Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!
Raspunsuri - Pagina 13
roxanaz spune:
hello dragilor si dragelor.
sa va dau "un ghimpe" :
la doar 30 de km de vama veche, in bulgaria se afla un orasel-comuna care se numeste www.bulgariansearesorts.com/kavarna_general_info.html" target="_blank">Kavarna. primarul de acolo este un maaare fan a tot ceeace inseamna rock de calitate. asa ca in oraselul asta de 12.000 de locuitori au concertat numai in ultimii doi ani: Ac/Dc, Iron Maiden, Glenn Hughes, Whitesnake, Dio, Pink Floyd si muuuulti altii!
preteni de ai nostri vechi cu aceleasi preferinte au fost acum doi ani la concertul Dio. ziaristii au aflat ca snut din romania si...i-au pus la masa la conferinta de presa, langa Dio! asa ca va dati seama, pozele sunt inramate, la loc de cinste.
cand mai am stiri despre concerte din viitorul apropiat si va intereseaza...le scriu!
for those about to rock...we salute you!
Roxana
svety spune:
Fain...da pana sa pupam si noi o poza d-asta a mai trece timpu'...
Sotul meu a fost la Metallica acu' 100 de ani. El are biletul si acum la loc de cinste, frumos tras in folie si cand a pus Dany-boy mana pe el....
Iaca pt. el o pastila, da si pt. voi.
www.youtube.com/watch?v=QlgScde0L-4&mode=related&search=" target="_blank">nothing else matters symphony (superba mai fratilor!)
Iaca si melodia mirilor de la nunta noastra: www.youtube.com/watch?v=NqUim2iSBII&mode=related&search=" target="_blank">ozzi & lita ford..."valsul" nostru
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
sanziana72 spune:
Roxanaz, tine-ne la curent! Ca poate ajungem si noi pe acolo!
Sanziana & Marina (03/10/2004)
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
sanziana72 spune:
Am vazut ca pe 29 octombrie e concert Uriah Heep la Sala Palatului.
Merge cineva ?
Sanziana & Marina (03/10/2004)
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
megbeng spune:
..si in deschidere la uriah heep o sa cante...IRIIIIIIIIIS !!!!!!!!
tare m-as duce, da mi-e cam frica de bebelica din burta, ca o sa fie prea mult zgomot si nu as vrea sa il deranjez...i-am vazut pe uriah heep la "iris-25 de ani"(matase alba), da ar mai merge o tura.
voi ce ziceti, de burtica de 6 luni si concert rock in spatiu inchis? (asta presupunand ca as reusi sa fug de acasa fara sa stie sotul, ca el in nici un caz nu ar fi de acord..)
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
gabi_j spune:
in decembrie si celelalte cuvinte va concerta la bucuresti. este aniversarea lor de 25 de ani. cred ca va fi ceva special.
vor canta si la oradea in noiembrie, la teatru.
si... in seara asta ma duc la pubul meu preferat sa il ascult pe calin pop. bine ca se mai intampla cate ceva si pe aici.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
sanziana72 spune:
quote:
Originally posted by megbeng
..si in deschidere la uriah heep o sa cante...IRIIIIIIIIIS !!!!!!!!
tare m-as duce, da mi-e cam frica de bebelica din burta, ca o sa fie prea mult zgomot si nu as vrea sa il deranjez...i-am vazut pe uriah heep la "iris-25 de ani"(matase alba), da ar mai merge o tura.
voi ce ziceti, de burtica de 6 luni si concert rock in spatiu inchis? (asta presupunand ca as reusi sa fug de acasa fara sa stie sotul, ca el in nici un caz nu ar fi de acord..)
Megbeng, cred ca trebuie sa mai astepti cel putin 3 ani ca sa poti merge din nou la concerte si cu cel mic. Desi, daca ma gandesc bine, Marina a fost deja la concert inainte sa implineasca 2 ani, dar pe stadion.
In burta insa, cred ca e cam riscant. Daca nu ii place muzica si iti da suturi ?
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...
"We can do no great things - only small things with great love."
("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")
Mother Teresa (1910 - 1997)
sanziana72 spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
in decembrie si celelalte cuvinte va concerta la bucuresti. este aniversarea lor de 25 de ani. cred ca va fi ceva special.
vor canta si la oradea in noiembrie, la teatru.
si... in seara asta ma duc la pubul meu preferat sa il ascult pe calin pop. bine ca se mai intampla cate ceva si pe aici.
Gabici
Gabi, mie mi se pare ca esti cea mai activa de pe aici in domeniul asta, ceea ce ma face sa cred ca se intampla o gramada de lucruri interesante pentru un rocker in Oradea. Spor la ascultat.
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...
"We can do no great things - only small things with great love."
("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")
Mother Teresa (1910 - 1997)
Tzuni spune:
Multumesc, svety! Sunt superbi omuletzii de la Whitesnake!
Da' Nightwish va plac? Mie mi se par usor comerciali, dar is faini oricum!
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
gabi_j spune:
inainte sa ies in oras s-a spart o teava de la toaleta!!! n-am mai ajuns la jam session, abia acu, a plecat instalatorul...
Gabici
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL