Bebelusi de martie-aprilie 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 7
Rayuela spune:
katalina,pai sa stii ca tocmai asta e senzational,ca nu sint facute pe calculator!daca erau asa...e,nu mai eram noi invidioase.Eu am vazut emisiunea la tv,cum le opereaza,tot nas,piele,sani,grasime,le adauga barbii,le retuseaza ridurile,le pun dinti noi..sufera rau de tot,vreo 6-8 saptamini sint ca niste mumii..dar dupa...hehe..ai vazut rezultatul!E pe BUNE!!
Cit despre parul meu,in pozele alea eram proaspat vopsita,dar folosesc mult produse bune e adevarat,ca-mi place sa am parul frumos(mai nou mi-am batut joc de el,ca rideau fetili pe aici de mine,l-am facut permanent si arata ca ).Incearca produsele Joico,gama K-pak,fac minuni!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
codritu spune:
Nu stiu ce sa fac ca al meu bb isi reduce orele de somn pe zi ce trece. Dupa ce ca si-a scos de tot somnul de la 5-6 acum se trezeste mai des noaptea, iar pe la 8 e in picioare. El obisnuia sa doarma pana pe la 10. Mi-e sa nu doarma prea putin, dar nu pot sa il adorm cu forta.
Si eu sunt dependenta de dulciuri si apoi ma planga ca nu am dat jos nici un kg dupa nastere. Nu mi-am luat nimic gros ca am sperat ca voi intra in hainele de dinainte, dar am ramas cu speranta.
La multi ani lui Laur Andrei si Andrei Alexandru, sa fiti cuminti si voiosi si sa ascultati de parinti!
Pucku spune:
La multi ani lui Laur Andrei si Andrei Alexandru, sa fiti cuminti si voiosi si sa ascultati de parinti!
noi plecam la vaccin fetitele , iar nu m-a lasat fie-mea sa scriu pe forum, dar poate maine gasim ceva timp. O sa va scriu deseara cum stam cu cantarul, daca nu-l dam peste cap
mai m-am socat fetelor, si eu as avea ceva de modelat pe la sunculitza, cum fac sa ajung acolo?
Miri Ana e tare frumoasa, seamana si cu mami
Kata mi-ai facut pofta de musaca, cred ca fac si eu , chiar ma intrebam ce sa gatesc maine
Va las ca pana ne gatim...trece anul
Pup all
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3399320093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D3399320093" target="_blank">Stephanie 4-5 luni
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286671679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286671679" target="_blank">Stephanie- my first photo
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=4286587367&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D34286587367" target="_blank">Stephanie - Catinel
www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=3391450093&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D33391450093" target="_blank">Soricica
katalina spune:
Elena, chiar asa-i cu alea ???Le casapesc de tot,da' merita!Oare cit o costa sa te omoare aia?
Tu crezi ca la Romanica sunt d'alde Joico,K-pac? Recomanda-mi altceva :Loreal,Londa.Mai e ceva fetelor?
Mare succes a avut sobectu' tau cu "pantofior, pantofior...".Dati-va si voi o parere fetelor - la "Femina intim".Fain sobect!
AAAAA, si ce, creatza nu esti frumoasa???Pun pariu ca DA!Arata-ne si noua!!!!o pozica mica mica!
Corina, asteptam ultimile date despre Stephy, mititica,iar vaccin!Si pe noi ne asteapta saptamina viitoare!
P.S. Musacaua am facut-o cu piure de cartofi.Si am si lins juma' de cratitza.Robert a papat si n-am apucat sa-i mai fac baitza, a adormit dragutzul de el, d'aia sunt "calare "pe net(mai notez ceva de la d-l Monti).
Hai PA.
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
mirinda spune:
multumim de aprecieri, ne-am umflat in pene amindoua toti BB de aici sunt frumosi! kata, pe mami au aranjat-o cind s-a dus la munca, ca mai avea putin si arata ca alea de le-a postat Elena Daca te uiti la pozele de cind eram acasa, nu aratam cine stie ce...si mi-am lasat si parul sa creasca pt ca stiam ca daca ma duc la munca oricum ma aranjeaza ei, ca cica eu n-am voie sa fac ce veau cu el, cum s-a facut Elena creatza peste noapte, eu n-am voie...avantaje si dezavantaje, ce sa-i faci
si ca sa ma laud, toti colegii mi-au spus ca m-am schimbat in super-bine, ca arat altfel, am o stralucire si o blindete pe care inainte nu le-aveam, scorpia de mine au ajuns la concluzia ca maternitatea chiar te schimba in bine si au zis ca se pun pe facut copii, mai ales dupa ce-au vazut-o si pe Ana!
Corina, la ce seamana fii-mea cu mine? la sex? ca mie mi se pare ca e o amestecatura intre noi, ca nici cu tati nu seamana asa vizibil... la Stephi
codritu, nu te speria, ca-si mai schimba programul, sa vezi cind ne-am ruga de ei sa doarma macar o ora dupa-amiaza! Ana n-a dormit niciodata dupa 7-8 cind s-a trezit, mai adoarme (eventual) pe la 12, cind iese afara, daca a stat in casa c-a plouat, a adormit cu greu pe la 13, iti dai seama, de la 7-8 dimineata pina la 13...si apoi dupa-amaiza pe la 4-5 mai dormea o ora si seara, la 9-10. Noaptea nu mai zic, ca tot incerc sa-i fac program cica, sa-i dau apa sau ceai sa nu se mai scoale, dar incepe sa plinga si mi-e tare mila de ea si-i dau iar tzitza, asa ca se trezeste de vreo 3-4 ori.
hai ca zici ca daca n-am mai postat de 2 saptamini recuperez acu'
Clau, ce bine de tine ca-ti permiti sa stai pe net pina la ore tirzii, ca stii ca doarme puiul! eu daca nu ma culc la 11-12, a doua zi sunt chiauna si scriu greseli si ride publicul de mine
noapte buna!
katalina spune:
Miri, m-ai facut coreoasa, te vedem pe sticla undeva??????si nu ne spui unde?
Catalina,
Albumele noastre
mirinda spune:
kata, da, dar nu spui unde nu de reclama sau din pudoare, dar a fost aici (pe desprecopii, nu la bebelushii nostri) o discutie neplacuta cu niste colegi de-ai mei care au gresit si administratorii s-au suparat pe ei am vazut, eu eram acasa, dar mi-a parut rau ca s-a intimplat asa si n-am putut sa fac nimic, asa ca...poate ma vezi tu si-ti dai seama singurica, hihihi, ca spirit de observatie tre' sa ai, doar lucrezi intr-un domeniu superserios.
katalina spune:
Miri,intzeleg,nu insist.
Am okiu format!da' nu ca circotasii.
Fetelor(Ela, Corina, Nedda), trimite-ti-mi si mie pliz pe mail Cartea lu' Monti, tot caut, dar nu o gasesc.Am intrat pe n subiecte, am deschise 7 pagini, ce-i la mine aici.Vreau sa citesc totusi cartea, m-am impotmolit intre atitea subiecte, e treaba serioasa la mine.Va rog, o sa va trimit un must,pe cuvint!
Catalina,
Albumele noastre
bebe2004 spune:
Katalina]am vrut sa intru si eu sa-ti mai vad pozicile si oops, nu sunt publice. Fa ceva, te rog. Si al meu a adormit si acum umblu ca nebuna pe net. Maine o sa ma plang iar ca sunt obosita. In fiecare seara spun ca o sa ma culc odata cu Alexandru, dar imi face cu ochiul DC.
Na ca mi-a iesit si mie chestia cu scrisul.
alex si mama - 26 apr 2004