, la 17 saptamani si 5 zile am facut prima doza de Clexane 0.2. Bebelusa e tare miscatoare si pe 14 mergem sa o vedem la echo morfologica.Stiu ca pe undeva se explica destul de clar cum se fac injectiile astea miraculoase (scrie si pe prospect,dar vreau sa citesc si aici), ca as falimenta sa dau zilnic spaguta la asistenta (mi-a cerut de la obraz). Daca stiti, dati-mi si mie link-ul, va rooooog !
,
Aurasa UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005