KETOTIFEN
Raspunsuri - Pagina 2

miruna spune:
I-am dat si eu cand avea patru luni Ketof pentru ca racea mereu , iar dupa aia i-am dat Peritol si mi s-a parut mai bun pentru ca era si antialergic si pentru pofta de mancare si dormea bine bb.

diana12 spune:
Ketotifen, am luat si eu anul trecut cand dupa o raceala zdravana nu mai terminam cu tusea. Oricum, eu am luat de adulti nu de copil, dar banuiesc ca si cel de copii da aceiasi stare de somnolenta. Eu una cel putin, ajunsesem sa dorm nonstop, efectiv nu reuseam sa imi tin ochii deschisi. Pana l-a urma dupa vreo doua zile l-am abandonat.
Bronhovaxon, i-am dat si eu fetitei mele anul trecut, in toamna, si pot spune ca nu am avut probleme toata iarna, de fapt pana acum nu am mai avut probleme. In toamna asta nu i-am mai facut si tinand cont ca va incepe scoala in noiembrie parca imi pare rau ca nu i-am zis mamei mele sa imi trimita din tara pastilutele.
Numai bine, Diana & Ecaterina
Nu dispera!

DADI spune:
MirelaM, Ketotifenul sau Ketoful dau stari de somnolenta, pana la lesin. Trebuie administrat incet, incet pana se ajunge la doza prescrisa pentru varsta copilului. Adica: daca trebuie sa-i dai o lingurita pe zi trebuie inceput cu un sfert de lingurita in prima zi, o jumatete de lingurita a doua zi si din a treia zi o lingurita. Daca din diverse motive (ai uitat sau ti s-a terminat flaconul si nu ai avut o zi) trebuie reluat tratamentul de la inceput. Ai mare grija! Eu zic sa renunti la el.
Cu baiatul meu am avut mari probleme. Un copil alergic care racea din doua in doua saptamani! Am renuntat la Ketotifen la sfatul medicului(sef sectie reanimare pediatrie) si pe langa tratamentele adiacente am trecut pe Clarytine sirop pentru copii. Nu da reactii adverse si este mult mai eficient.
Intreaba-ti medicul si da-mi de stire!

mirelam spune:
Va multumesc mult de tot fetelor.
Nici nu stiu ce sa zic...de intrebat medicul nu prea cred ca pot pentru ca ...el mi l-a prescris.
Am sa vad cum se comporta Andrei in weekendul asta.

mirelam spune:
Am uitat sa va spun ca mi-a recomandat si mie Bronhovaxon dar mi-a spus sa nu incep sa-i dau pana nu-i trece raceala.
Nici nu stiu ce sa mai zic. Aveam foarte mare incredere in acet medic...mi se parea tare bun...dar acum cu Ketotifenul asta chir nu stiu ce sa fac. Eu am avut retineri inca de cand am citit prospectul, tocmai de asta v-am cerut sfatul voua, pentru ca pe cutie scrie ca-i pentru alergici, iar Andrei nu stiu sa fie alergic.

DADI spune:
MIrela, Bromhovaxonul administrat in raceala actioneaza ca un antibiotic sa zicem. Acest medicament nu este un vaccin! Este un ajutor pentru cresterea imunitatii copilului. Se administreaza 3 luni primavara si 3 luni toamna cate 10 pastilute in fiecare luna. Se administreaza dimineata pe stomacelul COMPLET gol. Daca nu poate inghiti capsula se poate desface si administra praful cu o lingurita de apa sau ceai. Toate le stiu de la medicul lui Vlad (ti-am scris in e-mail cine este) si crede-ma ca daca nu era dumneaei nu stiu ce ma faceam!
Nu i-am dat niciodata copilului meu antibiotice fara prescriptia ei, iar Augmentin cred ca o singura data cand a fost racit rau, rau de tot!
Intotdeauna cand raceste nu imi lipseste din casa Nurofenul si Panadolul (antitermice),Mucotreis-ul (mucolitic care ii fludifica secretiile si astfel scapa mai repede de tuse) si picaturie Pivalone cu neomycine sau Olinth (pentru copii)si Ascovit (pana la 6 pe zi)
Dumneaei m-a invatat ca toate cele de mai sus au mai mare importanta intr-o raceala decat antibioticul!
Nu face confuzie intre gripa si raceala!

CristinaT spune:
Noi am terminat 2 sticle de ketof ( 2luni), se pare ca fetei mele i-a prins bine.
I-am dat si Imunogrip, si Ascovit (cate sa-i dau pe luna?), dar eu nu am auzit de Bromhovaxon. La ce varsta i l-ai dat? Am inteles ca sunt pastile?

MariaM spune:
Dadi...daca nu sunt prea indiscreta....unde lucreaza dr. tau pediatru?...eu una nu sunt multumita de al meu..si vreau sa-l schimb..
Maria

DADI spune:
Eu sunt din Constanta. Pediatra noastra este sef sectie reanimare pediatrie, spitalul judetean.

DADI spune:
Vorbeam de Ascovit atunci cand copilul este racit! Atat timp cat este racit i se pot da 6 pastile pe zi! Nu sunt adepta vitaminelor fara rost! Copilul isi ia tot ce-i trebuie din mancare.
quote:
Originally posted by CristinaT
Noi am terminat 2 sticle de ketof ( 2luni), se pare ca fetei mele i-a prins bine.
I-am dat si Imunogrip, si Ascovit (cate sa-i dau pe luna?), dar eu nu am auzit de Bromhovaxon. La ce varsta i l-ai dat? Am inteles ca sunt pastile?