KETOTIFEN
Raspunsuri - Pagina 3

mumulina spune:
Buna, fetelor!
Imi amintesc ca i-am dat si eu copilei mele acum vreo doi ani medicamentul in cauza. Din cate imi amintesc Ketotifenul se administreaza in profilaxia crizelor de astm bronsic, ptr bronsite alergice, rinita alergica sau dermatoze alergice. fiica-mea facea primavara rinite alergice si de asta i l-am administrat, nu a avut efecte adverse de genul celor descrise de voi; nu cred ca este indicat ptr. infectii respiratorii repetate sau alte chestii care ti se intampla in sezonul rece. si eu sunt adepta profilaxiei cu Bronchovaxom, trei luni consecutiv, chiar acum Alexa, copila mea cea mare a inceput tratamentul. poti sa-i mai faci si vaccinul antigripal daca e destul de mare sau doctorul pediatru sa propuna o schema de imunostimulare pentru sezonul rece. ar fi foarte bine sa manance frute si legume in stare proaspata, sucuri de fructe preparate in casa. mai poti apela si la farmacia naturista daca de medicamente esti satula. Daca ai indoieli in privinta unui medicament, discuta deschis cu pediatrul.

orzu irina spune:
Intradevar medicamentul este bun. Dar pt un copil atat de mi? Daca nu-i plac frucetele de ce nu-i faci suc din ele?
orzu

Gabriella spune:
Buna! Si eu am dat fetitei mele Ketotifen,este un fel de Ketof,este un bronhodilatator,si se da pe perioade de cel putin 2 saptamani pentru ca intreruperea brusca poate duce la aparitia simptomelor si mult mai grave.Vronhovaxonul am auzit ca este foarte bun,si in general mamicile care au dat au fost multumite.Eu i-am dat fetitei mele Ribomunyl pentru cresterea imunitatii dar sincera sa fiu nu prea a avut nici un efect..Multa sanatate la bebelusii vostrii i sa le aduca mosul cat mai multe jucarii si "bobo" Jill si mami!!

diana904 spune:
Eu i-am dat anul trecut lui Tudor Ketof, substanta activa e ketotifenul. Tudor avea pe atunci 1 an si jumatate si medicul mi l-a prescris pentru bronsiolite repetate. Din cite imi amintesc pe instructiunile lui scria ca efectele apar cam dupa 5 saptamini, Tudor a luat cam 5-6 luni, 1/2 linguritza sau 1 linguritza (nu-mi mai amintesc!!) in fiecare seara. Oricum, in urma tratamentului nu a mai facut bronsiolita, el facea imediat, cum ii curgea nasul putin cum ajungeam la hiriieli in piept.

melinav spune:
Si pe baietelul meu de 3 ani l-a pus doctora pe tratament cu Ketof si Bronho-vaxon, ca sa-i creasca imunitatea. Ketof a luat si cand era mai micut, pe la 1 an. Bronho-vaxon ni l-a dat pentru 10 zile luna asta, si va trebui sa mai repetam inca 2 luni, tot cate 10 pastile. El este foarte slabut, are doar 12,5 Kg (ar fi trebuit sa aibe 15Kg la 3 ani), nu e prea mancacios (ne rugam de el sa manance, nici fructele nu prea ii plac; ii mai plac facute compot, dar bea doar zeama), e foarte sensibil, raceste foarte usor, si mereu trebuie sa-i dam vitamine. Noi suntem foarte ingrijorati , ca ultima data ne-a dat medicamente ca sa nu avanseze rahitismul. Desi calciu si fier luam regulat primavara si toamna.
Melina

Laura _Oprescu spune:
si eu i-am dat Ketotifen chiar recent...dar i-l dadeam ca sa ii calmez tusea teribila..si intr-adevar il linistea...nu am dat ca sa previn ci ca sa combat...in legatura cu medicamentele de imunitate, eu merg pe fructe si pe vitamine pastilute pentru copii... nu vad de ce i-ar strica,mai ales in sezonul de trecere toamna iarna...oricum corpul lui asimileaza cat are nevoie, ma gandesc...ptr imunitate se pare ca e buna Echinaceea(e si naturala)..pupici multi si sanatate..