Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!
Raspunsuri - Pagina 10
herra spune:
quote:
Originally posted by sanziana72
herra , poate ca doar ai visat!
ei, daca chiar vreau sa ma conving, ma uit la asta...
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
sanziana72 spune:
Ok, acum te cred. Sper ca nu te superi, dar am tras cu ochiul si la celelalte fotografii. Sunt asa frumoase!
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
gabi_j spune:
ma bucur tare mult ca am gasit subiectul asta. din pacate nu am timp sa citesc cele 7 pagini scrise pana acum. sper ca nu repet ceva ce s-a mai spus aici, dar v-as recomanda cu caldura noile albume scoase de audioslave si europe.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
mirelaispir spune:
buna seara la toata lumea! ma bagai si eu in ciorba, da' am o mare curiozitate. stie cineva ceva de Theatre of Tragedy. prin '96 a scos un album cu acelasi nume si vreo doi ani mai tarziu inca unul si nu am mai auzit de ei. erau absolut senzationali... sper sa nu fi murit
gabi_j spune:
uite mirela: http://www.theatreoftragedy.com/ se pare ca si anul acesta au scos un album.
de anouk nu zice nimeni nimic? nu va place? ooo, ce pacat! nu stiti ce pierdeti!
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
svety spune:
Moaaaaamaaa ce amintiri... Ce rokerita eram intr-a VIII-a... Fanatica! Imi placea Guns si aveam toate albumele. Metallica, Judas P. fain...
Apoi in liceu m-am dat pe Zepp., Doors si iar am devanit fanatica cu Morrison.
Uite pentru nostalgici una buna...chiar mai multe:
www.youtube.com/watch?v=pGhlUzzib6c" target="_blank">Skid Row - I REMEMBER YOU
www.youtube.com/watch?v=RRXD0XP0UG8&mode=related&search=" target="_blank">Europe - Carrie
www.youtube.com/watch?v=x9L7JLjFc7k" target="_blank">Supertramp - The Logical Song (favorita!!)
www.youtube.com/watch?v=1KnTAdfdcWI" target="_blank">Deep Purple - Child in Time
www.youtube.com/watch?v=zLHr5SKM_Ic&mode=related&search=" target="_blank">Beatles - Lucy In The Sky...
www.youtube.com/watch?v=39XuHHZAss4" target="_blank">Pink Floyd - High Hopes
www.youtube.com/watch?v=oobDQ0vdm8M" target="_blank">Guns'n'Roses - Sweet Child
PS. de ce nu se muta sobectu la "Prieteni", daca si asa exista un club al manelistilor, de ce n-ar mai exista unu' de roakeri?
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">[
sanziana72 spune:
svety, multumesc mult pentru clipuri. Uf, ce de amintiri!
M-am uitat la Skid Row, am gasit Uriah Heep, July Morning...
Gata, am de lucru.
In definitiv ai dreptate cu mutarea la Prieteni.. Dar e bine si aici atata timp cat exista.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
Catalin spune:
quote:
Originally posted by svety
PS. de ce nu se muta sobectu la "Prieteni", daca si asa exista un club al manelistilor, de ce n-ar mai exista unu' de roakeri?
Pentru ca rock-ul este o arta!
Catalin
Think pink!
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Catalin
Pentru ca rock-ul este o arta!
Catalin
Think pink!
Exact!!
Mie imi plac prea multi artisti ca sa-i amintesc pe toti...
Dar o sa-i aleg acum doar pe cei pe care i-am ascultat azi: Marillion, Pink Floyd si Pavlov's Dog!
O incintare!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
mirelaispir spune:
gabici multumesc pt link. eu chiar nu mai stiam nimic de ei. in ro nu prea sunt mediatizati (parerea mea) si e pacat.