FIV 21

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu am luat cicloproginova 2 saptamani 1/zi si inainte de ET cu 2 zile am inceput utrogestanul.Atat!M-am simtit super...durerea a fost diminuata la jumatate sau sfert as putea spune.Eu i-am spus si lui Ancar ca in primul FIV nu am reusit din cauza durerilor mari dfe dupa punctie care au tinut 7 zile la mine.Iti doresc sa reusesti din tot sufletul!Emotii am avut in ziua in care mi-au spus cati au rezistat decongelarii...si au rezistat toti 5!Din 5 s-a prins unul bine de tot!E tare obraznica!Acum scriu la calculator cu ea cocotata pe birou in stanga mea si facand numai obraznicii!

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Gabi, multumesc pt. informatii si pt. urari !
Sa-ti traiasca "obraznicuta" si sa-i mai faci un fratior sau o surioara!
Eu am inceput cu Synarel ( care pune ovarele in repaus ), apoi pe 7 noiembrie plec in Canada si pe 8 nov. fac analiza de sange (estradiol). Daca nivelul estrogenului este scazut iau Estrace (estradiol) aproximativ 14 zile si abia cu 3 zile inainte de ET iau Prometrium (progesteron) pentru inca 2 saptamani ( pana cand aflu daca am reusit sau nu ).
Eu sper sa pun 3 embrioni cu AH, abia i-am convins ( a fost conditia mea ca sa ma intorc in Canada ), ca ei nu voiau sa-mi puna mai mult de 2. Voi semna o declaratie pe proprie raspundere in sensul asta.
Mai am 5 embrioni, din care 3 cu 8 celule si 2 cu 6 celule. Sper sa reziste 3 din ei decongelarii! Apoi, daca va fi sa reziste toti, voi avea probabil tripleti sau mai impart din ei cu fetele de pe forum ! Glumeam desigur!
Nu stiu de ce ai avut asemenea dureri, eu am rezistat f. bine, doar la punctie am simtit o mica jena la ovarul drept ( acolo am fost operata ), iar dupa procedura nu am mai simtit nimic, am sangerat doar o picatura. La ET nu am simtit nimic, chiar m-am intrebat de numeroase ori daca mi-au transferat ceva ! Am suportat totul perfect, am stat la pat, dar ... mi-a venit CM in a 14-a zi!
Sper ca de data asta va fi totul ok!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ellena si eu tot cu Dr Cocei si Niculescu fac FIv si sunt la ei de vreo 2 ani parca...nici numai stiu..dar e prima incercare la FIv..l-am tot amanat...poate ne vedem.

Fetele...gata au aparut si rusii..asa ca peste o saptamana incep injectiile...

Doare E T ?

Pupici

AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Ellena si AniS: Mult succes!
In ce priveste ET pe mine nu m-a durut, dar fiecare dintre noi reactioneaza in felul sau.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Nu doare ET-ul f tare.Simti o usoara jena care trece rapid.La punctie trebuie sa fie bine,adica sa nu aveti dureri ca mine ca din cate observ nu-i bine deloc !

In mare, trebuie sa fiti fericite ca incepeti tratamentul.Eu eram fff fericita pt ca tot timpul am gandit pozitiv.

Gabi si Moni cea obraznicuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by teodoran

Mi-a dat si olista de medicamente pe care sa le iau, vad ca in lista a scris si PREDnIson, dar eu stiam ca nu trebuie mancat sarat cand iei acest medicament dar nu mi-a atras atentia sa nu mananc. Eu nu prea am inteles cumsa iau Utrogestanul, azi 2, maine 4, poimane 6 dupa acre scrie ca sse vacontinua asa pana la testul de sarcina. Adica cum asa?cate adica?
Ne auzim maine sa va mai dau amanunte cum ma simt.
Am uitat sa spun transferul il fac LUNI, la unele fete auzeam ca il fac Duminica dar mie mi-a spus luni, nu stiu de ce.
Va pupam, eu + viitorii bb

Pe schema trebuie sa scrie cum trebuie luate medicamentele, de la ET si pana la testul de sarcina. Eu am inceput cu 2 si am avut pana la 8 utrogestan/ zi si puneam 4 dim si 4 seara. Dar l-am auzit pe Ancar spunand ca poti pune 3 dim, 3 la pranz si 2 seara. Faci cum iti este mai comod.

Bafta sa fie cu okisori la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Ziua buna dragele mele,
Am si eu o mare problema pe cap si va rog din suflet lamuriti-ma si pe mine daca ati trecut si voi prin asa ceva.
In ziua a 2 a ar trebui sa fac dipherelin-ul si Ancar mi-a sus sa iau derept ziua 1 ziua cand efeciv curge rosu.
Eu stapana pe mine si pe reactiile organismului meu am zis ca in sambata 23 e ziua 1 si duminica 24 gata!!!!
…Dar nu a fost asa!!! Pentru prima data mi s-a intamplat ceva ce nu pot sa-mi explic. Sambata mi-au aparut doar niste pete mici, mici, maro dupa care nimic!!!! Duminica l-a fel. Cand am vazut ca se face seara si nimic nimic, am intrat in panica rau.
Azi dimineata iar niste pete mici maro si pe urma cand am fost la baie am gasit ceva rosu si vascos (beah), in cantitate foarte mica. Pana acum nu mi s-a mai intamplat asa ceva niciodata si sincer chiar nu stiu, nu radeti de mine, va rog!
Sa fie azi ziua 1???? Sa-l mai stresez la telefon pe Ancar cu asta? El mi-a spus totusi destul de clar dar… daca nu stie fata…ce sa fac?????

Help!!!!

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

luli,
suna-l pe ancar si spunei care e problema cat mai repede! nu te gandi ca il stresezi! la urma urmei o faci pe banii tai! plus el iti va putea raspunde cel mai clar si cel mai bine la intrebarea ta si e si cel mai in masura s-ati spuna cum sa procedezi!

Fetelor, va doresc la toate mult succes, bafta si sa veniti cu vesti bune!

pt voi!

Melania

PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Poze noi cu Denisa. Sper sa va placa!
http://community.webshots.com/album/205560407CUxpWr
http://community.webshots.com/user/anemona112

Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Doamne anemona, cat este de frumoasa fetitza ta!!!! Sa va traiasca, sa va bucurati de ea, sa fie norocoasa si sanatoasa!

Mergi la inceput