Rockeri si rockerite, poftiti si dati din plete!
Raspunsuri - Pagina 12
nana_sim spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
i wish... chiar, exista ceva sit cu un program al concertelor viitoare in bucuresti/ro? am auzit ca va veni si chris rea la buc. dar nu stiu cand, unde, ce?
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
Incearca la bilete.ro
gabi_j spune:
Nana , merci pt sit. Voi fi in Bucuresti prin 30 oct, din pacate atunci nu e nimic...
Acuma ca tot io-s cu muzica noua, sa va mai recoand ceva: Jonny Lang, albumul Turn Around (2006). L-am ascultat o data ieri, cam pe fuga. Album destul de bun, cu influente gospell.
Gabici
gabi_j spune:
deci... eu acuma am ajuns acasa de la concert NIGHTLOSERS... a fost excelent! Au venit cu un 'guest-star' pe nume Elvis Romano, un imitator Elvis de etnie rroma, care a facut un show super tare. Merita vazuti.
Gabici
gabi_j spune:
ce mai fac rockerii de pe forum? dooorm? ce muzici mai ascultati? eu, acuma ceva 'best of' VH2. is tari baietii...
Gabici
Tzuni spune:
Io ascult in masina Whitesnake. Va plac?
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
gabi_j spune:
ioi Tzuni... pretenul meu e nebun dupa Whitesnake si David Coverdale!...adica, dupa muzica lui... am toata discografia, live, unplugged, studio, concerte tot tacamu. saracu, in agust a mers la concert whitesnake la budapesta, dar din cauza vremii s-a anulat. vai ce dezastru a fost atunci... o saptamana n-am stiut ce sa ma fac cu el.
for a change, ascult richie kotzen... alt barbat frumos.
Gabici
Anyela_M spune:
Propun Foisorul de Foc. O trupa revenita in peisajul muzical romanesc dupa o absenta de cativa ani. Videoclipul piesei "Sunt mereu aproape" poate fi vizionat si pe site-ul lor, la adresa: www.foisoruldefoc.com
gabi_j spune:
Anyela_M, inca nu am auzit de trupa asta. o sa ascult piesele de pe sit.
in seara asta merg la concert weinberger. abia asteeept...
Gabici
Anyela_M spune:
Foisorul de Foc a luat premiul II la Creatie, la festivalul Mamaia in 2000, inaintea melodiei Cerul - Proconsul, care a luat locul III. La vremea respectiva era in mare voga. In 2001 trupa s-a destramat, dar a fost reinfiintata in anul 2005.
svety spune:
Mai ascultati Nirvana?
www.youtube.com/watch?v=BfydSUqgcuY" target="_blank">come as you are
www.youtube.com/watch?v=rcLsNFcNO18&mode=related&search=" target="_blank">smells like...
ps. Tzuni pt. tine de la mine:www.youtube.com/watch?v=4KsESm0x1_c" target="_blank">is this love
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">