Bebelusi de martie-aprilie 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
Ela76 spune:
LA MULTI ANI!
ANDREI ALEXANDRU (ANDI)
LAUR ANDREI (CROKO)
MULTI PUPICI DE LA CRISTINA (mai ales pentru Andi )
Laura - eu nu te prea pot ajuta, dar daca imi vine vreo idee, o postez repede
Am nimerit acum la tv pe tvr2 si dau o gramada de inregistrari cu cantareti si actori de cand eram eu mica - unii dintre ei nu mai sunt printre noi - si nu-mi mai dezlipesc ochii (nostalgia de toamna, cred, plus batranetile ) Si cant si eu in gura mare cu ei
Pupici si o zi frumoasa tuturor!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
La multi ani Andrei Alexandru!!
La multi ani Laur Andrei!!.
Am intrat pe fuga....sa urez si eu toate cele bune sarbatoritilor de azi.
Vorbim mai tarziu....daca voi mai avea timp de net....azi se-anunta o zi naspaaaa la munca ....niste incurcaturi pe la banca pe care sincer nu stiu cum sa le rezolv.... Oi vedea ce si cum.....urati-mi noroc!!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
Rayuela spune:
LAUR ANDREI
ANDREI ALEXANDRU
Sa cresteti mari si frumosi!
Neata fetele!
Eu am avut o noapte grea.Amelie s-a trezit de mai multe ori,speriata,cred ca a visat urit mititica..asa ca la 4 dimineata stateam si incercam sa o trezesc,ca urla in somn!
Katalina,de ce sa ma supar,mey,nu esti prima care spune ca e copia lui taica-su,chiar este!!!Asta nu inseamna ca e mai putin frumoasa!
Laura,eu sint innebunita sa dau sfaturi la toalete,mbracat,fardat,etc!Iata ce te sfatuiesc eu.Daca te imbraci in negru(culaore clasica,eleganta,merge oriunde),incearca o combinatie traznita de accesorii,ca sa nu pari trista,in negru si atit.De ce nu niste cercei si un colier mai fistichii?Sau poate pantofi si poseta intr-o culoare socanta?Si o esarfa la git la fel?
Mult succes!!
Mirinda,ce bine imi pare ca ai revenit!!!Ma tot tin sa iti urez toate cele,si iaca uit,ca sint tare ramolita!
Ela,ce as vrea sa vad si eu,mai ales pe cei vechi,Dem Radulescu,Stela Popescu..Arsinel..hehe
Claudel nu ai facut okisori?
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Rayuela spune:
laura,baga un oki la wwww.hm.se
Acum au colectie facuta de Lagerfelt,poate gasesti un model dragutz!
poze Amelie
LaviB spune:
Servus fetele , servus cuscrulitza,
iata-ma si pe mine pe net-uri. Mi-a adormit cocolina, mama a plecat aseara iar barbatii imi sunt la munca (sotzul si tata).
Mai dragelor ce va mai invidiez pe voi cele care aveti parinti prin preajma. Cat a fost mama la mine (5 zile) vreau sa va spun ca am boierito in materie de calcat,spalat,mancare. In plus am avut timp sa ies saptamana trecuta ca pe vremuri , cu prietenele mele de aici la un restaurant si la o barfa, am fost la un botez duminica si toate fara dureri de cap ca ce fac cu Hanna. E un lucru mare sa fie cineva langa tine.
Acu a ramas tata, care s-a anuntat a face pe "bona" de ziua mea (peste 2 saptamani) insa mama era mama.
Na ca s-a trezit cocolina.
am adus-o cu mine. Taaaaaaaaare interesata se mai uita la ce face mami. Nu i-a ochii de pe tastatura dragutza.
ce ziceam?! Aaa, ca a fost fain cu mama.Abia astept sa mai vina la noi (la anu probabil)
Scurt inainte de "disparitia " noastra de pe net s-a pomenit ceva de Bv si am ramas datoare cu un rs. Parca Rayuela zicea ceva ca sotul e bv-ean. Acu sa ma explic:
sunt brasoveanca de judet.Nascuta crescuta , maritata sunt la poalele m-tilor Fagaras in orasul cu acelasi nume.Brasovul este insa ca o a doua casa pt noi. Acolo ne facem cumparaturile si plimbarile, acolo avem multe rude si tot acolo am stat un an de zile pe perioada liceului cand faceam naveta la Predeal.(am facut acolo liceul cu profil turistic). N-am ajuns sa scanez pozele din concediu,din vara asta insa cand o voi face o sa atasez si cateva din Bv sa vedeti ce frumos e .(pt cuscrulitza mea si cei din zona , probabil nu mai e nevoie, ei stiu ce ofera bv-ul)
Kata mi-ai facut o pofta de un vinuletz si o distractie a la ro, de zile mari.In plus tre sa vin la Focsani ca tare fain tre sa fie ca si oamenii de acolo Tine un mustuletz si pt noi si o masa rezervata. Ce fain ar fi sa ne putem intalni toate mamicile cu bb-i la o astfel de "chefuiala" cum a facut si Ela.(a propos! super poze si mamici cu bb-ici)
Acu plec ca iar e tarziu, tre sa fac de mancare (si astept eventual niste idei in sensul asta ca nu mai am habar ce sa gatesc) nu inainte de a ura:
un calduros la multi ani lui Laur Andrei si lui Andrei Alexandru,sarbatoritii nostri de azi.
PS:cuscra stai linistita ca si Hanna e maruntica si fara un dintzuc in guritza. (copii astia ai nostrii fraternizeaza intr-u totu')
pusilici la mamici si bebici
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
Claudelu spune:
Mama ce somn imi e!!!!M-au tinut excroacele astea mici pana pe la 3 dimineata pe YM, noi si fantomele
Laura, de ce nu portocaliu si negru...o fusta din tafta neagra sau asa cum zice Elena, te imbraci in negru(ca e o culoare eleganta) si iti pantofi si poseta rosie(de ex.) sau o alta culoare in contrast...uite noi de ex. la sfarsitul lunii noiembrie mergem la cheful de sfarsit de an organizat de colegii sotului si nu putem merge orisicum, asa ca ma imbrac in negru cu pantofi rosii si poseta rosie...imi pun la gat o esarfa rosie, asta a sa de fantezie, ca mie (spre rusinea mea) nu-mi plac bujuteriile, decat sa le admir la altele
Elenooo, am facut ochi pe la 9, ca atunci s-a trezit fiu-mio...dar acum sutn franta de oboseala si mai am si de calcatPupicei multi la mostrulet
Elooo, unde-i muzica aia faina ca eu nu gasesc..am dat pe toate programele si nu gasesc
Mai fetelor, excroacele astea mici, adica Elena si Veve, au bagat boala in mine cu emisiunile lor...ca cica este ceva emisiune unde te modeleaza astia si te fac mai faina decat te-a dat mama natura...sa mor nu alta...am zis ca las' sot, las copil si ma duc in lume sa-i caut sa-mi traga si mie niste operatii, sa ma faca nou nouta si apoi cand sunt gata ma intorc acasa...Mi-au aratat niste poze de pe net, una stirb si urata de mai bine o puneai pe post de sperietoare de ciori, in urma operatiilor si a modelarii, au facut din printesa...AAAAA si sa nu va mai spun ca modeleaza astia si casele
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
bebe2004 spune:
In primul rand pentru toti BB-ii care mai implinesc o luna zilele astea. Scuze ca nu va nominalizez, dar nu am prea mult timp.
Va recomand un site prin care am navigat ieri:
http://www.reclama
alex si mama - 26 apr 2004
Mickyyy spune:
Mamaaaa ce zi....mobilu suna mai ceva ca la gara....de fix nu mai vorbesc.... Parca au innebunit cu toti azi .
Babe, dragut link-ul, am bagat un ochi pe-acolo.
Chiar, voi le cititi sau spuneti povesti la bebelusi? Ca fie-mea n-are rabdare si nici chef de-asa ceva deocamdata . In cel mai fericit caz se repede-n carticica sa smulga foile .
Mickyyy spune:
Hihihi....m-am colorat si io . Sa va sara-n ochi cand imi vedeti moaca pe-aici. Sper ca n-am furat culoarea altcuiva .
Rayuela spune:
Claudico,vrei niscai dintisori noi?O tita ceva?
Uitati fetili aiciea ce poate face bisturiul din om
adica din ..cam asa
http://abc.go.com/primetime/extrememakeover/gallery.html
Dati click pe pozele de la before si after
poze Amelie