Aventuri gemene sau ce pozne au facut azi?

Aventuri gemene sau ce pozne au facut azi? | Autor: Theodora

Link direct la acest mesaj

Ce ziceti sa scriem aici ce fac piticii nostri zilnic...sau cind avem timp?
Incep eu cu a va spune ca de cind au aflat ca vor merge la "scoal",atunci cind se trezesc e prima fraza pe care o aud...sint asa de nerabdatori!
M-as intinde la povesti,dar sint de mult pe dc si nici nu am apucat sa maninc...
Promit sa va scriu aici toate micile noastre aventuri zilnice!

Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tamara spune:

:-D hihi teo

la noi prima fraza a zilei e inca "mami caca" :-P

asteptam si scriu si eu cand am timp

pupici tuturor

tamara, daria si cata

http://community.webshots.com/user/tamarutza

http://community.webshots.com/user/tamarutza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zulu spune:

in weekend cand am fost prin parc, am zis sa le dau si pe ele in masinute(motociclete) automate, din acelea de se plimba pe asfalt si merg pe baterie, nu stiu eu sa explic cum trebuie si nici nu avem experienta in domeniu, vroiam sa le dau pt. prima data. Zis si facut, le-am suit si au inceput sa mearga prin 'tarcul' facut din cauciucuri de nenea de acolo.. am incercat sa ma tin dupa ele.. dar nenea.. 'nu.. lasati-le ca i-a uitati ce bine merg!' cand Alexia a luat-o la un moment dat drept, a rupt cauciucurile.. si a luat-o prin iarba si se tot ducea... abia am prins-o si am adus-o inapoi. ca sa nu va zic ca s-au si oprit de vreo 2 ori in picioarele mele.. super grele masinutele
Va doresc cat mai multe boroboate haioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirupati spune:

Ieri am facut vaccinul de un an (MMR- rubeola, pojar si oreion) si drept bonus ne-am dus cu totii la pizzerie (ca nu era nimeni acolo dupa-amiaza). Si ne-am distrat de minute: Martin a dansat tot timpul in scaunelul lui - pe muzica de club, nu stiu cum ii zice. Dar dansa cum trebuie, cu miscari adevarate, pe ritm - profi ! Iar Horia se distra certindu-i pe ospatari si pe bucatari ! A fost bestial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Ultima pozna: sar din patuturi. La somnul de dupa-amiaza, le pun frumos sa doarma, le spun "Somn usor!" si plec din camera. Cum ies, ele "hop, jos din patut" si la jucarii. Dar sa vedeti ce scumpe sunt: revin la ele in camera si "le cert" cu o voce foarte serioasa. Ele fuga, fuga in patuturi. Si tot asa, pana ma intind si eu in pat si adormim toate trei.

Cosmina, Diana-Maria & Amalia-Ioana
http://community.webshots.com/user/amadia2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gweno spune:

Ieri i-am pus la culcare pe niste pernute inclinate speciale pt bebei si tot foindu-se au ajuns in alta pozitie.La un moment dat am auzit tipete ascutite ,cind am ajuns la ei Filip Ii dadea cu picioarele in cap lui Eric care tipa ca din gura de sarpe.

LORY mamica lui ERIC SI FILIP -20 August 2004 http://community.webshots.com/user/gweno110

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Au inceput fetele mele sa se paruiasca, cind nu le convine ceva.
Cum procedati voi in aceste conditii?

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Au inceput sa ma ajute la

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Fetele mele au inceput sa faca caii caii, adica se pune Elena pe jos si maria o calareste, rid de numai pot amindoua.

Weekend placut.

Ionela,Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Noi continuam cu poznele.
Cind ne pleaca cineva, la piata la gunoi, si nu suntem atenti fetele imi deschid usa de la intrare si pleaca pe scari , le coboara si incep sa chicoteasca.

Voi ati patit asa ceva?

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zulu spune:

la noi la gradi...
o educatoare e tanara si draguta si o plac mai mult copii, iar cealalta e mai in varsta si probabil mai severa...
cea in varsta a lipsit 2-3 zile de la gradi.. cand s-a intors.. a venit putin mai devreme decat ii incepea tura.. iar una din fimele (intamplarea e povestita de cineva si nu stia care din ele) 'tu ce mai cauti aici?' si alta data .. tot aducatoarei asteia... 'tu esti batrana, nu-mi place de tine!'(ceva de genul asta .. ca e tot povestia intamplarea) - bine ca nu ia zis baba rea.. cum obisnuiesc ele sa mai zica cand nu le convine ceva..

Mergi la inceput