FIV 21

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Initial creeata de flavia ramona

As fi foarte bucuroasa daca cineva mi-ar spune daca a facut FIV la Szeged. Eu ma pregatesc cu analize momentan pentru asa ceva si vreau sa stiu mai multe detalii. In acest moment stiu doar ca la ei pregatirea mea in privinta fertilizarii dureaza trei cicluri menstruale. Dupa ce isi face si sotul analize la ei (saptamana viitoare) ne spune tot protocolul ce trebuie urmat. As vrea totusi sa fiu pregatita...

merci.

http://community.webshots.com/user/flaviaramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

M-am speriat asa rau azi-noapte de am simtit niste dureri imense in abdomen, aveam contracctiti, credeti ca am pierdut embrionii???Sunt f. suparata, cum sa fiu calma ca sa se prinda, daca e CUTREMUR>>>>soarta, oricum stau linistita si merg cu tratamentul in continuare. Acum Ma simt bine, dar stau sa ma gandesc ce au fost durerile alea.
VA pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

poate sa fie de la "prindere" fii increzatoare si calma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mersi Tia

As avea o intrebare fetele care ati trecut prin asa ceva. Ieri mi-am facut analize hormonale. La trei zile de la inceputul ciclului prolactina mi-a iesit 29,6 ng/ml. Pe analize scrie ca valorile normale sunt intre 1,39 si 24,2 ng/ml. Daca puteti sa-mi spuneti ce inseamna asta as fi bucuroasa, pt ca trebuie sa astept sa-mi fac toate analizele si abia apoi merg la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

vad ca mai este o valoare cu alta unitate de masura, poate voi stiti asa: 710,4 mU/l.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Ce mai faceti fetelor? Nu prea am mai scris dar am citit tot.
Eu n-am mai fost la nici un dr, asa am simtit ca dupa un fiv nereusit sa iau o pauza.Anul asta vreau pur si simplu sa ma relaxez si mai vedem la inceputul anului.Al meu sot ia branca ursului si zinc de vreo luna si cine stie poate,poate...
Va pup,a am uitat sa va spun ca am fost in concediu si azi plec la Constanta la soacra-mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetele!

Slaba miscare azi pe aici... unde ati disparut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camely spune:

Buna fetelor

E primul meu mesaj aici si imi este un pic greu. Am o intrebare pentru voi. Am 27 de ani si am facut ET sambata pe 23.10.04 la Giulesti. Am fost la un pas de hiperstimulare. Eram umflata cu pompa si nu m-am simtzit foarte bine, iar doctora mi-a zis ca nu o sa ma simt bine nici urmatoarele cateva saptamani dar sa nu-mi fac griji ca e normal la cum a reactionat organismul meu la tratament. Problema mea este ca de ieri ma simt destul de bine, mai sunt putzin umflata, iar sanii ii am ca doua bombe. Nu mai intzeleg nimic. Daca cineva a mai trecut prin starile astea sa-mi dea si mie un mesaj. Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Camely, stai linistita, este destul de normal.
Cu sanii, ce sa-ti zic, BAFTA!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella.d spune:

buna sssssssss,
am trecut si eu prin asta o data cat despre deceptie, am plans de parca eram de pe alta lume. si e uimitor ca poate da doara atat de tare. cred ca pe timpul tratamentului mi s-a trezit instinctul de mama. cat despre hormoneala....si dupa cateva zile mai lacrimez cand vad hainuta de copii mici in magazine.
eu eram umflata parca cu pompa si de sani...erau tot asa.
va tin pumnii la toate si sunt convinsa ca suntem atatea de putem deschide un club
am putea sa bem o cafea sau pur si simplu sa ne povestim. ma luati de pe mail

Mergi la inceput