FIV 21

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Asa ai patit tu, Tia?
Imi pare tare rau... am auzit insa ca sunt cazuri destul de rare...

Oricum... bafta multa pe viitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Draga Lachione eu am urmat protocolul scurt tot la Giulesti. Tratamentul l-am inceput din a doua zi a ciclului si a durat in jur de doua saptamani (16 zile) pana la ET - plus inca doua saptamani dupa ET. In total tot in jur de o luna.
Nu ti-a spus dr. din ce zi incepi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Fete frumoase si curajoase nu aveti un raspuns si pentru mine?!

quote:
Originally posted by lauion

Buna dimineata dragutelor!

Fetele care au facut ICSI sau care se pregatesc sa faca puteti sa-mi spuneti va rog daca sotii vostri au facut analiza cromozomilor si microdeletiile? Din ce ati discutat cu medicii vostri e necesar sau nu un astfel de test inainte de FIV+ICSI?
Am citit de curand despre aceste teste si riscurile unei sarcini obtinute in cazul in care exista anomalii ale cromozomilor si m-am cam speriat...

lauras

Nu ca as mai avea timp sa mai fac si acele teste (deja am inceput procedura) dar nu strica sa stiu cum stam...Multumesc.

Anemona sa-ti traiasca papusa si sa va bucurati de ea, e superba!

lauras

Mergi la inceput

Elena draga, doctorita nu mi-a zis decat intre a 2-a si a 5-a zi de ciclu sa-mi fac profilul hormonal, ocazie cu care imi voi face si restul analizelor de sange, problema este ca pica chiar sambata -duminica nu stiu dac ao las pe luni va fi chiar a 5-a zi; o sa-mi vina saptamana asta pe 28; poate da Dumnezeu si-mi vine o zi mai repede... ceea ce nu prea mi se intampla.Dupa CM imi fac si analizele acelea ginecologice (clamydia, etc...) iar in a 14-zi mia spus sa merg ptr. ecografie sa vada cum e ovulatia. Deci daca o fi sa incep ca tine va trebui sa ma astept sa-mi vina iarasi ciclu... innebunesc; nu mai am rabdare.
Cred eu ca voi face protocolul scurt... nu mi-a zis nimic de asta.

Tu la cine si cand ai facut?

Te-a durut punctia?

Mergi la inceput

Ce ametita sunt Elena!!!

Abia acum am vazut ca maine faci punctia si sambata ET.

Scuza-ma te rog... sunt cu capul in nori.

Bafta multa si s-auzim de bine!!!
Pupici. Laura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Lauras sotul meu a facut determinarile cromozomilor la recomandarea dr. Marinescu de la Giulesti. Analizele au fost luate de cei de la Giulesti si ei le-au trimis la Institutul Cantacuzino. Astfel am mai scutit niste bani. A durat destul de mult pana a venit rezultatul. Mi-au spus ca au iesit bine dar n-am primit nici o hartie de la ei ca sa-ti dau mai multe amanunte despre analize. Sotul meu are oligoastenoteratospermie foarte severa (fara forme tipice) si cred ca din cauza asta i-au fost recomandate determinarile cromozomiale.

Laura (Lachione) eu am facut o stimulare pt FIV anul trecut in toamna cu dr Marinescu (protocol lung) dar n-am obtinut rezultate bune si am renuntat (o intreaga poveste ... ).
In aprilie am urmat protocol scurt (cu dr Niculescu), rezultatele au fost bune la stimulare, nu am avut embrioni de congelat, am transferat 4 dar .... n-a fost sa fie.
Acu am luat-o de la capat. Maine fac punctia. In primavara am facut anestezie totala pentru punctie si nu am simtit nimic. Totul a fost OK.
PS. Nu esti cu capul nori, vezi?

Am ramas uimita! Pentru ca am mai facut la ei un FIV nereusit am o reducere de 300 $.
(Daca mai incerc de multe ori .... o sa-l fac gratis ? )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

anemona, denisa e superba!!! m-am indragostt de ochii ei, are o privire duioasa...sa-ti traiasca printesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Va multumim tuturor pentru urari si pentru ca tare ne-ati mai laudat!! Eu o vad frumoasa oricum, ca e fata mea, dar parca incep sa cred ca asa e, pentru ca toata lumea imi spune ca e frumoasa. Ma bucur mai mult ca e un copil echilibrat, bun si cuminte si cred ca va avea un suflet deosebit.
Exact cu un an in urma, pe 26 oct am facut punctia si deci ea azi a implinit un an de cand exista.
Va asigur ca toate eforturile si toate sacrificiile pe care le faceti merita din plin, atunci cand va veti tine puiul in brate veti uita toate durerile si tot ce va conta va fi botzul ala de om.
Eu voi fi mereu alaturi de voi si va voi spune mereu ca se poate, ca pana la urma veti reusi! Si sper ca asta sa se intample cat mai curand pentru fiecare dintre voi!

Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Sa-ti traiasca printesa ,Anemona!sa te bucuri de ea si curand sa-i aduci si un fratior!

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Anemona sa-ti traiasca ingerasul si sa fie sanatoasa, ca in rest ... are tot ce-i trebuie! E normal ca tu sa o vezi frumoasa, dar si cand cei din jur o vad la fel, inseamna ca nu te-ai inselat! E atat de frumoasa incat eu m-am uitat la ea in fiecare zi, de cand ai pus noile poze si de fiecare data am avut sentimentul ca voi trai si eu bucuria asta!
Faptul ca tu, Gabi, Tia ( chiar daca nu pana la capat, dar tot o reusita a fost ) si nu stiu cine a mai reusit in afara de Monica ( Canada ), sunteti alaturi de noi si ne sustineti, inseamna foarte mult pentru noi "aspirantele"!
Va multumesc tuturor ca existati, datorita sprijinului vostru plec, in mai putin de doua saptamani, in Canada, unde ma asteapta ... "copilasii mei"!
Un tuturor si tin pumnii pentru cele care au facut deja ET!

Cami

Mergi la inceput