Bebelusi de martie-aprilie 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Laura, multumim de complimente !

Hai sa va zic ce-a facut Malina aseara: A ADORMIT SINGURAAAAAA!! In ultima vreme adormea fie leganata pe picioare, fie la tzitzi (daca era rupta de oboseala). Aseara aveam ceva treaba, asa ca am incercat sa o adorm mai repede. Am pus-o la leganat (eu o pun pe perna dar pe genunchi ca altfel se frichine pana se da jos de pe perna) si normal ca n-avea chef de somn. Asa ca a inceput sa-mi administreze picioare-n burta la greu. Am rezistat eu eroic vreo 10-15 minute dupa care am cedat nervos si am pus-o cu tot cu perna in patut si am plecat din camera. Vreo ora s-a tot foit, a tras de carusel, a cantat la muzicutza, a vorbit in limba ei, dar n-a plans deloc. Iar dupa vreo ora cand am bagat usor capul pe usa in camera...surpriza...moatza mea adormise singura , statea tolanita pe toata perna, pe burta (ea care nu cred sa fi dormit pe burta mai mult de 2-3 nopti pana acum). Oricum, am fost asa de multumita de rezultat ca am zis ca o sa incerc din nou seara asta .

Si sa va mai zic ce mi-a facut taicas-o acum 2 seri....am ras de m-am spart. Tot asa...fie-mea n-avea chef de somn.....asa ca da-i si baga joaca la greu. La un momentdat aveam nevoie la baie, asa ca-l chem pe tati sa vina sa se joace si el putin cu ea. Eram in dormitor iar pe pat aveam o cuvertura alunecoasa. Intra tati in camera, imi ia fata din brate, o pune jos pe pat, o prinde de picioare si-ncepe s-o impinga prin pat....exact cum se joaca copii mici cu masinutele . Statea galusca mea si se uita la el cu niste ochi maaaari (ceva de genu' a-nnebunit lupu ). Oricum faza n-are haz povestita, da' am mai avem putin si faceam pe mine de la atata ras....iar tati comenta acolo-n legea lui....."l-am chemat sa se joace cu fata!? Pai si nu asta face...se joaca cu ea"

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Neatza mamici!
Iaca aparem si noi dupa 3 zile de absenta.
Multumim de urarile pentru Vlad, am avut un miniparty ieri, adica cu doar 3 prieteni de-ai lui din Toronto(impreuna cu parintii), de la scoala de aici nu a vrut sa invite pe nimeni,ca cica inca nu are prieteni foarte buni, asa ca a fost bine doar cu cei care au fost ca si asa au facut o galagie cit 10 copii.
Thea e la fel, adik ma trezeste noaptea de vreo 3 ori.Dinti inca nu avem si ne luptam sa mincam legumele, tare greu mai merg pe git, nici nu stiu ce combinatii sa-i mai fac sa le manince.Azi cred ca o sa-i fac mamamliguta cu brinza, sa vedem cum merge.
Cam atit pentru azi.

Stephanie! Sa cresti mare si cuminte si sa ai parte numai de bucurii si noroc in viata.
Sarbatoritilor de ieri.Sa cresteti mari, cumiti si sanatosi si sa-i bucurati pe parinti.

Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

iaca am pus si noi poze recente:

pozulici noi
PS:e si nasul in poze

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Salutare fitili

multumim de urari ....nu-mi vine sa cred, uite acum 6 luni imi tineam galusca in brate si era asa mika si speriata de ce se intampla cu ea, si acum se joaca singurica si sta in funduletz, avem 2 dintisori. Doamne doamne cat o iubesc/iubim. Este minunea vietii noastre.O imbratisez in fiecare zi si ma rog bunului Dumnezeu sa fie binecuvantata in tot restul vietii.

Ieri i-am facut tortuletz si am sarbatorit cu o Hanna care a facut un an, adica azi in 18 face un anisor, exact 6 luni intre fetite. a fost nebunie curata ca era 3 Bb acolo: hanna de un an care merge foarte bine, Razvan de 10 luini maine care merge si el dar nu vrea in schimb de-a buselea e toata ziua+ Stephie care statea in funduletz si se uita mirata la ei cum fac ei asta si ea nu poate.

