Bebelusi de martie-aprilie 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Clau mersi de info.Dupa toate cite le-a facut Mutu asta ii mai lipsea, trebuia s-o faca si pe asta.

Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Elena, am vazut pozele cu Amelie!!Are Ela dreptate, e tot mai frumoasa, manca-u-ar mama s-o manance!!!Eu acum am reusit s ao vad mai bine pe Nicoleta, ce frumoasa e!!!SI nasu sa nu mai zic!!!Sa va traiasca!!

ALona, ce bine ca v-ati chefuit!!Inca o data La Multi Ani lui Vlad!!! pentru amandoi!!!

Corina, bine ai revenit printre noi!!Vad ca si voi v-ati distrat!!!Bravo voua si pune cat mai repede poze, dar incearca sa le pui pe Yahoo, ca eu dincolo nu am reusit sa le vad!! la Stephi!!!

Kata, cu cea mai mare placere venim la Focsani!!!Dar mai bine bea niste vin sau must si pentru noi!!Multumim de invitatie!!!

Codritu, profita si tu cat poti ca e sora-ta la voi ca pe noi tot o sa ne mai "vezi" dar pe ea cine stie cand!!

Ruprich, eu nu ii dau mamaliguta la Raul si totusi cred ca e cam devreme...OOOFFFF si doctorii astia!!EU zic ca prea se grabesc...pe mine pediatra ma tot batea la cap sa incep diversificarea inca de la 2 luni

Malina, pai si eu cred ca voi pati la fel ca si tine...pentru ca eu aveam biroul meu, singura singurica, dar acum il ocupa o fata noua care s-a angajat inainte de a pleca eu in concediu si sigur voi fi pusa pe tusa o vreme...chiar mi-e groaza de treaba asta si sincer nu prea mi-a placut ca trebuie sa las eu biroul meu pe mana altcuiva.

Mai fetelor, ce o fi cu Oake, ca de mult nu mai da un semn de viata???Nu stie nimeni nimic de ea???Ruprich???

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alona

Clau mersi de info.Dupa toate cite le-a facut Mutu asta ii mai lipsea, trebuia s-o faca si pe asta.

Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Chair asa, asta ii mai lipsea, dar vorba aia, ce-ti faci cu mana ta se numeste lucru manual!!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Mutu aproape ca a pierdut contractele cu Pepsi si Adidas,de milioane de dolari!!!Romanii ,totusi se mindreau cu el.Toate celebritatile au de invatzat ceva din aceasta poveste!Si nu numai...Mie imi place mult de Alexandra(fosta Mutu).

Rayuela, ti-am vazut si noi pozicile.Stiu ca n-o sa te superi, dar Amelie seamana perfect cu taticul ei,copie identica!Ce par are, sa nu fie deochi, si-ai mai si tuns-o,daca mi-aduc bine aminte.Frumosi si nasii!(Spune-mi si mie ce-i faci parului tau de e atit de lucios si sanatos, asa se vede-n poze,am o obsesie pt.par!)

Mai fetelor, nu stiu ce sa ma mai fac, nu pot sa tin nici o dieta.De ce? Sunt dependenta de dulciuri.Daca merg la cump. nu rezist sa nu-mi fac o rezerva de dulciuri pt. toata saptamina, parca-as fi gravida nu alta!Sunt tare necajita.Degeaba muncesc la bicicleta si maninc mai subtire!Cred ca o sa deschid un subiect cu durerea mea.Sunt sigura ca multe fete ma vor intzelege!Voi ce vicii avetzi?(ce indiscreta mai sunt!)

Hai ca ma duc pe la ZZ(zona zoster) sa ma mai distrez putin!
Cine mai e prin zona????

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Kata, io-s prin zona!!Si mie imi place la ZZ...e super distractie pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fetelor, noi acum ne-am adunat pe-acasa! Toata ziua am fost plecate si acum o sa ii fac baitza Larei si incerc s-o culc. Apoi o sa incerc sa citesc tot ce-ati scris si sa va mai zic si eu vreo doua vorbe!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

La multi ani Laur Andrei!
La multi ani Andrei Alexandru!
Sa cresteti mari frumosi si plini de noroc, sa aduceti numai bucurii celor dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

La multi ani Laur Andrei! Sa-ti traiasca printul Veve fericit si sanatos, si sa-ti aduca numai bucurii!!!!

Frumoase poze si mai ales frumos BB-ul, Rayuela!!

Buna dimineata dragele mele ! Imi place la nebunie ideea cu fotografiile, asa parca particip la bucuriile si viata voastra ...personala!

Pe 30 octombrie cununam! Dar ieri am avut un soc teribil: nu mi-am gasit material asortat la cel pentru corset si sacou pe care le-am cumparat din iulie! Au disparut materialele de vara!! Mi-ar fi placut (si s-ar fi potrivit ) un material uni pe nuante de portocaliu, dar n- am gasit! Imi place la nebunie negrul, dar pentru ca la toate sindrofiile am folosit aceasta culoare si pentru ca de felul meu nu sunt prea curajoasa in materie de culori si modele ma felicitam pentru ca am ales portocaliul. Dar n-a fost sa fie ! Tot ce am putut gasi a fost tafta neagra si o matase in aceeasi culoare! M-ai ramane sa gasesc si modelul! Am cumparat revista ONE si am vazut un model de sacou super dragut ( daca ati luat si voi revista este cel bej cu nasturi ascunsi si cordon ), dar fusta inca nu stiu cum. Nu aveti pe undeva niste poze sau modele?
Vorbim mai tarziu, o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

LA MULTI ANI, ANDREI - ALEXANDRU !
Sa cresti mare, sanatos, frumos si destept!

LauraFlo

Mergi la inceput

Bebelsui de martie:
LAUR ANDREI

Bebelusi de aprilie:
ANDREI ALEXANDRU

Sa cresteti mari, frumosi si la buzunare grosi!!!

Mergi la inceput