FIV 21
Raspunsuri - Pagina 13
gabid spune:
Ella,te inteleg!Si eu sunt la fel!Am un FIV-ulet marisor acasa(3 ani)dar dorinta este la fel de mare sa-l am pe al doilea ca si la primul.Inebunesc cand vad femei gravide si hainute de bb!
Gabi si Moni cea obraznicuta.
anis spune:
Fetele ce mai faceti???
Sa av dau o veste buna...v-am tot povestit de UNgaria si FIV de acolo.prietena mea pana la urma l-a facut acolo si a REUSIT!!!! Se pare ca e o clinica f buna.......
Eu maine ma duc la prima ecografie......sa imi tineti pumnii!
Pupici si promit a intru sa va citesc ,ca acum n-am apucat!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
flavia ramona spune:
Anis, please informatii mai multe.......
Eu am fost deja la eco in Ungaria (la dr. Tibor Novak - vorbeste romaneste) si in functie de analiza spermogramei sotului meu, care o va face saptamana viitoare, incepem tratamentul pentru FIV. Te rog, daca esti amabila, sa-mi dai amanunte, la ce doctor a fost, cum a decurs toata treaba, daca a avut ea probleme sau el, preturi, etc., tot ce crezi ca e important.
Te rog sa-mi raspunzi cand ai timp. Eu cunosc care au mai facut FIV acolo si au reustit, altii nu, dar din pacate nu mi-am permis sa intreb atatea.
Merci.
http://community.webshots.com/user/flaviaramona
Kariris spune:
Buna fetelor,
M-am razgandit! Nu mai merg la Giulesti, merg la Medsana.
Azi am fost pentru a doua oara la Giulesti ,(sa-mi ia sange) si mi-a fost suficient ca sa iau hotararea de a nu mai face fiv acolo. Nu le-am mai dat nici un sange si am plecat. Se poarta execrabil cu pacientii, fara nici un pic de consideratie... sau poate numai cu mine... nu stiu. Oricum eu n-am de gand sa trec prin procedura fiv plina de draci, asa ca o sa fac la Medsana.
Problema e ca eu deja mi-am facut profilul hormonal si as vrea sa merg mai departe, adica sa prind luna noiembrie sau cel tarziu decembrie ptr. fiv.
Dat-mi va rog nr. de tel de la Medsana si eventual recomandati-mi si un medic... si daca se poate si o varianta de a ajunge la medic mai repede ( adica sa nu astept 2-3 saptamani pana la prima consultatie).
Va multumesc mult, va pupicesc si va doresc o saptamana frumoasa si "rodnica".
Laura.
Fetele,
Am sunat la Medsana si la Dr. Denisa Protopopescu era totul ocupat pana pe 10 decembrie. M-am programat initial la Ancar pe 29 noiembrie ca pana atunci nu avea nimic liber...m-am trecut pe lista de asteptare... si dupa 5 minute m-a sunat secretara si mi-a spus ca s-a eliberat un loc pe 8 noiembrie la Ancar. E super! Cred ca am inceput sa am noroc. Tot atunci imi fac si eco transvaginal la Ionescu Crangu.
Mamaaaa ce ma bucur! Poate ca in felul acesta reusesc sa fac totusi fiv-ul in decembrie.
Va pup si va doresc noroc la toate!
Am uitat,
Oare Ancar imi primeste rezultatul de la profilul hormaonal facut la Medicover?
Mie imi vine sa-mi fac si restul analizelor pana pe 8 si sa ma duc cu toate la el.
Oare s-ar supara daca as face asa?
Feteleeee!
Unde sunteti?
Cine este Ionescu Crangu? Ca pe site-ul Medsana n-am dat de el si mi s-a spus ca el imi va face echo transvaginal.
Cine imi spune si mie ce analize cere Ancar ptr. fiv? Ma refer la cele de rutina, nu la cele care tin de fiecare caz in parte?
Ptr. ca, pe bune, eu luni, pe 8 vreau sa ma duc cu dosarul complet, sa mai ramana doar echo de facut, de semnat protocolul si de platit, ca apoi sa trec repede la treaba.
Mercic mult. Poate imi raspunde si mie cineva in timp util.
Fetele, stie cineva ce face Teodoran si celelalte fete care au facut ET-ul?
Eu tot pun intrebari, dar am vazut ca nu prea sunteti on-line asa ca sper cand veti intra imi veti raspunde.
Am uitat un aspect: medicatia!
Daca era sa fac in Giulesti mi-o dadea de acolo... dar asa de unde o iau? Eu nu vreau sa o iau din Ungaria, e prea complicat.
Am mai intrebat si eu pe la farmacii spre exemplu de Menogon (ptr. ca intelesesem ca menogon vrea sa-mi dea Laura Dracea) si farmacistele au cascat ochii mari de parca as fi intrebat de heroina... dupa care mi-au spus ca nu au.
Gasesc pe undeva prin Bucuresti?
Tia spune:
Hai ca incerc sa te lamuresc eu. Medsana are un protocol pe care il urmeaza pentru toate pacientele, indiferent daca sunt ale lui Ancar sau ale Denisei Protopopescu. Personal, cred ca va lua in considerare analizele pe care le-ai facut la Medicover (daca sunt noi), dar sa tii minte ca au o lista speciala pentru FIV (din care cauza s-ar putea sa te trimita sa mai faci si altele)
Daca analizele pe care vrei sa le faci pana pe 8 vin sa completeze lista pe care o ai de facut pentru FIV, nu vad de ce s-ar supara. Dar, apropo, tu ti-ai facut programare la medsana exclusiv pentru FIV ? Iti trimit eu lista daca vrei, da-mi o adresa de e-mail pe PM. Ionescu Crangu este unul din medicii cu care lucreaza Ancar si printre altele face eco la Medsana pentru el.
Menogon s-a gasit o vreme la farmacia 2NA, incearca sa suni la ei.
Bafta!
Kariris spune:
Fetelor, vad ca ati cam tras chiulul tocmai astazi... cand eu am avut logoree si cred ca am exasperat-o pe Tia cu mesajele mele interminabile ... dar pana la urma a reusit sa ma calmeze...
Merci Tia.
Pe maine fetelor.
gabid spune:
Laura,Ancar primeste si analize facute in alte clinici in afara de spermograma sotului pe care o vrea facuta la Medsana.Totusi nu am inteles de ce te-ai razgandit asa dintr-o data?Sunt fete multumite de Giulesti!
Te-ai programat la FIV sau pt consultatie?Ai facut profilul hormonal,eco de zilele 7,9 11 si HSg?Asta ca sa nu trebuiasca sa mai pierzi inca o luna!
Daca te-ai programat la consultatie cred ca vei ajunge la FIv la anul in ian-febr.Si eu am facut FIV in febr-martie si a fost cu succes!
Gabi si Moni cea obraznicuta.
Kariris spune:
Buna fetele,
Gabid, am facut profilul hormonal in ziua a 3-a, eco nu am facut deloc, ma duc la el in ziua a 12-a si o fac, o sa vad eu ce mai trebuie facut... HSG nu mai fac nici in ruptul capului!
Nu are cum sa ma oblige, nu?
De ce in ian -febr?
E prea tarziu!
Tia spune:
ca sa intri in lotul din decembrie, ar trebui sa faci prima injectie (diphereline-ul) acum in noiembrie.. poate ai noroc
Kariris spune:
As face si azi injectia dupa capul meu!
Sa dea Dumnezeau, Tia, ca nu vreau in ian-feb ptr ca atunci am sesiune si ar insemna sa nu pot sta linistita; iar hsg nu cred ca ma obliga sa mai fac nu?
Eu n-am trompa dreapta (sarcina extra); hsg am facut, stanga era superinfundata, a urmat laparo ptr desfundarea ei, a reusit desfundarea dar... in alte scopuri (doar ca sa nu mai fie infundata) copii nu mai fac nicicum cu trompa pe care o mai am... e varza!