FIV 21
Raspunsuri - Pagina 8
ileana spune:
Adelia,
Ce faci?
Am numarat bine?
Anemona,
Denisa mica este superba...nici nu trebe' sa-i faci zestre...
ja spune:
Sa-ti traiasca frumoasa copila si sa te bucuri de ea
Bag de seama ca la FIV predomina fetele...mie mi-au spus ca-i baiat
ana
ochi verzi spune:
Si fiv-uletzul meu tot fetitza, peste 6 zile implineste 4 luni, oare cand au trecut? Bafta fetelor!
ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192
gabid spune:
Am pus si eu o poza cu Moni la 3 ani!Era de ziua ei,acum o saptamana!
Tia,nu stii cum pot sa-mi fac alt album?Nu reusesc!La un moment-dat erau mai multe albume!
Anemona eu sunt mai !Cum ai facut acele pagini cu bb?
Gabi si Moni cea obraznicuta.
Ellena spune:
Buna dimineta!
Aveti niste fetite superbe ! Sa va traiasca, sa va bucurati impreuna si sa fiti sanatosi ! Datorita voua nu ne pierdem speranta si increderea ca vom reusi!
Aseara am facut pregnylul si maine fac punctia.
Anis putin probabil sa ne vedem la spital. Daca totul va fi bine sambata voi face ET.
Va pupic si ma gandesc la voi!
PS. La multi ani si multa sanatate celor care isi sarbatoresc azi ziua!
Kariris spune:
Buna fetelor,
Daca puteti lamuriti-ma si pe mine: daca pe 10 noiembrie fac prima eco (e a 14-a zi de CM) si pana atunci am toate analizele facute si eu si sotul si, sa presupunem ca sunt bune si analizele si ecografia, trebuie sa astept un nou ciclu menstrual ca sa pot incepe tratamentul ptr. fiv? Daca da, cat dureaza tot tratamentul (cred ca va fi varianta scurta- am 35 de ani)? Ca mie m-e ca vine Craciunul si eu nu mai apuc sa fac toata procedura. Si vreau sa plec din Bucuresti de Craciun pana dupa Revelion, dar daca e sa fac ET-ul pana de Craciun cred ca nu e cazul sa mai plec nicaieri... e mai important sa am grija de mine dupa ET decat sa bantui prin alte locuri de sarbatori.
Chestia e ca trebuie sa ma hotarasc repede, ptr. ca deja trebuie sa achit excursia si nu stiu ce sa fac.... nici n-as amana pe ianuarie fiv-ul, dar nici nu cred ca daca fac punctia si ET-ul pana de Craciun ar mai fi bine sa plec din zona. Voi ce parere aveti?
Tia spune:
quote:
Originally posted by lachione
Buna fetelor,
Daca puteti lamuriti-ma si pe mine: daca pe 10 noiembrie fac prima eco (e a 14-a zi de CM) si pana atunci am toate analizele facute si eu si sotul si, sa presupunem ca sunt bune si analizele si ecografia, trebuie sa astept un nou ciclu menstrual ca sa pot incepe tratamentul ptr. fiv? nu neparat, prima injectie se poate face si in ziua 21 Daca da, cat dureaza tot tratamentul (cred ca va fi varianta scurta- am 35 de ani)? nu mai stiu la ce clinica mergi, la medsana dureaza in medie o luna Ca mie m-e ca vine Craciunul si eu nu mai apuc sa fac toata procedura. Si vreau sa plec din Bucuresti de Craciun pana dupa Revelion, dar daca e sa fac ET-ul pana de Craciun cred ca nu e cazul sa mai plec nicaieri... e mai important sa am grija de mine dupa ET decat sa bantui prin alte locuri de sarbatori.
Chestia e ca trebuie sa ma hotarasc repede, ptr. ca deja trebuie sa achit excursia si nu stiu ce sa fac.... nici n-as amana pe ianuarie fiv-ul, dar nici nu cred ca daca fac punctia si ET-ul pana de Craciun ar mai fi bine sa plec din zona. Voi ce parere aveti? facand un calcul rapid, cred ca ai putea intra in lotul din decembrie dar tot doftoru' te va lamuri
Kariris spune:
Tia, multumesc mult de tot!
La Giulesti fac, cu Laura Dracea.
Deci e cazul sa stau acasa de sarbatori; dupa ET cat trebuie sa stau cuminte? pana se confirma sarcina sau pana nasc? Ca eu am auzit o fata careia i-a iesit B-hcg-ul pozitiv si a pierdut totusi sarcina dupa 5 saptamani.
Tia spune:
cum de m-ai nimerit?
e bine sa stai cumintzica pana la testul de sarcina, apoi in functie de cum evolueaza sarcina, o sa-ti spuna medicul.