FIV 21

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

fetelor, azi e ultima zi cand va scriu si oo sa revin peste 2 saptamani....ce va pot sa va spun.Bafta multa la toata lumea, sa dea Dumnezeu cat mai multi bebeii. Am emotii mari, sper sa fie bine si sper sa ma reintorc cu vesti bune.
O sa-mi fie dor de voi si de sfaturile voastre..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Teodoran, bafta multa si sa-ti ajute Doamne, Doamne sa reusesti!
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Teodora, Dumnezeu sa fie cu tine si sa-ti aduca ingerasul mult dorit. Bafta si mult curaj!

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Teodoran, maine la ora 12 cand iti face punctia o sa ma rog pentru tine sa fie totul ok, iar apoi... sa stai cumintica dupa ET si sa te ajute Dumnezeu sa fii "implinita" peste doua saptamani, sa ne dai vesti bune si incurajatoare!!!

Te pupam, ne gandim la tine si iti tinem pumnii!! Sa nu te simti singura, ptr. ca noi suntem cu tine.

Bafta multa si pupici.

Laura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

multa ,multa bafta teodoran!!
sa dea Domnul sa reusesti,ceea ce toate ne dorim!
sa auzim de bine!
adelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Mult succes Teodora!
Sa-ti ajute Dumezeu sa reusesti din prima incercare!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichig spune:

Sa va povestesc ce noroc am avut aseara, apropos de injectia de Pregnyl.
Stiam ca am nevoie de 10000 U.I. Pregnyl. Am dat reteta unei cunostinte, a cumparat Pregnyl-ul , l-am pus in frigider si statem linistita si asteptam ziua in care trebuie sa-l fac. Aseara la 1 noaptea m-am trezit sa ma duc sa-mi fac injectia. Ma uit la fiole si vad ca sunt de 500 U.I. Am intepenit !!! Ma miscam haotic prin casa, bombaneam in barba si ma gindeam ce sa fac. Stiam ca este o farmacie in centru deschisa toata nopaptea. M-am suit in masina am fugit pina acolo - de unde farmacia inchisa. Imi aduc aminte de o alta farmacie deschisa non-stop, ma duc acolo si spre norocul meu mai aveau 2 fiole de Pregnil 5000 U.I. La 2.20 am fost la prietena care mi-a facut tot tratamentul de stimulare, si la 2.30 (asa cum trebuia ) imi faceam usurata injectia de Pregnyl.

Si eu fac punctia miine la 13.30. Le urez tuturor fetelor BAFTA MULTA !!!. Sa venim toate cu vesti bune !! Va pup. Multumim celor care ne incurajeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Chichig, tinem pumnii sa fie cat mai multi embrioni si mai ales dornici sa se lipeasca de mamica lor!
Bafta multa!

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

fetelor,cind se face testul de sange trebuie sa nu maninci,sa nu bei?sau cum?se face dimineata la prima ora sau la orice ora din zi?
adelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Chichig, BAFTA MULTA si sa fie intr-un ceas bun si cu noroc! Te asteptam cu vesti bune. Pupici. Laura.

Mergi la inceput