A bagat capul in tort si i-a dat o palma de l-a desfigurat saracul....a super interesata de lumanare si baloane. Voi le-atzi aratat copiilor baloane? daca nu datzi-le sa vedeti ce o sa le placa.

O sa pun poze noi, numai sa le primim ca de haotici ce suntem nu am luat aparatul cu noi.

Am vorbit cu Nicoleta, s-a intors de o saptamana din Romania iar Mihaita e un dulcic. Toata ziua vorbeste in legea lui, si mananca o gramada.

Noi stam tare prost la capitolul diversificare ca Stephie decand o deranjeaza dinti nu accepta linguritza, nu vrea fructe sub nici o forma, bea numai lapte, cereale si supa cu legume din sticluta.
Si ea care era o mancacioasa,.....

Cuscra ce faci? nu te lasa socri sa mai intri? sau toata ziua le arati Parisul? Ce face David?

La multi ani tuturor piticilor care i-am scapat

Va pupic si revin mai tarziu.Corina si Stephanie- 18.04.04

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel

www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">Soricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

STEPHANIE
SA cresti mare si cuminte,sa ii asculti pe mami si tati!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Elena - vazut poze, concluzia e clara: Amelie se face tot mai frumoasa!
Corina - astept sa vad tortul, lumanarea si baloanele. Referitor la acestea din urma, eu va recomand sa gasiti unele cat mai rezistente, caci se sperie rau daca pocnesc langa ei.
Kata - sigur ca trecem prin Focsani, numai ca mereu suntem in criza de timp si nu ne mai oprim. Dar o sa reusim noi sa ne vedem, nu?

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Scriu si eu cateva cuvinte in viteza ca Tudor e in brate si loveste in taste. In weekend l-am lasat cu tati si eu m-am plimbat prin magazine cu sora mea, a fost tare bine, dar mi-a fost dor de el.

La multi ani pentru toti bb-i sanatate si multa joaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Lume noua!!!!!!!

Mirinda, in cele din urma ne-ai dat un semn de viatza.(sa intzeleg ca ti-a dat voie un coleg sa ne scrii?).Da-i pupicei multzi Anei de la noi, si stai linistita ca nici Robert nu-i vreun grasan(desi maninca),asa-i felul lor(seamana cu noi!).Mai ,da' sa va traiasca bonele, toate avetzi niste bone tare harnicutze, au grija de bb-l ,fac si menajul, face si de papica, mi-as dori si eu asa ceva, dar pina atunci eu sunt bona perfecta(cum se zice : si in bucatarie si-n dormitor).Sa nu ne uitzi!

Corina, chiar intrebau fetele de tine! V-ati distrat pe cinste,...a bagat capu'-n tort????Ai poze cu asa ceva sa ne distram si noi?
Uite ca cuscrele astea a noastre sunt ocupate tare, sunt gazde,ce sa faci,lasa ca apar ele cind au timp! Au atitea sa ne povesteasca!!!!!!
Felicitari Stephi pentru dintzucu nr. 2, si poate vine pofta iar de papa bun!

Alina, bine-ai venit.Pupici de la noi pt. Vlad,si La multi ani!inca o data pt. implinirea celor 7 anisori.E baiat mare.Cred ca esti o fericita!Thea, pupici si pt. ea.Am observat ca fetitzele de la noi de-aici vor sa-si mentzina silueta, papa mai tirziu!
Hai ca m-am lungit iar.

Rusine pt. Mutu!Imi pare rau pt. el.

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Kata mersi de urari.Las ca nici Catalin nu mai are mult pina la 7.

Care MUTU? Fotbalistu? Ce a mai facut? Zi si mie niste birfe romanesti, ca mi-e dor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by alona

Care MUTU? Fotbalistu? Ce a mai facut? Zi si mie niste birfe romanesti, ca mi-e dor.

S-a drogat cu cocaina(se pare)si a fost pus la testul antidoping si a iesit pozitiv si va fi suspendat, pe 6 luni, pe 1 an sau pe 2 ani...inca nu se stie ce sanctiune va primi...Oricum e rusinos, mai ales ca a fost mai nou tot in centrul atentiei, n special pentru tampeniile care le-a facut...ce mult schimba banu un om...PACAT, pentru e un jucator de valoare!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput