Bebelusi de iulie-august 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Ptr ca sunt niste smecheri si ne-au cumparat deja...
Ce daca tati nu are mincare cind ajunge acasa sau e praful nesters? E copilul fericit?
La noi asta functioneaza...mi-am luat gindul ca a mea casa va mai arata la fel ca acum citeva luni la orice ora....
un pont...da-i jucariile pe rind...nu toate o data, Cam la o saptamina le schimbi...sa vezi ce fericit e sa se joace cu cele 'noi'!!!

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehe Lia pai ce rost are sa fie cu jucariile, ce alea il imita? asta al meu se cearta cu panterutza ca nu vorbeste cu el..el ii zice de toate si ea sta si tace si se uita la el, pai ce, asta e viatza?
eu v-am zis solutia mea, merge cu mine orice fac, mincare, curatenie, tot. daca ma vedeati acum 2 zile cum spalam geamurile si cintam ca sa nu se plictiseasca piticu'....va tavaleati de ris, sper sa nu ma fi vazut cineva cunoscut!
si eu am musafiri duminica dar doar la cafea, asa ca cu 2 prajituri si o oala de cafea am rezolvat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

:)) momentan eu sunt jucaria lui preferata, vrea sa ne plimbam prin casa, adeca el in brate si da din picioruse asa cum ar da pinteni la calut cand ma opresc in loc, sau vrea sa adoarma in brate, sau numai sa stau langa el in patul mare si sa "vorbim", adeca sa chiuim unul la altul si sa facem bulbuci la gura, apoi sa adoarma in timp ce eu il trag de degetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La capitolul jocului inca stam bine, zic eu. Cand are d-soara chef sta si cate 2 ore sa bata din carusel, alta data cantaaam (sper ca nu ma aud vecinii ca e jaleee) iar ea canta cu mine cate un aaeeeeaaaeee ! De zambit ii zambeste cu mult drag lui tat`su` , mie numai cand papam tzitzi .
Eu am "pedepsit-o" aseara pe d-soara. Adica i-am ascuns manutele sub patura, am facut-o sarmaluta si am ridicat tonul la ea. S-a incruntat foarte urat la mine si a inceput sa urle si sa astepte reactii ... I-am scos paturica si a incercat din nou sa-si bage ambii pumni pe gura, dar am ridicat tonul la ea si s-a oprit, bine-nteles tot incruntata. Cat o sa tina ?! ... E pericol mare cand isi paga degetele rasfirate si da sa ne viziteze papa, dar m-am prins ca daca ii distrag atentia si-i vorbesc ii trece ! Ca am patit-o noi de 2 ori de ne-am schimbat si eu si si ea

Daria & bebica Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Marfa de poze ce-ati facut la intalnire!!!!
Frumoase si mamicile, si bebeii.
Vreau si io!!

Deocamdata asteptam sa fie gata pasaportul lui gagalici. Avem probleme, tot apare cate o chestie. Ultima ar fi ca nu putem trece ochii gri! Da ce culoare frate, ca sunt gri-gri, fara nici o tenta de alta culoare.
In fine, imediat ca obtinem pasaportul si viza, venim acasa, sa ne cunoasca si rudele. Va rog eu mult, sa ne invitati si pe noi daca va mai intalnitzi. O sa va las un nr de mobil din Romania, ca nu stiu daca o sa am internet. De-abia astept sa va cunosc!!!

Gata, frate, e oficial! Asa mic vrea cu tot dinadinsul sa stea in fund, il tin pe picior in pozitzi de supt biberonul si el se ridica dupa biberon.
Astazi a fost de coma, are el un urs (Pooh) care are lipita de o mana o zornaitoare mica. bebele are si el o zornaitoare la fel, dar un pic mai mare (cred ca apare inr-una din poze). Bei fratzilor, s-a gandit el ca-i place mai mult zonaitoarea lui urs, si tot tragea de ea. Din pacate, era prinsa cu sarma!!! Sa-l vezi ce nervos era ca nu o poate lua!

Acum, ca am facut al doilea vaccin, putem merge la bazin. Deocamdata nu il pot inscrie la lectii de inot (exista un club "Ratzustele" ptr bebi de peste 6 luni), dar il primesc gratuit impreuna cu parintzii sa se balaceasca intr-un bazinel mic. Mie mi-e cam teama insa de microbi si d'astea, asa ca asteptam pana la 6 luni. In plus, eu nu stiu sa inot si ne facem de ras.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

hehe, al meu nu sta unde-l duc cu mine, tpot cu mana pe el tre sa fiu asa ca ar trebui sa ma spal de 10 ori pe ora ca sa fie el multumit

Mergi la inceput

wow, Irina pai al tau il faci deja sportiv ! bazin..chestii... ia vinde-mi si mie mama pontu, cum faci cu grasanu? il culci des pe burta sau cum de reuseste sa ridice capul la 90 de grade cand sta pe burta si cum i-ai facut muschi la brate de se sprijina in ele??

Rox si al tau e sportiv cu mujki la brate si la gvat de ridica biluta la 90 de grade de pe burta ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salutam mamicile si bebicii!

Nicole iti sta foarte bine!!!

Asta cu luatul prin casa dupa mine ar merge daca ar vrea sa stea in scoica, dar voi nu stiti ca noi nu avem aricii in patut, ci ii avem in scoica. Avem acolo niste arici cu tepii mari...mama, mama. Asa ca ori in carut, ca-i mai dragut, ori in patut, ori in brate. Si de aia nu pot eu sa fac mai nimic.

Cristalina, am ras ca lumea de felul in care se jeleste bebita ta (aia ca "m-au culcat astia batuta si nemancata"...

Dorsilia, faina treaba cu bebe al tau care adoarme mangaiat pe manuta. Tot e mai bine decat leganat si plimbat.
Si eu il pun pe burta in fiecare zi cateva minute asa ca a inceput sa-si tina bine caputul din pozitia asta.

Irinuca, te-am visat azi noapte. O sa razi, tu erai stomatolog si eu am venit la tine la cabinet, dar acolo am aflat ca erai la plimbare cu copiii si cand ai venit, aveai un baietel de vreo 5 ani si o fetita mai mica.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehe Mitzule ce ti-e si cu aricii astia....peste tot dom'le in casa!
Lia, al meu nu isi tine capul la 90 de grade tot timpul....cred ca i se pare tare greu si in afara de asta nu ii place pe burta deloc...tine capul sus doar la masajul de dupa baie cind, e tare vesel. si nici nu se ridica in fundulet, de fapt nu da nici un semn, dar am inceput eu sa il pun in fundulet sprijinit din laturi de perne in fiecare zi, doar 2-3 minutele. se uita tare curios in jur, dar cred ca zice ca tot e mai bine in scaunel, acolo poate sa si pedaleze in voie.
Irina, ce bine de voi ca aveti bazin....noi ptr copii asa de mici nu avem, trebuie sa stam pina la vreo 3-4 ani. pina atunci il invat eu sa inoate la mare dar tot mi-ar placea sa il duc, ca tare bine le face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!
Naomi si Azumi, voi cum ii imbracati pe puiuti cand ii scoateti afara?

Dupa 2 zile in care Stef adormea la 20 sau 21, de marti insa nu doarme decat dupa 24, ieri chiar la 2, cu toate ca a fost treaz de la 18:30. Si doar in brate la mine vroia, cum il puneam jos cu incepea sa "cante". Si mai papam un pic si iar purtat in brate si ragait si tot asa (a zis sa nu o lase singura pe Botosel a Monica cu masa de 2 ore). Norocul meu ca si cand se punea pe somn, dormea 6 ore.
Azi a adormit la 22, sa vedem daca se mai trezeste.

Am vazut pozicile, ce mamici si bebelusi frumosi.

Mitzura, ati avut voi o perioada cand vroia bebe doar in brate. S-a rezolvat? Si daca da, cum? La noi ziua e totul ok, dar seara, dupa ce venim de la plimbare doar in brate vrea.

Va pupacim si va uram weekend minunat!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput