Bebelusi de martie-aprilie 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 2
katalina spune:
Lavi cuscra, mai dai si tu un semn de viatza!!!!!!!!
Noroc ca ai o scuza!
Pupici la toata lumea, si mai ales Hannei.
Te-astept urgent pe-aici!Cu drag si cind ai timp!
Pupici si la parinti si bunici.
Mickyyy, Malina si-a dat seama ca nu-i nimik ca tzitzi, nu.Alaptezi in continuare,nu?
Catalina,
mamica lui ROBERT si CATALIN
Albumele noastre
Ela76 spune:
Bine v-am regasit!
Ne-am intors de la bunici si declaram sus si tare ca tare am fi vrut sa mai stam! Am avut o vreme super, cu soare si destul de calduta. Am facut si o tona de poze, din care nu vreau sa renunt la niciuna, chiar daca nu sunt toate reusite.
Mariana - bine ai venit la noi!
Malina - ehee, ce bine-mi pare sa te "revad"! Cum e la munca? Ce face bebe?
Kata - voi cum ati petrecut in weekend-ul asta cu soare? Cand vin "Zilele Focsaniului"? Ca noi am picat tocmai in "Zilele Odobestiului" cu spectacole pana seara, must si voie buna. Nu a fost nevoie sa mergem in parc, caci se auzea tot de la ai mei din curte.
Veve - frumoase pozici! lui croko si vv mik! Sa o adaugi la lista iepurasilor si pe Roxana (Mama_lui_Andrei) cu un dintisor.
Clau - vad ca si voi ati petrecut frumos. Viata la tara nu e totusi pt tine, nu?
Lavi - profita la maxim de vizita parintilor tai, ca noi avem rabdare si te asteptam.
Nedda - felicitari pt dintisorul 2!
Mickyyy - sa inteleg ca tot nu ai ajuns la dr?
Ruprich - cred ca a fost acrisor compotul, nu? Si mancarica de cartofi yami-yami...
Cristina a gustat duminica niste branzica de vaci, ca poftea ingrozitor cand ne vedea ca ducem la gura. Inca nu stie bine sa inghita, dar dupa ce plimba bucatelele bine prin gurita reusea sa le inghita.
Azi se pare ca mandra asta a mea vrea sa arate ca poate sa imi faca suvite gratis. Dupa ce s-a trezit la 3 fara ceva azi-noapte si a mancat, mi-a dat desteptarea si la 7 fara, tot asa, ca ar fi vrut sa pape. Treaba asta nu a mai facut-o de saptamani bune. Si azi tot aiurea vad ca mananca, e o maraiala pe capul ei de rasfatata ce s-a facut si va trebui sa-mi pun vata in urechi ca sa nu ma enervez pe ea.
Am primit si pozele facute la Diana acasa, le vedeti aici si le puteti compara cu cele de acum 6 luni si jumatate cu burtici.
Hm, vad ca dupa ce s-a smiorcait de ziceai ca e sfarsitul lumii, Cristina s-a bagat la somn, vazand ca nu are sanse sa-i scarpin in coarne. V-am zis eu, vata in urechi sa am si totul e ok! Cam asa patim dupa vizitele la bunici, ca deh, acolo ea e vedeta.
Fug, sa profit de putina liniste care s-a asternut in casa!
O zi buna tuturor! Dar nu inainte de a ura LA MULTI ANI! pentru STEPHANIE! Sa fie sanatoasa, desteapta si frumoasa, fericita impreuna cu parintii ei. Pukulet, de ce nu ne mai scrii? Ce-ai facut bun de ziua ei?
De asemenea, urarile noastre de bine sarbatoritilor de ieri! (Alona, Multi ani traiasca lui Vlad!)
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Buna ziua ! Se vede ca azi e luni, nimic nu-mi iese din prima! M-am uitat de zece ori la Clubul iepurasilor pana sa-mi dau seama ce inseamna si cine si de ce este acolo ! Ce sa-i faci ...batranetile!
La multi ani , Stefania! sa fii desteapta, frumoasa si f.f foarte cuminte!
Daria a invatat sa paseasca !!! Bineinteles ca acum vrea doar in picioare , dar am scapat de vrut in brate.
Vorbim m-ai tarziu!
LauraFlo
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Ela76
Clau - vad ca si voi ati petrecut frumos. Viata la tara nu e totusi pt tine, nu?
Cristina a gustat duminica niste branzica de vaci, ca poftea ingrozitor cand ne vedea ca ducem la gura. Inca nu stie bine sa inghita, dar dupa ce plimba bucatelele bine prin gurita reusea sa le inghita.
Am primit si pozele facute la Diana acasa, le vedeti aici si le puteti compara cu cele de acum 6 luni si jumatate cu burtici.
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Ela, ma bucur ca v-ati simtit bine la Odobesti...mai, aici unde am fost e tara de tara, fara apa trasa(deci fara dus sau alte minuni), cu WC in fundul ogrezii, etc...stai sa nu ma intelegi gresit, nu sunt facuta in puf si altadata stateam cu placere si mai mult timp, dar acum cu Raul nu cred ca as fi stat mai mult...singurul incovenint e apa, in rest trai pe vatrai!!!Mie imi place mult la tara, mai mergeam si in concedii, mai respiri aer curat!!
Ce faine sunt pozele!!Sunteti niste dulci si bb, sa-mi fie cu iertare, dar sunt cei mai frumosi!! la Cristinuta, Maria si Andi!!!
Chiar ma gandeam sa o rog pe Veve, sa o treaca si pe Roxana cu un dintisor, dar mi-ai luat-o inainte...nu-i bai, conteaza doar sa fie acolo pe lista ca doar si ea face parte din gasca noastra!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
katalina spune:
offfff,a disparut mesajul!!!!
Incerc sa-mi aduc aminte!E prima oara cind n-am salvat si acu' mi-a facut figura.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaspiridon/detail?.dir=/d579&.dnm=df6c.jpg&.src=ph
Ia uitati-va la ele, ce s-au distrat, da' uitati-va mai bine la EI, ce s-au distrat.Andrei ,se vede ca-i barbat, intre atitea fete, uitati-va ce fel face in virful capului lu' maica-sa.E tare simpatic.Da' si fetele......ce dragutze si finutze sunt, d-aia vreau sa fac si io o fata, sic.
Auzi, Ello, da' tu prin Focsani nu treci niciodata???
Acum fetelor ATENTIEEEEEEEE!Anunt important!
De joi pina marti la Focsani se desfasoara FESTIVALUL VIEI SI VINULUI:cu vin si must si mici si pastrama si expozitii de arta populara etc.Asa ca va invit!Bucurestencele, aradencele, ploiestencele, nemtoaicele,americancele,canadiencele,suedezele si frantzuzoaicele nostre, avetzi timp sa va urcatzi in avion si sa aterizatzi in vie la Odobesti(pentru inceput).Daca nu, va trimit io niste must si pastrama(cine alapteaza-interzis!)
AAA, uite Clau ne-a tras de urechi:
LA MULTI ANI VLADUTZ!(Lui ii place Vlad,e barbat!)
Alina, ce mai facetzi voi, cum atzi petrecut?
Hai c\a m-am enervat, nu mai stiu ce-am vrut sa mai spun.,plinge si copilu'
revin io.
Catalina,
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Ela, dragutze foc pozele, da' vorba lu Claudelu, cei mai scumpi tot bebicii raman, no offense mamicutzelor .
Kata, alaptez in continuare. I-a revenit chefu' la moatza mea de supt....asa ca toata noaptea sta cu tzitzi-n gura. Se pare ca s-a obisnuit cu noul gust.
Ela, tot n-am ajuns, si dupa cum spuneam, nici nu ma grabesc.
Malina, eu am ajuns la o concluzie....D-zeu ne da atunci cand cerem. Cat am fost casatorita nu voiam copii pentru ca relatia n-a mers si nu voiam sa-i fac de dragul de-ai face. Malina desi a aparut in urma unui "accident" a fost un bebe dorit (cel putin de mine). Cu cateva luni inainte sa raman gravida m-am intalnit cu o fosta prietena care tocmai ramasese si era tare fericita. Stiu ca seara aia a fost prima oara cand am plans dupa un bebe. Apoi a aparut o posibilitate sa ne mutam la casa la tara (undeva in apropierea Bucurestiului) si stiu ca chiar ma gandeam ca ar cam fi momentul pentru un . Si cred ca n-a trecut nici o luna de cand mi-a trecut gandul asta prin cap ca am si avut 2 liniute pe test. Intre timp faza cu casa la tara a picat, dar bebe a ramas.
