Mamici din Arad...???(16)
Raspunsuri - Pagina 8
LindaG spune:
Mersi Alina,a fost fain serialul.Dupa el mai vin inca doua dar asa fain sau uitat ele la mine cum am dormit...N-am mai putut de somn ca azi am fost plecata cu socrela de la 12 pina la 18 si asta m-a obosit cmplet(statul 6 ore in masina).Miine m-a invitat la ea la masa ca mai vine o prietena de a ei care are probleme de dragoste(ma gindesc ca nu vrea sa fie singura).Si ieri mi-a adus iar flori.Nu stiu ce-i cu socrela mea in ultima vreme.
Cristina,ce fain ca ai venit inapoi.Acuma o sa scri si tu mai des.
Fetele,ce mai face Magda?
Acuma mai dau o raita pe aici si ma duc sa fac nani.Sunt curioasa cind vine al meu sotior,ca pleaca un coleg de al lor de la lucru si ii la ceva chef.Primul la care a mers fara mine.
Va pup.
LindaG
Claudelu spune:
Mai dar ce de erori..eu ma chinui de mai bine de 2 ore sa scriu un mesaj si imi da tot eroare, ca trebuie sa mai insist, ca nu pot scrie mesaje una dupa alta ci la interval de 60 sec...si eu nici nu scriam la 60 de secunde...ma rog!!
Gabi, tot ma pregatesc sa scanez niste poze dar chiar nu stiu cand apuc...poate il freaieiersc pe Clau sa-mi scaneze cateva...sa vedem!!!
AlinaM, pai lasa ca o sa uite sa mai zica si cand va fi doar cu tusi...dar ea de ce nu e putin autoritara cu el???nu o lasi tu???Poate asa se dezvata!!!
Li, eu am vizionat CD cu nunta unei prietene fff bune,care acum e in Iatalia, de fapt acolo s-a maritat si am de mama focului...!!!Auzi ce are socrela ta???Flori???Eu cred ca doar la ziua mea am primit, sau...???
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
LindaG spune:
Clau,aici linga noi este un cimp si poti culege gladiole(trebuie platite bineinteles) si pt. ca stie ca atita de mult imi plac florile tot imi aduna.De ziua mea nu prea primesc ca in mijlocul lui decembrie nu prea se gasesc flori frumoase.Oricum si de la Mark mai primesc flori citeodata(de citeva ori pe an).
Si de ce am mai intrat inca o data?Am uitat sa va povestesc ceva.Acuma citeva zile am fost intr-un magazin si am auzit o melodie romaneasca dar alta decit Dragostea din tei.M-am gindit deja ca au luat-o nemtii razna.Azi deschid televizorul pe MTV si spre surprinderea mea ii vad pe O-Zone cu o melodie "noua" adica veche ca eu o stiu din Ro. Despre tine.Asa ca dupa cum se pare nemtii s-au indragostit de muzica romaneasca.Inca poti sa trimiti SMS si iti trimit textul tradus in germana pe celular.No,ce ziceti?
Si pe linga asta,de anul viitor vor fii Dacii Logan(dacia,masina) in Germania.
Si acu 2 zile am fost cu Mark sa cumparam ceva si i-am zis sa plecam de acolo din parcare ca erau 2 masini si niste tipi tare dubiosi.Si urcam in masina si urca si tipii aia si pleaca inaintea noastra si cind ma uit la masina:masina cu numar de Arad.Era sa pic jos.Ii prima oara cind vad masina cu numar de Arad aici.
Ok,acuma m-am lungit.
Va pupicesc.
LindaG
flavia ramona spune:
Buna dimineata fetele
In primul rand multumesc pentru complimente. Adevarul ca a fost o zi in care pot sa spun ca m-am simtit ca o printesa si cred ca s-a vazut pe fata mea.
Alina sa stii ca eu am crescut in Bihor - Ciumeghiu pana la 6 ani, iar apoi toate weekend-urile le-am petrecut acolo si toate vacantele. Pe mine m-au crescut bunicii, pe care ii iubesc enorm. Asa ca poti spuune ca sunt si eu bihoreanca intr-un fel.
