FIV 21

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Buna fetele spuneti-mi si mie va rog daca stie cineva ceva de policl Med Life?
E buna de ceva ma refer daca fac niste analize la ei/
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna Ina,
Eu am auzit ca-i buna policlina, am intrat la un moment dat si pe site-ul lor; am inteles ca-s mai scumpe toate acolo fata de restul policlinicilor dar nu stiu nimic sigur sau verificat de mine. Analize bune insa, poti face si la Bio-Medica, Medsana, Medicover. Hai ca incerc sa le aflu nr. de tel. si ti-l trimit si eventual mai multe informatii. Te pup. Laura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

mercic mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Anemona, Gabid, aveti niste ingeri de fete, trebuie sa fiti cele mai fericite mamici si voi si celelalte fete care fac eforturi extraordinare pentru a da viata la ingerasi.
Lauion – eu nu am facut asemenea analize si nici doctorul nu ne-a dat sa facem. Rezultatul prost la spermograma poate fi determinat in foarte mare masura de stresul zilnic cumulat cu altele…
…am intrat si eu in linie dreapta.
la toate fetele frumoase.

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Fetelor am revenit,dar nu mi-am revenit!!
Vestile sint rele,nu mi-a reusit fiv-ul,ieri am facut analiza si intr-o ora am avut rezultatul. A fost in a 12a zi,pt ca cea din ziua a 9a este in curs de rezolvare(adica le trebuie 7 zile sa dea rezultatul)oricum nu am putut astepta atat si ieri am facut-o la alta clinica in regim de urgenta.Pe scurt testul mi-a iesit negativ,asta inseamna ca din 4 embrioni nici unul nu a vrut sa se prinda,de ieri pling intr-una,nu-mi vine sa cred ca nu am reusit pt ca nu m-am simtit rau nici un moment,la tratament am reactionat bine si fara probleme dar se pare ca toate astea nu au fost de ajuns.Am vorbit cu doctorul,mi-a zis sa astept sa-mi vina ciclul si sa-l caut dupa.
Mi-e greu...tare greu...as lua-o de la capat si miine daca as putea dar deja sperantele mele s-au diminuat mult.
Ma vedeam mult mai norocoasa decat multe altele ,dar se pare ca m-am inselat.
Ma intreb oare ce ar fi putut influenta esecul.Majoritatea imi spun ca analiza a fost facuta prea devreme si ca abia in a 14 a sau a 15a zi e relevant rezultatul.Mi-e greu sa cred ca daca repetind analiza miine, va iesi pozitiva.
Ma retrag acum sa-mi ling ranile,probabil ca mai am destule lacrimi de varsat pt ca nu prea mi le pot opri.
Mult,mult succes fetelor care fac et-ul acum!
Adelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Adelia imi pare rau. Stiu prin ce treci si stiu ca e foarte greu. Trebuie sa treaca o perioada sa-ti revii si sa-ti aduni puterile si sperantele pentru o noua incercare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

adelia, stiu prin ce treci acum...iti vei reveni mai repede decit te astepti; dovada vie sunt eu, am la activ 3 fiv, am plins mult dupa fiecare esec...dar, de fiecare data mi-am recapatat optimismul si convingerea ca voi fi mamica intr-o buna zi; in lupta asta trebuie foarte multa rabdare si perseverenta; te asigur ca in scurt timp iti vei face un nou plan de atac...sunt alaturi de tine si sper sa-ti revii cit mai curind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Multumesc mult pt incurajari!Sint o fire optimista ,probabil de aceea am si sperat asa tare ca se va intimpla de prima data,stiu ca as fi gata sa o iau si miine de la capat,sigur nu voi putea din motive de cu totul alta natura decat cele de slabiciune,dar sper ca acolo sus cineva sa aiba grija de mine.
Spre deosebire de multe dintre voi,( ma refer la banii care pt.mine nu sint o problema asa de greu de rezolvat),curaj si vointa am,singura dificultate o am la scoala,de unde nu pot lipsi la nesfirsit.Lucrez intr-un sistem in care profesorii care absenteaza frecvent nu sint bine priviti si nici doriti si pt moment asta e of-ul meu cel mai mare....cum am sa-mi rezolv cu liberele.Sper sa gasesc intelegerea necesara.
Va doresc numai bine si sper ca visul sa vi se implineasca tuturor.
ADELIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Adelia inteleg foarte bine prin ce treci acum!
Prin aceeasi situatie am trecut cu 4 luni in urma, la fel ca si tine am crezut ca voi reusi din prima, totul a decurs excelent, tratamentul a fost un succes, embrionii au fost de cea mai buna calitate ( 8 celule ), dar din pacate mi-a venit CM in a 14-a zi!
Am trecut foarte greu peste esecul acesta, iar acum ... iata-ma din nou optimista, pregatita pentru a doua incercare!
Priveste partea buna a lucrurilor si anume faptul ca-ti poti permite financiar sa mai incerci! Si ca ai scapat de cutremur! Tocmai a fost unul de 5,8 pe scara Richter! Restul le vei rezolva tu cumva!
Poate ca nu e totul pierdut! Continua sa iei progesteron pana cand iti vine efectiv ciclul.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Adelia,trebuie sa fii tare!stiu prin ce treci,e fff greu.Numai o fata careaa trecut prin asa ceva te poate intelege si din pacate ne-am adunat cateva aici!Sunt putine fete care reusesc din prima!O sa fie bine!Trebuie sa-ti strangi ultimul dram de putere care il mai ai si sa mergi mai departe!

Chiar,bine ca ai scapat de cutremur!Azi noapte m-am trezit in miscare!L-am strigat pe sotul meu care era langa mine,ne tineam de mana si asteptam sa se termine.Fetita dormea si nu am trezit-o.Avem incredere in casa noastra ca nu se poate intampla ceva!Numai se termina!

Azi noapte am spus:suntem neputinciosi in fata naturii!

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput