Mamici din Arad...???(16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mai sa fie, aproape toate online!!Ati asteptat ora 00.00???
Li,...eu stau pana la 00.00 sa fiu prima care-l felicita pe Tudor si vezi surpriza, imi trag astia teapa...si tu faci misot de mine!

Cristina, ...arunca si aici o portie!!

Gabi, si tu o felie de tort!!Ce tort ii faci lu' Tudor???

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

Ce naiba are ceasul aiar...eu am postat mesajul la 00.04 si acolo scrie ca l-am postat la 23.04...si am stat special pana dupa 00.00

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul

Clau se mai intampla si la altii ca nu le merge ceasul bine,merge cu o ora in urma.Citeste aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34304

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Clau,n-am facut misto,m-am prostit doar un pitut.
si noapte buna.

LindaG

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LindaG

Clau,n-am facut misto,m-am prostit doar un pitut.
si noapte buna.

LindaG

hahahahahahahaha, Li si eu la fel

Alina, mersi mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

La multi ani Tudor!!!!Sa cresti mare si voinic!
Gabi sa ii faci azi multe poze!!!!Si sa pui camera sa il inregistrezi ca de nu

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

LA MULTI ANI PT. TUDOR. Sa creasca mare si voinic!!!!!!!!!!!!!!! Eu sunt noua aici asa ca nu stiam de ziua lui.

gabitzica, prietenele mele pe care le-ai vazut in poze mi-au fost colege de facultate. Adi Pica nu e casatorit, e prieten cu blonda (de care ziceai tu) de 8 ani.

am fost toata trupa in luna noastra de miere, ca ceilalti sunt casatoriti deja de 2 ani.

ne-am distrat de minune. noi petrecem toate sarbatorile impreuna, suntem ca o familie. anul trecut tot in Turcia am fost in concediu, tot cu ei, doar ca am fost in partea de sud, la Marea Mediterana - in Alanya. suntem o gasca pe cinste.

http://community.webshots.com/user/flaviaramona

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
Mama ce noapte am avut..N-a facut Raul niciodata asa, s-a trezit aproape din ora in ora...noroc ca a stat Clau azi acasa, ca am putu macar sa ma odihnesc acum dimineata, ca nu de mult m-am trezit...acum sunt singura si ma pun sa fac curat, ca maine sa fiu libera si sa lenevesc toata ziua

ALina33, dar ce mesaj ai tras

Flavia, chiar vroiam sa te intreb daca fetelor din poza n-au fost la Marketing, ca mi se pareau cunoscute...te rog sa-mi dai toate datele despre voi(vezi lista de pe prima pagina) ca sa te trec si pe tine acolo!! Ce-mi plac pozele de la muntele ala de calcar, sunt bestiale...le-am aratat si la prietenele mele cu care ma vorbesc noapte de noapte pe YM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Abia am ajuns in Arad. Am fost pana la Gurahont si m-a plictisit drumul.

Claudelu, dragut-o, uite datele: flavia ramona (flavia - peste 14.03.1979), casatorita cu Sorin (scorpion - 24.10.1970).

Apropo fetel......
Helppppppppppppp

Duminica e ziua puiului meu si nu am nici cea mai vaga idee ce sa-i cumpar. Am pregatit deja o surpriza pt el. Am cumparat o imagine din-aia care e comestibila si se pune pe tort avand ca imagine o gagica care are doar o camasa pe ea si i se vede fundul si un san. Super sexy..... I-am comnadat un tort si am rugat-o pe doamna de acolo sa puna imaginea aia pe tort. Abia astept sa-i vad fata cand va vedea tortul.

Dati-mi idei ce sa-i cumpar. Haine nu as vrea, alea i le cumpar altadata, dar nici alta idee nu am.

http://community.webshots.com/user/flaviaramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Fetelor sunteti tare dragute!! va multumesc din suflet pentru mesaje!
am facut si poze! Am si filmat faza cu tortul dar din pacate Cipri nu a dat drumul la camera!. va povestesc mai incolo. inca mai am musafiri.
Pupici

Mergi la inceput

Salutare, salutare!!

Gabi, ce ghinion cu camera ce zice Tudor, e fericit???...sa sti ca si noi am patit asa la nunta, cand s-a pus nasu pe striptis ca sa ma rascumpere...mi-a venit sa-i rupt capu la ala care a filmat, pentru ca a fost misto de tot faza...pe mine m-a furat domn Neamtiu care era muci(ca de altfel aproape toti de la nunta) si Timo m-a rscumparat, asa ca cea care a fost pusa pe scaun a fost ea, iar nasu(stripar pana inainte de nunta) a faut spectacol de zile mari...am doar finalul si mor de ciuda ca eu nu am vazut faza,ar Clau cica trimitea copilasii la joaca doar ce mi-au povestit dupa...

Flavia, habar n-am ce s-ti spun in legatura cu cadoul...eventual poti merge pe Vladimirescu la Sexshopu' ala(daca tot esti pusa pe soti) si cumpara-i niste catuse, sau o pereche de chiloti comestibili...ceva haios...sau vrei ceva sobru???Eu pana sa ma hotarasc asupra unui lucru colind tot orasul de cateva ori...eu de obicei ii cumpar ceva trasnit si seara il invit la o cina si apoi, ca sa fie tot tacamul!!!

Tanja, pe unde umbli??Cum mai esti???Stefan ce face?? de la mine!!!

Mergi la inceput