Sa stiti ca am fost la Szeged dupamasa. Aveam programare la ora 6 ora Ungariei, adica 7 la noi. Mi-a facut un control super amanuntit mie. Mi-a pus o sumedenie de intrebari, despre alte boli, alergii, sarcini, operatii, etc. Rezultatul: OK. Sunt pregatita fizic sa devin mamica. Sotului meu nu i-a facut nimic acum. Peste doua saptamani mergem din nou pentru o spermograma lui. Ne-a spus ca diferenta dintre cele doua spermograme facute deja este prea mare. Asa ca din pacate sunt inca in asteptare.
Daca ajungem la FIV, pregatirea pentru fertilizarea in vitro dureaza cam 3 cicluri menstruale asa ca mai am de asteptat pana sa pot deveni mamaica.
Ne-a dat de facut o groaza de analize, lui hormonale si mie tot ceva de genul, care sunt premergatoare fertilizarii.
Asa ca inca nimic nou sub soare.
flavia
Claudelu spune:
Buna dimineata fetelor!!De fapt e amiaza
Li, pai eu am auzit la stiri ca O-zone sunt pe cale sa se desparta...nu se pot intelege cu impartirea banilor...asa-i omu' cand ajunge la bani uita de unde a plecat...Ziceau la Stiri ca e singura trupa din Ro care a ajuns la un asemenea succes si ca banii le-a sucit mintile si acum vor sa plece 2 dintre ei...de fapt sa-i concedieze...Iar de romani smecheri a avut parte si sora-mea cand a fost in IT...s-a ferit de romani ca de dracu...ea a vorbit romaneste doar acasa, ca in rest ea fost frica, ptr ca s-au legat cativa romani smecheri de ea...a fost o singura familie care au fost in concediu cu copilasii si doar cu ei mai vorbea romaneste..Oare de ce suntem asa de rai???
Flavia, sa va ajute D-zeu sa reusiti sa faceti copilasi, ca sunt cea mai mare bucurie in viata!!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
alina33 spune:
Salut!Clau ai mai gasit biscuiti fara gluten?Eu am luat petite beure si au de-a E-uri de numa.Am gasit in mama si copilul reteta pentru biscuiti pentru bebelusi.Da numa dupa 6 luni ca se fac cu faina.
Am fost ieri in bila si n-am gasit.Am cautat borcanase cu peste,nu erau si am uitat sa cumpar file de peste sa ii fac.
Gabi mergeti la control sau are tudor ceva?Sa ne spui.
Alina,Dragos e un dulcel ca de obicei.Dragos al meu sta din ce in ce mai mult in fund si e atit de fain!
Flavia faine poze de la nunta!Sunteti frumosi si bb-ul o sa iasa si mai frumosi!
Linda, ce mai face Claudia si Vanessa?
Oare Magda s-o fi mutat?
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
tanja spune:
Buna fetelor,,
Multe salutari din Austria .Inca nu stiu nimic sigur in legatura cu problema mea si o sa va tin kla curent.si multe
Claudelu spune:
Alina33, eu ii dau la Raul biscuiti Petit Beure!Pai daca ar fi sa ne luam dupa E-uri, cred ca nu am mai manca nimic!!!
Tanja, sa ne ti la curent cu starea ta!!Daca mai vorbesti cu Anto, intreab-o te rog daca a primit sms de la mine...ca i-am scris si de obicei imi scrie imediat sau ma suna si acum nimic!!!
Gabi, azi iar am calcat si am facut curat in dulapuri...eu toata ziua as calca si as face curat prin dulapuri...imi place la nebunieCum e Tudor???MAine faceti 1 anisor!!!!
alinamoro spune:
Ceau fetelor?
Ce ziceti de vremea asta mohorata? Mie imi vine numai sa dorm.Azi am lenevit de cand am venit de la lucru.
Clau,mie imi place sa calc cand ploua.As calca toata ziua.
Flavia,sotul meu e din Tinca si cand mergem acolo intotdeauna mergem prin Ciumeghiu.Succes in continuare cu analizele si sa vina bb cat mai repede.Las' ca esti tanara,o sa vina si bb,nu te ingrijora.
Alina33,sa stii ca si eu i-am dat la Dragos biscuiti Petit Beurre.Acum nu mai mananca biscuiti.
Gabi,spune-ne cum a fost la doctor.Ati mers la un control de rutina doar?
Li,dacia Logan a aparut luna trecuta in RO.
Tanja,te salut si eu si toate cele bune iti doresc.
Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici