Mamici din Arad...???(16)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzica spune:
Tudor e sanatos tun! Are 12kg(imbracat)si 80 cm. Eu sunt cam pleostita, ma doare gatul si carnea pe mine. M-am trezit cu durerea de gat dimineata.Sper sa imi teaca pana miine. Azi am foat prin oras si m-am umplut de frig. Am zis ca fac baltul de tort in seara asta dar nu cred ca sunt in stare.
flavia ramona spune:
Fetele am mai postat niste poze din "luna" de miere (adica juma de luna). O sa mai postez si alte poze cu comoara mea Lisa. Asa ca daca vreti sa intrati sa le vedeti.
Eu va las ca abia astept sa fac un dus si sa ma cult.
Somn usor.
gabitzica spune:
Flavia, sunt super pozele din luna de miere! Cred ca v-ati distrat bine! Prietena ta cea mai buna e sotia luiPica(l-am vazut intr-o poza). La poza respectiva ai scris: "toata trupa in luna de miere"-toti ati fost in luna de miere? Sau toti in luna voastra de miere??
PS. Am facut blatul pentru tort. Am luat un paracetamol si sunt fresh acum.
Claudelu spune:
TUDOR
MULTI ANI TRAIASCA
LA MULTI ANIII
CINE SA TRAIASCA
CINE SA TRAIASCA
LA MULTI ANIII
TUDOR SA TRAIASCA
TUDOR SA TRAIASCA
LA MULTI ANNNIIII!!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Claudelu spune:
Ce naiba are ceasul aiar...eu am postat mesajul la 00.04 si acolo scrie ca l-am postat la 23.04...si am stat special pana dupa 00.00
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
alinamoro spune:
Mai Gabi,da' harnicuta mai esti! Maine ii sarbatoriti ziua lui Tudor?
LA MULTI ANI TUDOR!
Sa cresi mare si sa fii cuminte!
Gabi sa faci poze cu tortu' sa-l vedem!
Multi pupici la Tudor.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Azi am facut carne cu ananas si sos de soia.(am mai facut mai demult cu carne de pui si fara ceapa si usturoi). Gizele dorm acum, mai nou nu vor sa bea lapte numai de la tata, sa manince numai de la tata...
La multi ani , Tudor!
Sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
LindaG spune:
TUDOR
Clau,mi-ai luat-o inainte.Vezi,scrie ora Germaniei.
Gabi,insanatosire grabnica.
Va pupic.
LindaG
alinamoro spune:
Ceau Cristina.Am uitat ca esti in Germania acum.
Cum s-au obisnuit fetele? Le place acolo sau le-a placut mai mult la Arad? Cred ca le-a fost tare dor de tata daca numai cu el vrea sa manance.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici