Bebelusi de iulie-august 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fie`mea nu sta pe burta decat atata timp cat reuseste sa-si tina capul; dup`aia ... urla ca disperata si-si da cu nasul in patura . Iar cand face baita si e pusa in pozitia broscuta, daca ar putea ar fugi, dar cum nu poate, nu-i ramane decat sa-si intinda coatele si sa-si impinga cat mai in sus capul ca nu cumva sa fie stropita.
P.S. Parca trebuia sa-i placa balaceala, ca asa se zice

Daria & Giulia (16.08.2004.)
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

raportez: prima noapte in patutul lui. la ora 21.00 l-am pus in patut, am stat cu fetele pe chat pana la 0.30 cand i-am dat iar sa pape(metoda Marina), culcat la loc pana la 4.30 ,repetat figura si dormit pana la 6.30.Apoi eu m-am trezit si el a dormit in patul meu pana la sapte si jumate...sunt superincantata! dar azi plecam la Indianapolis si stam trei zile ,sper sa nu stric ce am inceput nefiind la noi in casa..desi e clar ca va dormi cu mine in pat...no,asta e...important e ca se poate,....
pup la voi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Voi cand zicetzi de copiii tinuti in brate inseamna in orice pozitie in brate!?
Botosica nu vrea decat pe umar, in brate la orizontala urla!
Daca e in patutz ii place la maxim, dar in brate e belea, sau pe umar sau deloc!...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

In brate mai mult pe verticala. Ori pe umar, ori cu capul pe piptul meu, ori cu spatelul pe pieptul/burta mea. La orizontala papa si mai sta cateva minute sa zambareasca, vorbeasca cu mine, dupa, hopa sus.
Doarme de o ora, am reusit si eu sa intind rufele spalate dupa amiaza. Sper sa fie asta somnul ala lung. Fug si eu sa ma bag in patut, chiar daca e casa cu fundul in sus.

Noapte buna si somn usor (si luuunnggg)!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Eli, la noi s-a rezolvat ca l-am tinut in brate Alta rezolvare n-am gasit atunci. Am avut tentative, dar a avut bebe grija sa ne readuca la realitate cu urletele lui. Apoi a trecut cumva de la sine, in sensul ca acum mai sta si in carucior sau in patut, sau la orizontala, dar trebuie sa ne vada prin preajma, sa vorbim cu el. Iar in brate vrea doar atunci cand e foarte obosit si marait. Oricum eu am concluzionat ca in zilele alea a avut el ceva, un disconfort, pentru ca apoi a trecut de la sine, fara sa facem noi ceva.

Cristalina, in brate inseamna si la noi numai pe umar, in nici o alta pozitie nu ne place.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Mamici,
spuneti-mi va rog si voi taiati unghiile bb-ilor din 3 in 3 zile ? Spuneti-mi cum reusiti, ca noi numai cand suntem la tzitzi reusim ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, nu le tai chiar din 3 in 3 zile ca e munca multa, le tai cand trebuie oricum sa nu se zgarie pe fata....si cand se nimereste!...
In carutz cand adoarme pe afara (de se uita lumea la mine ca la alte alea) si in casa o pun in scaunel si ii pun jucariile in fatza sa se holbeze la ele...
S-a intamplat sa ii tai la o mana o data si la cealalata mana cand am mai apucat ca nu statea...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Mi-a placut pontul cu parcul ! Am sa-l pun in aplicare ... numai sa doarma ! Eu sunt nevoita sa i le tai asa de des sa nu se sgarie, mai ales ca isi papa mainile, iar colturile cresc de numa. Si asa o tot dau peste noapte cu Fucidin (ca in somn nu si le baga in gura) sa nu avem probleme !
Multa sanatate mamicilor si bb-ilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Buna seara dragutelor!
Super pozici si mamici. Mai gagici, doar toate sunteti super si bebeii la fel, zici ca nici n-ati nascut! va invidiez eu cu cele 14 kg plus., sper sa le dau jos.
Nu ati mai socat comunitatea??? cu atatia bebei adunati?? Tare imi pare rau ca nu ma pot intalni si eu cu voi.

Giulia si eu sunt din Oradea. Unde stai?? in ce zona? Eu stau in Cantemir.
Eu ii tai unghiutele o data pe saptamana, dar eu pot sa i le tai oricand ca e tare cumintica, in general.

Succes la culcatul singurei!

Gagici vaccinul de 4 luni unde se da? Tot in piciorus?

Va pup
Marcela si Bianca cea cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Nicole, iti sta bine cu noul look, ce mai tot frumoasa ai ramas!

Mergi la inceput