Aventuri gemene sau ce pozne au facut azi?
Raspunsuri - Pagina 2
gweno spune:
Baietii mei au inceput sa se recunoasca.Cind ii pun in patut impreuna rid unul la celalalt.Pina acum vreo trei saptamani nu reactionau unul la celalalt dar mai nou chiuie de fericire cind se vad unul pe altul.Sint atit de scumpi ca imi dau lacrimile de fericire.
O mamica super fericita.
LORY mamica lui ERIC SI FILIP -20 August 2004 http://community.webshots.com/user/gweno110
ione spune:
Cind nu sunt atenta, Maria o cam palia o pauzaste pe Elena si invers.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003
Theodora spune:
Imi pare rau ca nu am timp sa va scriu zilnic si multe din peripetii raman doar in amintirile mele!!!
Ieri ma uitam seara la un serial grecesc,de la 19.00 incepe si ei s-au dus la ei in camera...vorbeau,rideau...sint obisnuiti sa stea mult timp singuri in camera lor de mici...
Totusi a trecut cam jumate de ora si ei nu mai ieseau de acolo,ba mai mult.au inchis si usa ca sa nu-i aud!
Cind au pus reclame si doar de curiozitate,nevrind sa le stric jocul,m-am dus peste ei...si am ramas socata!!!!!!!!!!!!!!!
Au in camera lor o masa lipita de perete.Erau sus pe masa cu toate cariocile in maini si ....desenau peretii!!!
Nici nu va inchipuiti cum erau peretii si cum aratau gemenii,plini de carioca...
Norao ca sint carioca care ies repede cu apa si de pe haine si de pa orice...am vrut sa ii pedepsesc,dar ma pufnit risul si la urma urmei ei nu au crezut ca e gresit si nici nu erau de vina...eu am vrut liniste sa ma uit la TV,asa ca bine mi-au facut!
Am curatat peretii si i-am "aruncat" imediat in baie!!!
Am ascuns si carioca!!!
"I will hold Christmas in my heart, and try to keep it all the year." - Charles Dickens.
POZELE NOASTRE: aici Poze noi!!! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33733" target="_blank">GEMENII
KALA CHRISTUGHENA! Theodora,Alexandros & Yannis
zulu spune:
sunt tari!
si tu si mai si ca nu te-ai enervat! stiu cum este nu de alta..
fetele mele au colorat peretii in multe randuri si nu numai:
- au scris cu creion (am tapet) ceea ce era bine ca se stergea
- cu carioca - nu prea se sterge..
- cu pipi - au spalat peretii si mobila de la ele din camera
- cu pamant dintr-un ghiveci..
- si au rupt si tapetul in mai multe locuri din casa
La mai multe boroboate dragute!!!
ione spune:
Si noi am inceput sa aruncam olita la WC sulul de hirtie igienica la fel.
Se ridica in virful picioarelor si aprind/sting televizorul de la butoane, nu le mai ajunge schimbatul posturilor de la telecomanda.
ione spune:
Cum reactioneaza copilasii vostri de sarbatori?
Noi am pregatit ghetutele am avut 10 perechi, fetele au inceput sa scotoceasca, a fost nebunie totala.
Mos Nicolae a fost foarte darnic pentru fetele mele, au primit fructe, duciuri si rochite superbe, chiar am facut parada modei aseara.
Va pupam.
Ionela, Maria & Elena
pika-pika spune:
Sarbatori fericite si multi pupici!Tare scumpi sunt copiii vostri!Sa va traiasca si sa fie mereu fericiti si sanatosi!Eu,inca la faza "incercat".Abia astept sa vina un bebe si tare m-as bucura daca ar fi 2 sa ma alatur si eu voua...hehehe....
Andromeda
ione spune:
Se joaca dea trenuletul, sta un in spatele celeilalte si scot niste ,,sunete,,
Cum se trezesc dimineata asta fac.
Elena a inceput sa spuna cifrele pina la zece.
gweno spune:
Ieri i-am pus impreuna in pat sa se joace si numai la un moment dat il aud pe Filip plangand ca si cum s-ar fi lovit.Fug repede sa vad ce este si cind ma uit mai bine observ ca Eric l-a muscat cu cei doi dinti ai lui pe frate-sau de degetel.Mai nou isi suc degetele de la mainii unul la celalalt.Multi pupici la mamici si o primavara superba afara cit si in suflete!!
LORY mamica gemenilor ERIC SI FILIP -20 August 2004 http://community.webshots.com/user/gweno110
"On ne voit bien qu'avec le coeur...l'essentiel est invisible pour les yeux" Antoine de Saint-Exupery
SimoV spune:
Lory, ce scumpi sunt Eric si Filip. Si Mia musca. Uneori se arunca pe fundul lui frate-so - noroc cu pampersii ca altfelk ar suferi bietul copil. Si pe noi ne musca, uneori de drag dar alteori mis e pare ca de nervi...
Pupici
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)