Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by gabi_j

i wish... chiar, exista ceva sit cu un program al concertelor viitoare in bucuresti/ro? am auzit ca va veni si chris rea la buc. dar nu stiu cand, unde, ce?

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Incearca la bilete.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Nana , merci pt sit. Voi fi in Bucuresti prin 30 oct, din pacate atunci nu e nimic...

Acuma ca tot io-s cu muzica noua, sa va mai recoand ceva: Jonny Lang, albumul Turn Around (2006). L-am ascultat o data ieri, cam pe fuga. Album destul de bun, cu influente gospell.

Gabici

Mergi la inceput

deci... eu acuma am ajuns acasa de la concert NIGHTLOSERS... a fost excelent! Au venit cu un 'guest-star' pe nume Elvis Romano, un imitator Elvis de etnie rroma, care a facut un show super tare. Merita vazuti.

Gabici

Mergi la inceput

ce mai fac rockerii de pe forum? dooorm? ce muzici mai ascultati? eu, acuma ceva 'best of' VH2. is tari baietii...

Gabici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Io ascult in masina Whitesnake. Va plac?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

ioi Tzuni... pretenul meu e nebun dupa Whitesnake si David Coverdale!...adica, dupa muzica lui... am toata discografia, live, unplugged, studio, concerte tot tacamu. saracu, in agust a mers la concert whitesnake la budapesta, dar din cauza vremii s-a anulat. vai ce dezastru a fost atunci... o saptamana n-am stiut ce sa ma fac cu el.

for a change, ascult richie kotzen... alt barbat frumos.

Gabici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anyela_M spune:

Propun Foisorul de Foc. O trupa revenita in peisajul muzical romanesc dupa o absenta de cativa ani. Videoclipul piesei "Sunt mereu aproape" poate fi vizionat si pe site-ul lor, la adresa: www.foisoruldefoc.com

Mergi la inceput

Anyela_M, inca nu am auzit de trupa asta. o sa ascult piesele de pe sit.

in seara asta merg la concert weinberger. abia asteeept...

Gabici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anyela_M spune:

Foisorul de Foc a luat premiul II la Creatie, la festivalul Mamaia in 2000, inaintea melodiei Cerul - Proconsul, care a luat locul III. La vremea respectiva era in mare voga. In 2001 trupa s-a destramat, dar a fost reinfiintata in anul 2005.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mai ascultati Nirvana?
www.youtube.com/watch?v=BfydSUqgcuY" target="_blank">come as you are
www.youtube.com/watch?v=rcLsNFcNO18&mode=related&search=" target="_blank">smells like...

ps. Tzuni pt. tine de la mine:www.youtube.com/watch?v=4KsESm0x1_c" target="_blank">is this love

mamica fericita de Dany-boy

www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput