Bebelusi de iulie-august 2004 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
cristalina spune:
Marcela, eu ii dau maxim 20ml...depinde de care fel de suc, ca am dat si de mar si de portocale si de morcov. Am inceput cu o lingurita si i-am dat maxim cate 4...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
rain spune:
cum a zis si Marina ...super fain la intilnire, nici nu se putea altfel, cu bebe si bere la bord !
am pus pozele acum, sa vedeti ce bine ne-a fost la terasa hihihihi
Daria si Giulia, bine ati venit in clubul nostru! va asteptam mai des, sa va traiasca printesa si sa fie sanatoasa ...
Monicule, de ce nu ai trimis-o pe Botosel la intilneala? trebuia sa spui ca ea e motorizata, o asteptam acolo in parcare!
Mitzura, cred ca te-ai topit de dragul lui cand l-ai vazut cum rade, nu?
pupici
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
roxanaz spune:
hehehe Marcelle ii faci lipeala deja??? bravo mama, nu mai intirzia, marit-o! da sa nu astepti tu sa faci cunostinta si cu noi...mai, mai!
Daria, bine ai venit printre noi!mai unde sunt pozele alea????? nu da nimeni raportul cum fuse la intilneala? Marina?
Simona, eu nu cred ca trebuie sa te superi asa ca nu doarme pitiku singur. va invata incet-incet. si al meu doarme doar dupa ce maninca seara dupa baie, daca e fff obosit adoarme in scaunel leganat la maxim (cu creierii zdruncinati cum zice Monica) si maltratind-o pe suzi.
noi am fost iar la plimbarici, am comandat birou si dupa ce ne-am plictisit de culori am adormit la tati in brate, in marsupiu.
va pupam si va dorim o noapte linistita!
irrinuca spune:
Uf, am scapat si de al doilea vaccin, care a constat in 2 injectii in cele doua piciorushe. Mai avem unul la fel peste o luna. Am trecut si pe la cantar, si bebe era sa-l dea peste cap ptr ca are 7,160kg si maine implineste 12 saptamani.
Mai Mitzura, astazi e zi mare la bebi, zi cu realizari. Cand a auzit Andreash ce-a facut Codrin al tau, s-a ridicat si el in fund repede si singurel, ca deh!
Nu stiu cate secunde ar fi stat asa, in fund, dar i-am dat eu un vant pe spate, inapoi, caci are coloana moale inca, nici nu e bine sa stea asha. Problema este ca a prins gustu' si acum da sa se ridice si din carseat, si acolo il mai lasam si eu in sigurantza cand aveam ceva de facut prin casa. N-o sa se ridice el aku sa plece, dar mia cam bagat frica in san, nu mai pot sa-l las singur. Gata, la patutzul lui cu zabrele!
Bineinteles ca am pus mana pe telefon si i-am raportat lu mama, dar ea a zis ca exagerez. Bei, sutn bebii astia din ziua de azi ceva de speriat!
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
http://community.webshots.com/user/irrinuca
szivarvany spune:
Girls,
eu de la 5 saptamani ii dau Giuliei zeama de portocale. Am inceput cu 1 lingurita, iar acum nu mai numar ca imi da de stire ca e full (adica mi-l scuipa cu forta :) ). Asta pentru ca nu facea kk decat cu supozitor, o saptamana am tinut-o tot asa, sa nu vorbim de colici (care au trecut numai cu reteta preparata in farmacie), nici macar termometru, din cauza laptelui meu care era probabil prea tare. Cert e ca fomistei ii place :) In schimb nu reusesc sa-i bag pe gat deai, de nici un fel, asa ca nici nu mai insist. Suzeta o accepta doar cand suntem la plimbare, cateva minute, apoi gata, cand vede ca suge a paguba :)
Daria @ bebica Giulia
bunny spune:
Ce frumosi sunteti asa in gasca ....imi plinge sufletul ca eu acolo linga 'punctul fierbinte' = Tineretului si stau aici printre straini. Facet asa de bine ca va vedeti...sa o tineti tot asa ca mai imi trece si mie dorul cind ma uit la poze.
Frumosi si cuminti bebei, stau ei la terasa, mamicile toate frumoase la o bere...ce viata !!! Sa va fie de bine!!!
Nicole..super look..iti sade bine !!!
Bafta la mamicile care incearca sa-si puna bebeii sa doarma singurei, e asa de bine sa aveti timp si pentru voi dupa ora 7,8. Noi asa am procedat de la inceput si in felul asta mai stau si eu cu sotul la masa, la o tacla ...chiar am reusit sa mai vedem si filme.
Si..pina la 6 luni nu e tirziu sa-i navatiti...acum probabil dureaza mai mult, dar nu va dati batute usor. Se zice ( din carti ) ca 1-2 saptamini ...dar niciodata sa nu dati inapoi , ca o luati de la inceput.
http://www.thebabywhisperer.com/new/
asta e un site si ptr cine poate procura cartea este excelenta...
Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall
AncaMaria spune:
Hehe, vad ca toate mamicile se grabesc sa invete bebeii sa doarma singuri... eu deocamdata sunt fericita ca am invatat-o sa doarma in patutul ei, si nu am pretentii sa adoarma singurica... de fapt ea adoarme numai dupa ce mananca masa seara, deci nu as putea sa o las singurica.. in plus, de obicei adoarme in maxim jumatate de ora, si nu ma deranjeaza, dupa aceea am toata seara la dispozitie sa fac ce vreau.
La noi singura problema ramane trezitul noaptea de multe ori, in conditiile in care nu vrea ceai si nici suzeta...
Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)
http://community.webshots.com/user/aneagu100
Laura _Oprescu spune:
salutare tuturor!
am vazut pozele...toate fetele sunteti tare frumoase...ma bucur ca v-ati intanit si ca a fost fain...am observat ca toate sunteti niste slabanoage...bine ca nu am fost acolo sa va eclipsez...eu am inca 11kg peste (61)
la noi ritualul de seara este asta: baita la ora opt ( Rares merge in camera lui sa isi asculte povestea), apoi masaj, imbracat ,papat ...somnic...si cam de atunci incepe somnul lui..oricum la zece sigur doarme deja demult...m-am gandit si eu la varianta cu baia tarziu,dar daca aplic asta nu mai am nici o seara in care sa stau si eu de vorba cu al meu sot in liniste...asa ca in jur de noua incepe linistea in casa...
in prima parte a somnului,Lucas doarme in patut..mai apoi, dupa primul alaptat daca sunt inca treaza, il pun la loc,dar daca m-a trezit ,efectiv nu pot sta in fund si il intind langa mine si adormim...si uite asa pacatul nostru e ca dormim in trei...majoritatea timpului...Lucas nu papa decat san si orice incercare cu suzeta sau biberon e inutila..tot zic :gata! in noaptea asta ma sacrific si nu dorm , incep educatia..de unde , nu pot! Lucas are un patut din acela care se leagana pentru bebei pana la patru cinci luni si imi tot promit ca il educ imediat ce ii cumpar pat serios mare din ala 3 in 1 ca sa pot sa ma strecor langa el cand ii dau sa pape si apoi sa ma mut la loc in patul meu...
Asta e...in rest ,sugem pumnisori la greu si ,daca va spun, se ridica in fundulet!!atat de tare se incordeaza..cu Raresu nu am patit una ca asta...
gata, fug sa il iau pe Rares de la scoala !pupic
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor!
noi am avut o noapte linistita...dar uite ca trebuie sa stam azi in casa ca e o umezeala si parca si ploua putin....parca trebuia sa fie frumos!
va uram o zi super!