Bebelusi de iulie-august 2004 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
Buna dimineata tuturor mamicilor ! Sper ca sunteti odihnite
Vreau sa va intreb ceva: voi cum imbracati bb-ii in perioada asta, aveti tendinta de a exagera ca nu cumva sa le fie rece ???
Daria & bebica Giulia
Dorsilia spune:
Buna dimineata!
Iar picura de zor afara....si nici ieri n-am iesit la plimbarica, ploua de-a binelea :(( Of-of, toamna asta !
Ieri am fost la dentist, am scapat de o masea de minte ce m-a capiat 2 nopti inainte de durere, si pe bune ca numai contractiile de la nastere mai aveau intensitatea aia. Plangeam si aproape ma tavaleam pe jos prin camera la 1 noaptea. Nu mai stia tati ce sa-mi faca, ma durea urechea, ochii, gatul pe partea stanga unde era maseaua. Asa ca ieri am fost si mi-a scos-o, motiv pentru care am mancat extrem de putin, ca n-am putut, ma durea pe-acolo zona, in consecinta azi am glicemia la minim si-mi sticlesc ochii de foame si de pofta dupa ceva dulce.
Hai ca maraie marmota, merg sa inregistrez si sa rezolv nemultumirea si mai vorbim !
lia
Dorsilia spune:
aaa, si eu am tendinta sa infofolesc copilul pe afara, noroc cu tati care scoate de pe el una-alta. Mereu ma intreb ba daca nu-i e rece ba daca nu-i e cald...si cu paturicile nu stiu cum sa fac.
Intrebare off-topic: de curiozitate voi cati kilowati consumati pe luna ca noua de cand ne-a schimbat contorul consumam frate in jur la 250 kw cu aceiasi consumatori cu care inainte consumam 150-170, maxim 180, respectiv: becuri, televizor, masina de spalat, frigider, aspirator, calcator, radiator, calculator.
lia
szivarvany spune:
Asa si la noi. Eu pun o paturica acolo, sa fie, in carucior, sotul o scoate :)
Noi suntem in Oradea, iar vremea e , ca ieri a plouat toata ziua; azi sper sa iesim un pic ...
Daria & bebica Giulia
roxanaz spune:
hehe eu nu pot sa-l incotosmanez pe individ in primul rind ca nu sunt nici eu asa iar in al doilea e asa rau de caldura...transpira si se enerveaza....de zici ca cine stie ce se intimpla.
aici a inceput sa ploua de-a binelea!!!
pe unde sunteti gagici? obosite dupa intilneala de ieri?
Dorsilia spune:
Marmota mea e energizata dupa baita parca...adica aseara l-am frecat pe toate partile, apoi am trecut la ungere cu cremita din cap in talpi, l-am imbracat,i-am dat laptic cald 180 ml, si-am pus veioza in functie, una cu bec mic ca de frigider. A zis mersi frumos de tratatie, s-a sters cu manecuta la gura ca de obicei, s-a lafait pe spate in patut si a inceput sa chiuie si sa rada in toate partile de nu ma puteam dezlipi de el de drag ce-mi era. Si a chiuit asa intr-o veselie de la 7.30 la 9.30 cand a adormit bustean cu manuta lui intr-a mea, asa adoarme, eu ii mangai incet degetelele, le iau unul cate unul, le mangai de sus in jos si invers,el tine palmita intinsa si se vede ca-i place, suge ritmic, constiincios din suzica si adoarme, moment in care arunca pe suzi cat colo, se cocoloseste sub plapumica si gata, somn.
Doamne Ajuta, mai mult nu pot sa cer, nu?
lia si danut
cristalina spune:
Buna ziua si de la noi!
La noi e dimineata, dar m-am gandit ca poate lumea se trezeste si mananca la ore mai normale!...:)
Ca de trezit ne trezim, partea cu mancatul nu ne place !...:))
Buburuza nu are un ritual cand adoarme, seara adoarme in brate cand mananca (dupa ce trage o urlare de 5 minute, de obicei cand ii scot mucii dupa baie).
Afara adoarme in carutz cu suzeta, in casa nici macar nu mai incerc sa lupt cu suzeta, o ia bine, o scuipa, tot bine!...:))
Dar adoarme si singura in patutz...baga o cantare cu degetul mare printre dinti, un fel de jelanie "au mama, m-au culcat ashtia batuta si nemancata!!!" fara lacrimi, numa; cu vorbe asa...hihihihi
Dupa amiaza doarme putin in patutz dar cand ma simte se trezeste si doarme pe salteluta preferata, care trage si ea un puiutz de somn...binemeritat...:)))
Mai mai ce poze frumoase de la intalneala (buburuza a vrut sa plece singurica dar a obosit repede....hehehe).
Vorba Laurei, toate sunteti slabe! Ce mancatzi frate?!...:)))
Ca veni vorba de mancare, ma duc sa mananc. O zi exceptionala sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica
Dorsilia spune:
voi ati mai pomenit cand va certati puii (in caz ca o faceti), ei sa rada cu gura pan-la urechi? Io mai ridic tonul cand isi vara degetul pe gat si-si gadila omusorul, ca altfel vomita si cand ridic tonul isi scoate mana si rade de mine parca.
bunny spune:
si la noi e innorat si sta sa ploua...
si ca sa nu ma pot lauda si eu cu al meu baiat, aseara ne-a miriit dupa ora de culcare vreo jum de ora de am crezut ca gata l-am 'stricat' cu leaganul si numai adoarme decit in el. Dar, nu am cedat si pina la urma cu multe drumuri da-i suzeta ( pe care dupa ce se face ca o accepta o azvirlea cit colo si-l gaseam rizind cu gura pina la urechi ), da-i ceai, rigiieli...a adormit pina la 6am.,schimbat, mincat si din nou pina l 8.30. Binenteles ca eu dupa 6 nu m-am mai culcat, avem musafiri de week-end si stiti voi cum e !!!
Ai vostrii pui noaptea cind se trezesc ii gasiti linistiti, plingind sau cu gura pina la urechi? Al meu are un chef de ris si de vorba, in alea citeva min cit il schimb mai daca nu-mi povesteste si se auulleste de mama-focului. Are atita energie! Si ziua fiinca nu doarme niciodata mai mult de 30min se trezeste miiriit, dar pina ajung eu la el, ca dupa aceea se insenineaza. E rasfatat , nu? E si ce daca, unul are mama !!!
O zi frumoasa si petrecere frumoasa la botezuri !!!
Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall
Dorsilia spune:
MANI si al meu exact asa face, cum da cu ochii de mine il si apuca rasul, de fapt asa face si cand il vede pa taica-su cand vine dupamasa de la serviciu, ii serveste un zambet larg, de-l topeste nu altceva. Si apoi urmeaza chiotele de rigoare, cu guuuuuuuu, grrrrr, acu, aaaaaaaaaaii si tot asa. Ziua e mai prostdispus ca vrea nonstop sa stau cu el sa chitaim unul la altul insa eu mai am si treaba, ca si cand as apuca sa fac ceva, nimic nu termin din ce incep decta seara la 10-11. Uneori ma intreb de ce nu sta sa se joace cu tona de jucarii de pe langa el, ce e asa hazliu sa ma auda pe mine imitand-l ?