FIV 21
Raspunsuri - Pagina 10
teodoran spune:
Fetelor, sunt a3 a zi dupa ET, m-am dayt 5 minute jos din pat...nu mai suport, am un teanc dereviste langa mine...Ma simt super bine, nu am nici o durere nimic, ma simt ca noua, iau 9utrogestan pe zi, si trebuie sa stau cumintica...ma dor sanii ingrozitor, Sa fie unsemn?asa de repeede nu are cum. Va pup cu drag si va tin la curent cu evolutia.
teodoran spune:
Am uitat sa vaspun , ca din cele 5 ovocite extrase, doar 4 s-au dezvoltat, nu a fost nevoie de ICSI, si atunci mi-a pus cei 4 embrioni, care aveau 4 celule. Sper macar unul sa fie breaz....
zisaCami spune:
Teodoran ce ai sa faci daca sunt toti 4 ?
Sanii te dor de la stimularea ovariana, tot asa m-am simtit si eu.
Stai cumintica si ai grija de burtica!
Cami
Kariris spune:
Iti tinem pumnii stransi, Teodoran sa fie totul bine in final!
Stai cat de cuminte poti si ai grija de tine si de burticuta!
zisaCami spune:
Lachione: Estradiol-ul, FSH-ul si LH-ul in ziua a 3-a a CM si Progesteron-ul in ziua 21-a.
Cami
Kariris spune:
merci mult Cami!
Ce ma fac daca a 3-a zi pica sambata? Am incurcat-o! si progesteronul este cumva numit PRL?
Kariris spune:
Oare le pot face undeva sambata? normal o astept pe "scufita rosie" maine, dar eu ma rog sa vina totusi azi insa oricum ar veni tot sambata/duminica ar trebui sa le fac; mie mi-a scris dr. ca intre a 2-5 zi sa le fac, dar tu ai dreptate cu a 3-a zi e cel mai bine.
MadalinaM spune:
Simbata se recolteaza probe de singe pentru analize si la Medsana si la Medicover si la Giulesti.
PRL e prolactina