Bebelusi de iulie-august 2004 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Atunci Marcele ne intalnim la juma` de drum, ca eu sunt in Rogerius ! Chiar mi-ar placea, ca nu am nici o cunostinta cu . De asta stau pe forum ca aici ma intelege lumea ! Am gasit numai mamici de mamici cu bb-i super frumosi !
Vaccinul de 2, 4, 6 luni tot in piciorus, asa am inteles eu, de asta e bine-venita o compresa cu batistuta "inghetata" la congelator!
Daria & Giulia (16.08.2004.)
http://community.webshots.com/user/giulia16
rain spune:
Multumesc, multumesc pentru aprecieri!Looku' l-am schimbat, dar slaba nu sint asa cum ziceti voi, pai mai am 6 kile in plus!!! in schimb Dana e fotomodel, ma intreb daca a fost insarcinata ...e slaba, slaba, fara burta, nu ca mine , eu am o burta !
io azi n-am avut net, din cauza de neplata, la noi asa se intimpla ...pana nu ne opresc astia conexiunea de la server, noi nu platim !
Mani, Irina ...va asteptam in tara si punem de-o intilneala imediat, numai vremea sa tina cu noi, astazi a fost superb afara, eu ma tot rog sa fie si duminica soare pentru ca ne crestinam si nu e prea indicat sa ploua, si daca va ploua ...stiti cum se spune "are noroc in viata!"!
Marcelle, probabil ca i-am socat pe cei de la terasa, am intrat frumusel acolo, am parcat carucioarele ocupand juma de terasa si ne-am pus pe beut bere hehehehe ...
Daria, tare dulce e printesa ta, pupici!
io ii tai unghiile cand ma joc cu ea, nu i le-am taiat niciodata in somn, ma gandesc cum ar fi sa-mi taie mie unghiile in somn brrrrrr si ce mie nu-mi place, nici la cupil nu-i fac, e foarte cumintica, nu zice nimic, mami vorbeste cu ea si ma lasa sa i le tai ...o singura data i le-am taiat la o mana iar la cealalta a inceput sa planga si a ramas pentru a doua zi!
va pupic!
P.S. astazi moata si-a infipt singura suzeta in gura si a incercat sa-si treaca jucaria dintr-o manuta in cealalta !
Nicole & Andreea Alexandra (fomista)
http://community.webshots.com/user/niar1
eli spune:
Buna dimineata ! Mi-a dormit broscuta 7 ore jumatate. Asta e record. Acum vb cu Dumbo de la carsuel iar mami trece la pompat.
Mitzura, multumesc pt raspuns. Sper sa treaca si la noi ca deja am facut muschi la maini (dar ma si dor).
Pupicei!
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii
irrinuca spune:
Mitzura, mi s-a ridicat paru pe picioare cu visul tau! Brrrrrrr urasc dentistul, si tocmai de aceea am parte numai de dentist. Cat priveste copiii, o prietena de-a mea m-a visat cu 3 copii. Ditamai familia. Sper ca nu erau toti nascuti natural....
Lia, am pus niste poze special ptr tine, alea cu capul ridicat.
Daca te uiti la albumul cu renisorul, ultimile. Pai eu nu i-am facut nimik, nici macar masaj, si daca seamana cu mine copilu am pus-o, ca eu sunt branza la sport. Nu a stat pe burta nici chip, cand era mai mic se afunda cu nasul in pat si mi-era frica sa nu se sufoce, asa ca n-am mai incercat. Intr-o zi l-a pus taty in patutzul lui [pe burta, si a ridicat singur capul ca sa poata sa-si suga pumnul mai bine. Si uite asa a devenit patutul teren de joaca, ca si-asa e el nefolosit.
Dupa cum se vede si in episodul Andreas la 2 luni, am pus poze unde doarme in patul mare binemersi si alte poze cu vechea lui pasiune, batutul jucariilor. Se vede intr-o poza unde era soarecele dreptzi (e de fapt un iepure, dar nu conteaza), dupa care trage de el si il boxeaza pana vine cu capu in jos saracu.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
http://community.webshots.com/user/irrinuca
AncaMaria spune:
Lume lume... a inceput si fata mea sa-si tina capusorul Avem poze drept dovada..:))... iar astazi a fost prima data cand a adormit pe burtica, de fapt era obosita de cat statuse cu capusorul ridicat... ZOricum, nu am de gand sa o pun pe burtica noaptea...
Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)
http://community.webshots.com/user/aneagu100
szivarvany spune:
`Neatza la voi ! la raport ! Giulia`mea a dormit de la 9 pana la 6, cand a mancaaaat de am crezut ca va dormi pana la amiaza. Da` de unde, ca la 8 iar a papat, iar la 10 iarasi. E foamea mare pe la noi ! Am terminat si ritualul unghiilor ... huhhh ... Afara e , asa ca plimarica nu va fi ... .Probabil voi face ture de la camera ei la pc ! , + program de bucatarie si curatenie si spalat
la bebici si mamici !!!
naomi_ioana spune:
Mamici ,dar voi de cand ati inceput cu masaju la bebelusi?
eu ii tai unghile de doua ori pe saptamana si numai cand doarme ca altfel nu reusesc.
pt cei mici
polux spune:
Hei fetele unde v-ati ascuns. S-au ati plecat in weekend. Hei sunt frustata, caci azi nu mi-am luat portia de DC. De obicei de la 6 la 7 dimineata ma "fufufu", adica ma mulg, in timp ce citesc noutatile de la voi. Si acum nimic. Cum pot eu sa-mi incep ziua asa? Dar sper sa va mai reveniti si dupa ce ma intorc de la scoala sa nu mai prididesc cu cetitul. De cititor de frunte.
Noi ne-am mai revenit un pic, adica ne culcam la 12 noptea acum, dar dormim si ziua vreo 2-3 ore. Si suntem foarte vesele. asta o ajuta pe mami sa uite de oboseala.
Va pup ca trebuie sa termin cu operatiunea Milka.
Liliana si Adela
szivarvany spune:
Eu ii fac masaj dupa baita, cu ulei , iar in timpul zilei facem gimnastica cu manutele, piciorusele in ritmul muzicii , de cand am adus-o acasa de la spital.
Salutari mamicilor si bb-ilor !
roxanaz spune:
hello hello
intr-adevar mare liniste azi...noi am fost de dimineatza la plimbare si acum un pic de bucatareala, ca miine iar am 40 de mii de musafiri. la noi a fost frumos asa ca....trimitem si la voi ceva soare.
in schimb pitikania e super obosita, nu a prea dormit si a si tras o criza de plinsete de credeam ca intr-adevar il doare ceva...de abia s-a potolit. acum e relativ cuminte, se leagana in scaunel, sper totusi sa atipeasca un pic.
va pupam si va dorim o zi linistita.