FIV 21
Raspunsuri - Pagina 5
Tia spune:
poti sa mananci, poti sa bei, nu conteaza. daca il faci dimineata, poate primesti raspunsul pana seara, sa nu stai pe ghimpi.
fetelor, va tin pumnii, sa aveti bafta la bb-i
Kariris spune:
Cred ca innebuneam in locul tau, Chichig azi noapte!!!
Bine ca ai rezolvat-o pana la urma!
chichig spune:
Sotul meu chiar imi spunea - 'Iti dai seama ce noroc ai avut - sa gasesti ultimele 2 fiole de 5000 UI la unica farmacie non-stop?' Acum sunt relaxata , dar nu-ti spun cum eram azi noapte. Bine ca s-a rezolvat ! Pina la urma este si vina mea ptr. ca nu mi-a dat prin cap sa verific ce am pus in frigider - ca o farmacista ar putea sa-ti dea altceva decit ceea ce scrie pe reteta. Nici ca exista 3 feluri de Pregnyl(500,1500,5000) nu stiam.
Sper sa avem toate la fel de mult noroc pina la sfirsit.... !
adelia alin spune:
e putin probabil sa primesc raspunsul in aceeasi zi!astia aici sint inramadan ,o sarbatoare de-a lor care tine o luna si peste tot au un program timpit...lucreaza cateva ore pe zi.si oricum se misca eimai incet cu analizele.m-as bucura sa le primesc si a doua zi dar e migalos!
adelia
thea_m spune:
Dragutele, sunt alaturi de voi si va tin pumnii stransi, stransi sa reusiti. Probabil anul viitor voi face si eu FIV.
Vreuna dintre voi are probleme cu trompele?
Pupici multi!
Teodora
gabid spune:
Oare cand am facut eu de ce nu m-au intrebat cati embrioni vreau sa-mi puna?Puneam si eu cate 3 si aveam si acum de ET!
Multa bafta ,fetele ...sa reusiti toate !
Chichig,tot raul spre bine!Teodoran ,asteptam vestile despre ta!
O toamna tarzie plina de !
Gabi si Moni cea obraznicuta.
Gianni spune:
Thea , marea majoritate a femeilor care ajung la FIV ,au probleme cu trompele...bineinteles ca sint si cele care sint inexplicabil infertile sau cele ale caror soti sint mai putin fertili(ca sa zic asa) si fac procedura FIV/ICSI.
Iti urez mult succes !
Catalina
lauion spune:
Buna dimineata dragutelor!
Fetele care au facut ICSI sau care se pregatesc sa faca puteti sa-mi spuneti va rog daca sotii vostri au facut analiza cromozomilor si microdeletiile? Din ce ati discutat cu medicii vostri e necesar sau nu un astfel de test inainte de FIV+ICSI?
Am citit de curand despre aceste teste si riscurile unei sarcini obtinute in cazul in care exista anomalii ale cromozomilor si m-am cam speriat...
lauras
Gianni spune:
Fetelor,
Ieri am vorbit cu sotul Denise la telefon.Denisa este internata intrucit a avut duminica iarasi o singerare, dar din fericire sarcina este OK., de aceea au si internat-o ca s-o tina sub supraveghere.
Va transmite la toate multe salutari !
Catalina