Bebelusi de iulie-august 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey in Bucuresti e o toamna ca in povesti cu 20 si de grade...super ce mai asa ca cu scuzele de rigoare ce naiba sa cautam pe DC? ...in parc mama ca e absolut superb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehe si aici era frumos dar pina mi-au plecat mie mosafirii...s-a innorat si a inceput sa bata vintul.
duminica linistita dorim tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Am pus reteta de diversificare pe care mi-a dat-o pediatra la "Parintii intreaba, parintii raspund". Va astept pi acolo.

Week-end placut!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

De cind nu s-a mai strigat catalogu', cred ca am ramas repetenta ... Dar sint si io pe aici, va citesc mai mereu printre picaturi, numai ca bebe imi ocupa tot timpul si pas de mai apuc sa mai si scriu frun raspuns !!! Ca sintem maricei si daca nu as sti mai bine as zice gelosi ca mami nu sta numai cu noi si se hlizeste in calculator apasind pe taste cind ar putea sa ne cinte cintecele si sa se maimutareasca doar in fata noastra !!!
Am implinit deja doua luni, am facut si vaccin (puah !!!), avem 6.200 gr si 61 cm si mami abia de ma mai tine in brate ... Ne-am si crestinat duminica trecuta asa ca imi puteti spune pe nume, Andrei si am fost cel mai cuminte baoetel, nu am plins deloc la momentul cind parintele m-a botezat !
Va trimit pupici tuturor si incerc sa scriu mai
des ... sa nu ma uitati definitiv !!!
Alice si bebe Andrei Florin

35 de ani/pesti
LMA 12.08.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Pupici la toate mamicile!

Am pus 2 poze cu Andreas ridicat in fund (la sfarsitul albumului Andras 2 luni) drept dovada ptr natziune. Da-l tzine taty de manutze. Nu cerd ca-l mai ridicam asha, ca el ar vrea dar are coloana fragila inca.

Eu unghiile i le tai din doi timpi si trei miscari, dupa ce sunt bine inmuiate in guritza. Am clestisori special ptr bebi, si taie ft bine. Sta si se uita la mine ce fac, nu zice nici car. Isi mai trage el manutza, dar sunt foarte rapida, si inainte de a face miscarea unghiutza e taiata. Pretzizie dom'le!

I-am luat azi slip special de inot, dar cred ca-l voi folosi deocamdata prin casa, ca sa il mai scutesc de pampershi. Pe dinafara arata ca un slip din ala obisnuit cu care mergem la mare, iar pe dinauntru are ceva flaushat. Aveau si diapers speciali ptr bazinul de inot, dar mai bun ala ca e refolosibil. A fost £7 (ptr cine e interesata).

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Buna seara (dimineata)!

Mai fetelor da tare va mai distrati de e asa putin trafic in week-end... si la noi a fost frumos dar rece... 10-12 grade. Oricum, ceea ce e misto aici e ca nu sunt temperaturi sub 0 grade iarna, ca io m-am grabit si am cumparat la fata o hainuta faina de iarna, si sotul m-a certat ca nu are unde sa o poarte...

In alta ordine de idei, mai nou am probleme cu fata mea la baita.. imi urla de fiecare data cand o bag in cadita, nu imediat, ci dupa vreo 5 min... si asta de cateva zile, ca pana acum era fericita.. Ma gandesc cu groaza cand trebuie sa ii fac baie, nu stiu ce sa mai fac.. nici nu am mai auzit-o tipand asa decat odata cand avea colici... in rest nu plange deloc, mai maraie daca-i obosita si atat... ce poate fi?

Irrinuca, sunt curioasa cum e slipul ala fara pampers... si daca ii vine sa faca pipi sau kk nu trece prin el? Ai gasit la magazin de copii?

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor si dragilor!
si azi se prefigureaza o zi frumoasa...sa ne tina asa toata saptamina!
Nicole, cum a fost la botez? v-ati distrat bine?
Dana, misto reteta de diversificare, vad ca e pe latura cu cerealele primele. de cind o incepeti?
va pupam si va dorim o saptamina excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata gagici !
Si la noi vreme cu soare :)
AncaMaria, Giulia urla` la baita, pana m-am bunghit eu si o las sa ma traga de tricou si o to pup pe obraz, altfel e jale mare ... In fiecare seara e ritualul, ce sa zic cand ajung la spalatul capului, nici aer nu ia, desi am mare grija ... O fi zodia de vina O sa le treaca mai incolo, cand vor sta in fundulet in cadita !
Irrinuca sa stii ca si eu as vrea sa stiu ce fel de slip este ??? Si chiar tre` sa fii priceputa daca tai asa repede unghiile alea afurisite; fie`mea parca atunci pedaleaza mai tare din maini si din picioare ... Ufffa ...
la voi si revenim la raport ...

Daria & Giulia (16.08.2004.)
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Neata fetelor cochetelor !

N-am apucat sa cetesc din urma dar am o problema ce se cere lamurita inainte sa plec la cumparaturi. sa va zic. Am primit un marsupiu d-ala romanesc. Acu problema e cum va bagati voi puii in marsupiu? Il montati pe voi si apoi ii bagati pe partea de sus? La mine nu merge nicicum asa. Sau il puneti pe pat marsupiul, indesati puiu acolo si-l montati apoi pe voi? Ca vaz ca nu e incantat nici de manevra asta. cand ajungem in pozitie verticala ne enervam la culme si din craci si nu e bine ca nu stam lipiti pe peptu moale a lu mami si nici nu privim peste umaru lu mami. Ce ne facem? Am gresit eu cu ceva...nu stiu sa montez binemarsupiul, sau nu e bun, tre sa iau altul, poate ala de la Chicco merita banii, sa-l iau? Help, ca nu stiu ce sa fac. Si mi s-a pus pata pe marsupiu, na. Sa nu mai car carutu ala in sus si-n jos pe scari ca deja imi pocnesc tricourile la bicepsi nu de alta

o dimineata insorita la sufletele sa avem
lia si danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
Am vazut pozele de la intalnire. Sunteti frumosi toti, mamici si bebici si mi/e dor de voi!! E prima intalnire la care lipsesc...
Cu diversificarea asta si eu am dureri de cap... asistenta noastra nu mi/a zis decat ca trebuie sa incep cu piure de cartof si pastarnac. Curatati si apoi fierti si in nici un caz cu sare pana la un an. In rest la alegerea mea... nici o idee despre cantitati, ore, nimic Cica sa fac cum cred eu ca e mai bine pt copilul meu... ufufuffff Mi/a mai dat si o carticica, in suedeza bineinteles Asa ca sunt total debusolata. Am caietul Marei de cand era mica, pe vremea aia se incepea cu suc de morcov si mere, apoi mere rase, etc... Acum cica intai legumele fierte, ca fructele pot sa fermenteze. Cred ca astept sa vad cum procedati si voi inainte sa trec la actiune
Va pup si va doresc o saptamana super

Mergi la inceput