Acum 2-3 luni, inainte sa revin la munca imi doream enorm de mult sa se repete "accidentul" de anul trecut. Si uite si dovada : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29085&whichpage=7 .
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
ruprich spune:
Eu am uitat sa va spun, Robert papa de la 5 luni mamaliguta cu branza, putin unt, si de la 6 luni si oulet.
Chiar doctora mi-a spus de mamaliguta.
Voi nu le dati?
LauraFlo spune:
Mickyyy ti-am admirat pozele! felicitari pentru Bb-ul tau reusit! Malina esti o frumusete!
Vad ca sunteti ocupate sau e luni si pentru voi?
Spor la treaba, sa aveti o saptamana buna!
By !!
LauraFlo
katalina spune:
Gata,a stat piticul si la masa!
A papat jumatatea cealalta de borcanel cu curcan si porumb.Si ca desert(caci nu se poate fara): 1/2 iaurt Cremoso(se pare ca am ramas pe Danone,ii place mai mult).
SI....noutate astazi: am montat scaunelul pt. luat masa, caci ma luptam din greu, nu mai avea stare in cosuletzul de masina.
Si scaunelul l-a folosit si Catalin, si nu va spun ce sentiment am avut, parca mai ieri il hraneam si pe smekeru' asta mare,mi-am adus aminte de el cind era mic mic si eram singura singurica doar cu el, caci tac'su ne-a lasat vreo 6 luni singuri,armata l-a trimis prin Canada, si ce greu mi-a mai fost,caci eram si capoasa,nu acceptam ajutorul mamei sau al soacrei.Si uite asa ma pot mindri ca mi-am crescut singurica baietzii!
Gata, noi o taiem afara!
Ruprich, bravo voua, si out si mamaliga!Noi o luam mai usor, abia gustam carnitza, la 7 luni outzul si altele.Porumb i-am dat chiar azi.Si brinzica i-o dau cu fructe dimineatza.Deci papam si noi cite ceva!
Mickyyy,
Am fugit afara(cu caruciorul)!Il iau si pe Cata de la gradi., si continuam plimbarea.
Catalina,
Albumele noastre
mirinda spune:
buna, fetelor, in sfirsit, am reusit sa scriu si eu ceva. Am inceput munca si am constatat ca nu mai am calculator! astia cit am lipsit si-au facut de cap aici, mi l-au stricat, asa ca trebuia sa ma rog de unul si altul sa se ridice sa ma lase si pe mine 5 minutzele, v-am citit tot ce-ati postat, dar nu mai aveam timp sa si scriu. Acum suntem in reamenajari si mi s-a promis ca voi avea din nou biroul si calculatorul meu. Acasa n-am avut timp ca ajung seara la 7-8 si abia astept sa stau cu moatza mea un pic, si n-am mai intrat pe net
multumim de urari si noi le uram celor de pina acum numai bine, sa fie sanatosi si frumosi!
am fost si la vaccin de 6 luni, a fost bine, fara temperatura, are 67 cm si 7 kg, cam putin, zic pediatra, dar mie mi se par ca arata foart bine Ana. In plus, maninca foart bine, piure fructe cu brinzica dimineata, piure legume si supica cu carnita pui la prinz, cereale seara si altele, mamaliguta, iaurt, asa ca o las asa, o fi felul ei mai slabuta...
Micky, felicitari, si eu as pastra sarcina, tu stii mai bine, dar eu te sustin! si multumim ca ti-ai adus aminte de noi! la fel si kata
Ela, superpozele cu Diana si Roxana, din partea noastra
noi n-avem dintisori deocamdata, dar ne trezim inca noaptea, de 2-3 ori, papam si laptic si n culcam la loc, mami e chiauna a doua zi, mai ales ca pleaca la 11-12 si vine seara, dar asta este. Bona este superfaina, se impaca de minune cu Ana, imi fac si mincare si menaj cind doarme puiutza, intr-un cuvint, suntem bine.
O sa incerc sa mai intru, sa tin pasul cu voi, macar d acasa seara dupa ce se culca Ana, daca nu adoarme si mami cu ea, ca in ultimul timp. Va pupam, cele bune tuturor!