Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

O, YES !

ROCK FOREVER!

Vara asta am fost la concert PHOENIX si ERIC CLAPTON -la Budapesta.

Muzicieni adevarati! Jos palaria.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

da, da, da, traieste!

(eu abia acuma l-am gasit)

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

...bine ca v-am gasit si io!

Ma declar dependenta de Jethro Tull si Whitesnake si cand am chef sa conduc cu viteza, o dau pe ACDC.

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ah...uitasem de iubitzii mei de la Deep Purple!

Piesa Child in Time cred ca o stie tot cartieru! ...am avut io grija de asta!

Sweet child in time you'll see the line
The line that's drawn between the good and the bad
See the blind man shooting at the world
Bullets flying taking toll
If you've been bad, Lord I bet you have
And you've been hit by flying lead
You'd better close your eyes and bow your head
And wait for the ricochet

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Doamne, cum am putut sa ratez un astfel de subiect pana acum ? Si cum sa nu mai traiasca daca ii dam noi viata ?

Eu sunt fan rock inca din leagan! Am crescut cu Pink Floyd, Deep Purple, Led Zeppelin, Emerson, Lake & Palmer, Queen, Beatles, Jethro Tull si inca multi altii carora la adolescenta le-am adaugat Metallica, GNR, Doors, Iron Maiden, Skidrow...
Am fost mai la toate concertele care au fost pe aici pana in 2000 si am mai prins un concert Deep Purple la Paris.

Marea mea durere e ca nu am ajuns sa vad un concert Pink Floyd . Poate se inventeaza intoarcerea in timp sau cine stie ?

Dar in rockoteca de la Costinesti ati fost ? Mai exista pe vreundeva rockoteci ?

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Din pacate, concert PINK FLOYD nu cred ca vom mai vedea vreodata.
Si in Ro sigur nu.
Dar cine stie se mai intampla si minuni...

Waters si Gilmour (desigur separat) au avut cateva concerte in Europa,asta vara, dar cam departe de noi. Poate la anu' ...
Oricum noi suntem cu ochii pe ei pt ca e visul nostru sa-l vedem macar pe unul live.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by sanziana72

Doamne, cum am putut sa ratez un astfel de subiect pana acum ? Si cum sa nu mai traiasca daca ii dam noi viata ?

Eu sunt fan rock inca din leagan! Am crescut cu Pink Floyd, Deep Purple, Led Zeppelin, Emerson, Lake & Palmer, Queen, Beatles, Jethro Tull si inca multi altii carora la adolescenta le-am adaugat Metallica, GNR, Doors, Iron Maiden, Skidrow...
Am fost mai la toate concertele care au fost pe aici pana in 2000 si am mai prins un concert Deep Purple la Paris.

Marea mea durere e ca nu am ajuns sa vad un concert Pink Floyd . Poate se inventeaza intoarcerea in timp sau cine stie ?

Dar in rockoteca de la Costinesti ati fost ? Mai exista pe vreundeva rockoteci ?

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

esti phix pe gustul meu ..sau mai bine zis, ce asculti

rockoteca este in Buc, miercurea in Club A, dar media de varsta tinde , din pacate, spre 16-17....
mai gasesti seri phrumoase si in Phire, pe Gabroveni...eu mai merg, cand phac intelegere cu sotu sa stea el cu pitica

(scriu cu PH pentru ca nu imi merge tasta PH, mi-a smuls-o Bia)

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Nu uitati de batranul Jack din Bucuresti
http://www.afterhours.ro/bar_The_Jack.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

una din piesele mele de suflet este "since I've been loving you" - Led Zeppelin...
sunt multe, o sa le spun pe rand...

anul asta, la inceputul lunii iunie, am fost la un concert in Milano - "Gods of Metal" - unde invitati speciali au fost Guns - de fapt Axel cu noii lui colegi...
si-a schimbat look-ul, am fost chiar putin melancolica pentru ca am vazut si peste el cum au trecut anii, dar vocea a ramas aceeasi...
si acum cand ascult in masina sau acasa, nu-mi vine sa cred ca am fost acolo...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

quote:
Originally posted by herra

anul asta, la inceputul lunii iunie, am fost la un concert in Milano - "Gods of Metal" - unde invitati speciali au fost Guns - de fapt Axel cu noii lui colegi...
si-a schimbat look-ul, am fost chiar putin melancolica pentru ca am vazut si peste el cum au trecut anii, dar vocea a ramas aceeasi...
si acum cand ascult in masina sau acasa, nu-mi vine sa cred ca am fost acolo...

herra , poate ca doar ai visat!

mirela68, hai sa incepem sa credem in minuni si poate reusim sa vedem live si un concert Pink FLoyd sau macar bucati de Pink Floyd.

Simo74 ma inciti cu cu batranul Jack ca dupa aceea sa descopar ca e pentru studentii si nu stiu daca primesc si babute ca mine.

Noe, cand mai mergi in Fire pe Gabroveni (nu ca as stii unde e) da un semn din timp si poate o conving si eu pe bunica sa stea cu fiica-mea si vin si eu! Poate incep sa cunosc si eu putin Bucurestiul.

Mergi la inceput