Cu cine ne-am maritat?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Eu am o poveste destul de haioasa in ce priveste subiectul...
Prima mea cerere in casatorie la 18 ani. Eu in clasa a 12-a el student anu' I. Raspunsul meu: "Da- dar cand termin si eu cu scoala" Numai ca am terminat-o cu el.
A doua: eram in anul 2, super indragostita de un tip dar care avea alte preocupari decat scoala (eu fiind superstudioasa). Raspunsul meu "DA, dar daca te apuci de scoala!" Dar, nu a fost sa fie ca principiile mele au fost mai puternice decat orice.
A treia: eram studenta anul III si el anul IV. Un tip rafinat, cult, din nou mi se parea ca sunt indragostita pana peste urechi. A venit iar minunata intrebare iar raspunsul meu a fost, evident: "Da, dupa ce termin si eu facultatea!". El a terminat-o cu un an inainte si s-a intors in orasul natal pentru o perioada iar la mine a functionat placa "Ochii care nu se vad se uita..." asa ca m-am indragostit de un tip in anul IV care as fi vrut eu sa ma ceara dar nu a facut-o...asa ca...
Am terminat fac., m-am intors pe plaiuri natale si aici am cunoscut un tip frumos cu care am avut o relatie nu prea lunga dar deja se pusese problema ca "ar vrea sa se casatoreasca cu mine" iar in acest caz i-am cerut un ragaz de gandire si am ajuns la concluzia ca NU este cel la care visam. Asa ca...l-am anuntzat ca renuntz la el definitiv!
Si in cele din urma l-am cunoscut pe actualul meu sotz si dupa o luna de cand il cunosteam l-am cerut eu . Surprinzator a fost ca mi-a raspuns: "Da, si eu voiam sa zic aceleasi lucruri numai ca tu ai spus-o mai frumos." Si dupa 5 luni aveam deja certificatul roz in mana.

Si au trecut de-atunci 4 ani si 3 luni, avem o minune de fata si sper ca, vom trai feritciti pana la adanci batranetzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi facem parte din categoria "programatilor". Am programat totul, in primele 2 saptamani cand ne-am cunoscut si indragostit. Deoarece ne completam (avem caractere total opuse), totul e ca in prima zi, eu sunt , iar sotul . Suntem impreuna de 4 ani si avem o fetita minunata. Speram sa tina, caci garantii nu exista. Cel mai important lucru este faptul ca ne putem baza unul pe celalat, in orice situatie si putem discuta deschis totul. Niciodata nu am lasat un lucru care poate nu ne-a placut, nelamurit. Mai bine mici furtuni care trec, decat un tzunami care sa ne spulbere !

la voi !

Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana321 spune:

Sotul meu imi repeta de n.. ori:
Vreau sa fii sotia mea .
Nu-i asa ca vei fii sotia mea ?
Ne vom casatorii si punct .
Si stiti cand palavragea strofele astea , cand faceam dragoste .
Ce ziceti nu-i romantic . ?
Oricum eu nu am crezut o clipa ca ne vom casatori vreodata , si uite ca s-a intamplat

Mergi la inceput