FIV 21
Raspunsuri - Pagina 6
Kariris spune:
Salut fetele,
Ce liniste si lipsa de activitate azi pe aici!
Ce-or fi facand fetitele noastre care au facut punctia azi? Sa le tinem pumnii sa aiba un week-end "productiv" in bb-lusi.
Va doresc si celorlalte un sfarsit de saptamana frumos... si s-auzim de bine!
Laura si Lachione (cutu ei).
teodoran spune:
FEtelor, am fost azi la punctie,s-a inatarziat totul 2 ore, ca nu stiu de ce dar a intarziat profesorul. MA simt super bine, neapteptata de bine. Acum de abia m-am sculat din somn, pentru ca am ajuns acasa pe la 6 seara si eram franta de oboseala, nu macasem nimic, nu bausem si asa mai departe. Am sosot acasa am mancat pe cinste (mai de regim, chiar daca mi-au spus ca pot manca orice).Ideea e ca am 5 oua de o calitate foarte buna, asa s-a expirmat doctorita. Asta e, doar 5, nu o sa-mi ajunga de congelat dar sa speram ca nu ajungem acolo.Maine dupa-amiaza o sa sun sa-mi spuna in ce stadiu sunt embrionii. Mi-a dat si olista de medicamente pe care sa le iau, vad ca in lista a scris si PREDnIson, dar eu stiam ca nu trebuie mancat sarat cand iei acest medicament dar nu mi-a atras atentia sa nu mananc. Eu nu prea am inteles cumsa iau Utrogestanul, azi 2, maine 4, poimane 6 dupa acre scrie ca sse vacontinua asa pana la testul de sarcina. Adica cum asa?cate adica?
Ne auzim maine sa va mai dau amanunte cum ma simt.
Am uitat sa spun transferul il fac LUNI, la unele fete auzeam ca il fac Duminica dar mie mi-a spus luni, nu stiu de ce.
Va pupam, eu + viitorii bb
Ellena spune:
Buna seara!
Revin cu forte proaspete dupa o pauza mai lunga.
Ma alatur iar aspirantelor optimiste care vor face FIV in toamna asta. Sper ca data asta voi avea mai mult noroc. Am inceput stimularea acu o saptamana si cred ca miercuri sau joi va fi punctia. Deocamdata am vre-o 8 foliculi si un chist "de toata frumusetea".
Chiar daca nu am mai postat, am fost numai ochi si urechi in toata perioada asta!
Anemona, sa-ti traiasca fetita - e o dulce -, sa fiti cu totii santosi sa-i faceti si fratior!
Denisa multa sanatate, iti tin pumnii stansi sa fie bine pana la urma!
Bafta multa tuturor fetelor care sunt focuri! Doamne ajuta!
anemona spune:
Ellena, bine ai revenit! Multumesc mult pt urari, sper ca de data asta sa fie bine si la tine si sa-ti aduca Mosul anul asta bebelusul mult asteptat! Unde faci FIV-ul acum? La ce medic? Iti tin pumnii!
Multa bafta tuturor!
gabid spune:
Ellena,ma bucur mult sa te vad optimista aici si gata de punctie si ET.Cred ca de data aceasta va fi bine!Chiar,ti-ai schimbat dr sau tot la Marinescu mergi?
Adelia,asteptam vesti bune de la tine!
Teodoran,stai cumintica dupa ET si o sa fie bine!
Ma bucur pt Denisa ca este bine!
Gabi si Moni cea obraznicuta.
anis spune:
Fetele..ce mai faceti?Va tin pumnii!!
Eu fac pana la uram FIV+Icsi..mi s-a explicat ca din cauza ca ,avem diagnostic de infertilitate din cauze necunoscute e mai sigur sa facem si ICSI in caz ca ei nu se fecundeaza natural...asa nu vom pierde embrionii...in fine...
Nu stiu , in perioada asta sunt f ocupata , stresata, nu am timp de nimik...nu ma inteleg de ce m-am apucat acum de FIv..poate e vre-un semn ceva.sper ca de bine....sa dea Dumnzeu la toate!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Ellena spune:
Multumesc pentru urari !
Voi face FIV-ul tot la Giulesti cu dr. Cocei si dr. Niculescu. Mi-am zis ca daca tot am dosarul la ei ... sa mai incerc. Acu m-am obisnuit cu ei si cu toanele lor. Nu cunosc nicaieri atat de mult personal ca la Giulesti (de la doctor la femeia de serviciu).
La urma urmei nu prea conteaza, embrioni de calitate sa fie!
Daca nu va fi nici de data asta voi merge probabil la Medsana doar asa sa-mi schimb locul si norocul. Asta zic acu ca sa ma incurajez, ca financiar dar mai ales psihic e foarte greu de luat de la capat si de trecut peste esecuri.
Anemona, Gabi se pare ca aveti fetite tare intelegatoare si cumintele ca va lasa sa mai aruncati si cate un ochi pe forum. Stiu ele ca vorbiti cu (viitoare) mamici de FIV.
Giugiuca ce mai faci? Ai facut ET? Iti tin pumnii stransi, sa vii cu vesti bune !
gabid spune:
Ellena,sigur va fi bine!Trebuie sa fii increzatoare in sansa ta!
La Anemona este bine inca...are timp de internet pt ca Denisa e inca micuta!La mine e jalnic!Eu nu pot intra decat cand doarme.Daca e treaza vine langa mine si vrea sa se suie pe birou ca sa vada poze cica!Daca o sui imi apasa pe toate butoanele si ma enerveaza.Ea zice ca ma ajuta!Acum intrumai putin pt ca am un examen pe 4-5 nov de functionar public.Dar tot intru ca sa vad ce fac fetele de la FIV...
Gabi si Moni cea obraznicuta.
zisaCami spune:
Buna dimineata fetelor! Cam liniste pe aici ...
Azi am inceput tratamentul pentru a doua incercare FIV, cu embrioni congelati. Dintre fetele care fac FIV, mai este cineva care trece printr-o situatie similara?
Gabi: Daca nu ma insel tu ai reusit din incercarea FIV cu embrioni congelati! Poti sa-mi spui cat timp si in ce a constat tratamentul?
Cami
teodoran spune:
Fetelor, maine dimineata ma duc la ET, va scriu maine seara sa va spun cum ma simt...va pup cu drag