Bebelusi de martie-aprilie 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Intru pe fuga sa urez si eu sarbatoritzilor de astazi:

LAUR ANDREI
ANDREI ALEXANDRU

LA MULTI ANI!!!
Sa fiti sanatosi si norocosi in viatza!

Azi am multa treaba si vreau sa scot si piticul afara!
PA,PA

cuscra, ti-am trimis un PM.tE PUP!Si va pup pe toate!Scuze, si pt. scris, n-am timp de bibileala!

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Doamne Rayuela, pe cat de bine arata dupa, de zece ori mai rau arata inainte! Brr... Sa multumim ca nu avem nevoie de asa ceva !
LauraFlo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Claudico,vrei niscai dintisori noi?O tita ceva?
Uitati fetili aiciea ce poate face bisturiul din om
adica din ..cam asa
http://abc.go.com/primetime/extrememakeover/gallery.html
Dati click pe pozele de la before si after

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Eleno, vreau un cur nou, niste picioare de vrabiuta, tzatze noi, fata NU ca sunt cat de cat multumita, de dinti nu ma plang ca inca stau bine, niste kile in minus ar fi fffff bine si niste grasime rasa...eu sutn ieftin de modelat, asa ca daca maine nu dau pe aici inseamna ca am plecat in lume!!!

Fetelor, de aproape 2 ceasuri calc...si ma innebuneste fiu-mio ca vrea in brate...oare de ce nu pot calca cu el in brate?????????? Doamne bine ar fi!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

http://abc.go.com/primetime/extrememakeover/images/gallery/ep301/Stacy/gallery.html?photo=1 ia uitati aici!!!Cred ca o iau si pe buna, ca si ea are mai multi dinti in gura si are 90 de ani...daca o fac astia faina, poate agata si ea un miliardar pe jumatate mort, si uite asa ma imbogatesc peste noapte!!!

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani! Laur Andrei

La multi ani!Andrei Alexandru

Sa cresteti mari,cuminti, sanatosi si frumosi si sa aveti parte numai de bucurii si noroc, alaturi de parinti.

Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

http://abc.go.com/primetime/extrememakeover/images/gallery/ep301/Stacy/gallery.html?photo=1 ia uitati aici!!!Cred ca o iau si pe buna, ca si ea are mai multi dinti in gura si are 90 de ani...daca o fac astia faina, poate agata si ea un miliardar pe jumatate mort, si uite asa ma imbogatesc peste noapte!!!

mie asta mi s-a parut socanta!

uritanie

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

Aoleu,Claudico, vrei cur si tzitze noi, moca sau mai degraba miliardarul ala pe jumatate mort? eu nu mai vreau nimic, decit sa dorm si eu O SINGURA NOAPTE intreaga! ca inainte mai atipeam si eu dupa-amiaza, cind doarmea fii-ma, dar acu'sunt la munca si nu mai pot
kata, iata ca si un al doilea coleg m-a lasat, o sa ma rog de fiecare, fac turul in fiecare zi cite unul, mi-ajung oricum vreo 2 saptamini fara sa ma repet! ai dreptate, m-am scos cu bona, e super! cred ca o sa-i dau 3 milioane luna viitoare, ca merita! Ana a inceput sa o ia de-a busilea prin casa, i-am pus o plapuma pe covor ca sa fie moale, ca si-asa la altceva nu folosim plapuma de la mama soacra si are jucariile in jurul ei si se intinde dupa ele pina ajunge, e asa simpatica.
Elena, Amelie a depasit-o pe Ana, e mai dolofanica, arata super! si tot manechin e, numa'Ana a ramas o zgatie! dar maninca frate de sparge, nu stiu de ce nu e si ea asa grasuna, cred ca sunt eu obsedata cind o fi mai mare o sa ma certe ca vroiam fata grasuna, cred!

La Multi Ani tuturor BB-ilor pe care i-am scapat, sa fiti sanatosi si frumosi ca parintii vostri!

Micky, si eu am zile infecte la munca dar cind ajung acasa imi trece orice, si cu gindul asta rezist pina stiu ca sunt linga ea.

am pus pozici noi, la 6 luni, cu tortuletul (pe care l-au mincat mami si tati, ca Ana e murdarica la gura de lapte, sa nu credeti ca sunt vreo mama nebuna si i-am dat cupilului ciocolata si frisca) si cu mami care o pupa pe puiutza ei incontinuu

va pupam si mai vorbim, maine trec la alti colegi

Mergi la inceput

Miri, ce mamica frumoasa esti!! De fapt amandoua fetitele sunteti frumoase foc!!!Eu, daca ma gandesc bine totusi cred ca vreau mai degraba miliardaru lu' buna...o noapte de somn nu cer, ca eu am parte, diferenta e ca nu RAul e vinovat pentru faptul ca eu nu dorm ci internetul asta

Elenooo, dar chiar ca aia e cea mai socanta!!Mama, ce femeie misto au facut din uratenia aia

Eu numa' ce am gatat cu tot si acum sunt franta de oboseala, imi tremura mainile si abia vad tastele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Uite ca mi-am facut si eu putin timp sa va mai spun despre noi cate ceva. Azi abia am reusit sa citesc ce ati postat. Ce scriitoare mai sunteti! Alex doarme acum si sper sa termin mesajul macar.Nu prea am avut timp zilele astea sa postam, caci cu timpul asta frumos de afara, nu prea stam pe acasa. in rest a inceput sa manance mai bine, dar numai ce ii place lui. I-am dat piure de cartofi cu ficat de pui fiert si i-a placut tare mult. Am inceput sa-i dau si iaurt cu biscuiti. Simplu e cam acrisor. I-am luat crema de iaurt de la Milli. Dintzisori nu avem inca, dar cred ca or sa apara, caci de cateva zile se trezeste noaptea si plange. Poate si de foame ca ii dau lapte si se linisteste. Dar nu se trezea nici cand manca tzitzi asa, iar acum nu stiu ce-i cu el. Cand ma plang ca nu mananca, cand mananca prea des (si noaptea).Nu stiu ce sa mai fac!

http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

alex si mama - 26 apr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

[font=Comic Sans MS]Am bagat musacaua la cuptor, si intru sa va mai citesc!

Clau' si Elena,m-am amuzat copios cu fetzele uritelor alea,brrrr.Da -i pacaleala pe fatza: calculatorul le-a retusat bine de tot, plus machiaj, vopsea,coafat,lentile,bronz si muuuuulte altele!Si io am multe de retusat Claudelule!

AAAAA, nu stiai ca ziaristele(Mirinda)sunt frumoase.?!Da' si fetele de ziariste sunt si mai frumoase.Miri,am vazut pozicile, sa-ti traiasca Any!

Andreea, Cremoso-danone e mai putzin acrisor.
Totusi, ficatzelu' e cam devreme pt. stomacelul lor,parerea mea, dar fiecare face cum credept.bb-ul lor!Pupicei lui Alex!
,
Revin,sper, dupa ce papam,si culc baietzii(si pe sot)

Cuscra Lavi,ce-ai facut de papica pina la urma?Ai ramas datoare sa-mi spui cum faci pastele alea cu ciuperci!
[/font=Comic Sans MS]

Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre

Mergi la inceput