Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

svety, multumesc pentru link-uri...of, ce vremuri...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

aoleu, da tarziu v-am gasit!! dar bine totusi ca v-am gasit..chiar ma gandeam zilele trecute sa deschid un topic separat, sa vad daca sunt fani IRIS pe forum, dar uite ca exista ceva de profil deja!

repede, sa dau si eu din plete (ca maine ma tund), sa salut toti iubitorii de rock..poate aici o sa-mi gasesc si companie de mers la concerte!!!

daca ar sa ii enumar acum pe toti cei care-mi plac si pe care-i ascult, sigur uit pe cineva, dar in varf de top sunt IRIS, clar, apoi cargo si phoenix de pe la noi...iar de pe la altii CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL, guns, aerosmith..dar asta e doar inceputul listei de preferinte.

cert e ca il educ si pe bebe mic din burtica tot cu muzica rock, spre disperarea lu tak-su care prefera ceva mai linistit, dar numai cand ascult rock ma simt cu adevarat bine, si sper sa simta si cel mic asta!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by gabi_j

de anouk nu zice nimeni nimic? nu va place? ooo, ce pacat! nu stiti ce pierdeti!

Gabici

...he he he, zic io, ca o iubesc nespus. Si e frumoasaaaaaa... Si-mi place feminitatea ei combinata cu duritatea muzicii... De cand am vazut-o pe ea cantand in maieuri barbatesti albe, am inceput sa port si eu asa ceva!

Uite aici o poza cu anouk fara breton!

PS. Iubesc piesa "Nobody's wife" !

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

...sorry, ascult Dream Theatre....

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

svety astea-s "dureroase":)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Tzuni, da, sunt de acord, e minunata gagica asta... imi place albumul nou, care e un pic mai happy decat decat celelalte. cand ma apuca ascult anouk non stop vreo 5 zile. pretenu meu inebuneste, saracu, dar nu are de ales.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Zdob si Zdub place la voi?

Azi au concert in Bucuresti cu ocazia diversitatii culturale de sorginte francofona iar tocmai ei nu puteau lipsi... care vine sa dea din cap?

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

i wish... chiar, exista ceva sit cu un program al concertelor viitoare in bucuresti/ro? am auzit ca va veni si chris rea la buc. dar nu stiu cand, unde, ce?

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

wow, ce fain e site-ul ala! acum ma uit la www.youtube.com/watch?v=sICcTyxfMW8" target="_blank">asta...

ps: si mie imi place mult "Nobody's wife" si Anouk!

ps2: cum incarc si eu o filmare cu Vlad dansand pe ACDC?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

http://www.youtube.com/watch?v=22ksnll-yMk&search=jethro%20tull%20piano%20folk%20rock%201970%20beat%20club

http://www.youtube.com/watch?v=IrRWzwNHtCA

Enjoy!

Sa ma scuzati dar nici pina azi n-am invatat cum se scrie mai pe scurt

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput