Bebelusi de mai-iunie 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
vanessa ionescu spune:
buna!
Iuliana, de ce nu raspunzi la telefon? Te-am sunat pe mobil ca pe fix imi era lene sa caut numarul in calculator.
scuxzati-mi ignoranta dar dupa ce i-am felicitat pe sarbatoriti de azi m-am uitat si eu pe listuta. de Rares stiam ca e ziulita lui azi, dar care victor? Ca eu recunosc ca m-am luat dupa Iuliana.
nu stiu care din voi imi reprosa ca nu apar in poze. apar si eu dar mai in colturi ca sunt grasa (apropo de subiectul care v-a stresat pe toate azi si care pe mine ma deprima de tot). Asa ca, acum dupa ce termin acest mesaj ma duc sa pun o poza cu mine mai citeata, in toata splendoarea mea de aproape 80 de kg.
Iuliana (ca vad ca am ce am cu tine azi) au anuntat ca se face vremea mai calduta (daca nu ma insel). Pe Andu l-am schimbat la programul de dupamiaza de la scoala si il iau la 3. Asa ca, daca e mai caldut maine poate iesim prin cartier. Asi iesi si eu cu el in marsupiu, dar l-am cantarit asta seara si are 7.950kg. nu-l mai pot tine in brate! si asa eram cu mijlocul in pioneze de la primul darmite acum. si mai am si o varsta...
Sa va spun ce a mancat Cata de aseara pana acum (aproximativ).
La ora 22.00 140 ml lapte, ora 00.00 180 ml lapte, ora 2.00 140ml lapte, ora 6.00 120 ml lapte. de la 6-7 a stat treaz si agangurit si eu pe langa el. la 7 a adormit. eu m-am apucat de senviciurile lui Andu, cafeau lui tati, actele mele pentru servici, ghiozdanul lui Andu, imbracatul si spalatul meu, fardatul meu, sculat Andu, imbracat Andu, spalat Andu, sculat tati, oparit biberoane Catalin, pregatit biberoane, lapte Catalin (venea soacra-mea sa stea cu el), dus Andu la scoala, lesinat eu.
Ma rog, nu am lesinat inca dar iau calciu si vitamine. in curand o sa iau pastilute roz. Cele mai tinere stiti ce sunt pastilutele roz? Distonocalm.
Dupa toate astea, am plecat la munca, undeva prin comuna Jilava. acolo am avut treaba azi (dar nu in locul la care v-ati putea gandi cand auziti Jilava). La 8.30 e aglomerat, sunt multe stopuri iar majoritatea soferilor si pietonilor nu s-au trezit. (nu ca mine).
Pe la 2 am plecat spre casa, m-am dus sa-mi iau plodul mare de la scoala si am venit acasa unde l-am preluat pe Catalin ca sa poata soacra-mea pleca. i-am facut suc de morcovi cruzi si a baut vreo 20 ml. Ar mai fi vrut dar mi-a fost frica sa exagerez. A mai baut un biberon de lapte (si in timpul zilei a baut vreo trei). Cand s-a trezit i-am dat supica (doar zeama) a baut vreo 25 ml. tot asa am intrerupt ca sa nu fie prea mult. Morcovii din supita i-am pisat si i-am dat cu lingurita. ii plimba prin gura si ii scotea afara dar nu scuipati, mai mult din ignoranta. a mai baut vreo 2 biberoane de lapte si s-a culcat. sa-l vad la noapte ca-mi vine sa-i dau romergan.
ma duc sa pun poze si daca nu adorm ma intorc.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
madutza spune:
Vanessa, off si tu esti mamica eroina!!! Vreau al doilea copil, dar cand va aud.....Ne vaitam noi, voi saracele ce sa mai zicei?
Laura, eu sunt perfect de acord cu tine. Chiar intrasem si io in furia asta cand am observat ca am 97 kg (de la 93 ramase de la nastere), dupa care mi-a trecut. Nu din cauza ca alaptez, ca doar dulcirile, prajelile, spaghettele nu fac laptic, dar asa gasesc eu motiv. Problema mea e ca mi-e sila si mai ales groaza de esec sa ma apuc, nu mai am chef, si cu cat ma ingras mai mult cu atat imi piere mai tare cheful, cand ma gandesc cat de mul trebuie sa dau jos (cel putin 20 kg sa ajung ca vara trecuta) ma apuca depresia aia mare ...Stiu ce va spuneti, intr-adevar, la mine ar avea mult de lucrat un dr. de la spitalul 9...Chiar as vrea sa ma apuc...
Anacami, mie la ciclu nu mi s-a intamplat asa pana acum...
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
monet spune:
fetitzelor,
vai, ce tare va suparaaaaaaati:).
hai, lauraa, e foarte bine ce vrei tu sa faci, ai grija numa', fii ponderata in toate, stiu ca esti si o sa fii:), asa cum numai o cale 'de mijloc' o sa impace si capra si varza:):). bravo! (hmmmm, budinca de ciocolata in miez de noapte... extrem de tentant!!:)). ce mai face lara scumpa. felicitari pentru cetatenie!!!!!!!!
madutza, fata draga, sa stii ca tu esti in cea mai 'buna' pozitie. daca vrei sa scapi de multe kile, ai din ce sa 'scazi', asa ca rezultatele, odata ce te apuci de treaba, se vad imediat. nu-ti fie frica de esec, din contra, infrunta situatia cu dreptul -- sa vezi ce bine reusesti! pupici tie si anucai! pupici scumpi. (mie-mi place de tine, asa, rostogol:))
vanessa, doamne ce multe poti face! jos palaria, pina la pamint! imbratisari sincere si pupicei baieteilor!:)
anacami, hmmm, poate nu e laptele de vina (rar e laptele de vina), poate are copilul chef de hartza:). hai, sa-i treaca si pupici!
carmen, da, vad, cred ca merge cu 'dieta'. bravo tie, sa fiti sanatosi toti:).
abia acuma reusesc sa plec acasa. hai, ca fuuuuuuug! e aproape 5
pa-paaaaaaaaaaaaaaaaaaa... mai vorbim noi:)
mona si lia (24.04.2004)
poze lia mica
www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze septembrie
www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei
Irinel spune:
Fetelor mai intru si eu pe la voi. Evident n-am apucat sa citesc decat capitolul 15 da tot e bine, nu?
Dupa cum Lili v-a spus, ne-am vazut, placut, pozat...:-) Mi-e o ciuda de mor ca facusem si noi poze si nu stiu ce s-a intamplat cu aparatul nostru ca a pierdut pozele :-(( Bine ca le-a pus Lili. Multumim de complimente :-) Lili multumim pentru primirea frumoasa si pentru poze. Si va asteptam pe la noi...
Lauraa eu iti spun drept ca de cand am incercat sa suprim painea si am avut drept rezultat ca n-am mai avut laptic si n-aveam habar de ce plange fiu-meu noaptea, m-a cam lasat orice vointa. Ca eu cand fac cura tot nu renunt chiar la toate, da le echilibrez cumva. Hai ca poate daca va aud si pe voi de rezultate ma ambitionez si eu da acum nu am vointa suficienta. Bafta, oricum tu ai chiar putin de dat jos, sigur o sa reusesti!
Monet ce ambitie ai! Bravo!!! Sigur ca sa te bucuri de cele 1.5 kg. Sa stii ca eu cand voiam sa slabesc, rezultatele se vedeau cam dupa 3 saptamani si daca aveam vointa sa continui se duceau mult mai repede din momentul ala. Eu cred ca esti pe calea cea buna, da sincer tu arati deja de jale. Eu n-am astfel de ambitii, la 1.71 m 59 kg m-ar multumi, da mai am mult pana departe :-))
Vanessa ce mult imi place cum scrii. Doamne, ma uimeam de Monet da si tu esti mamica eroina.
Carmen bine ai venit! Scuze, n-am retinut numele, parca a mai venit o fata noua. Bun venit si ei!
Piatra Lunii eu am inceput cerealele cum scrie pe cutie, cate o lingurita de cereale la 30-45 ml lapte praf. In prima zi i-am dat o lingurita (adica o lingurita de cereale la vreo 40 ml cred de lapte), apoi am crescut zilnic cu cate o lingurita da am pus mai multe cereale decat zic ei, ca altfel e ca laptele. La vreo 5 zile de cand am inceput, am crescut mai mult. Acum ii dau de consistenta unui gris moale.
Pupici ca fuge sefu
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Daniel (28 Mai 2004)
Lili_B spune:
Bune fetele dragi,
Inainte de a va povesti ce mai facem noi, o iau din urma cu mesajele, sa ajung si eu la zi.
Deci:
La Multi Ani, Victor si Rares[/b]!!! Sa cresteti mari, cumintzi, frumosi, voiosi, destepti...La noi inca e 12 Oct, asa ca se pune...
La Multi Ani, Catalin, sa cresti mare, sanatos, frumos si destept, si sa le aduci numai bucurii parintilor tai.
Mephala (Carmen) bine ai venit la grupul nostru de mamici cu bebici. Inca nu am apucat sa ma uit la poze, dar miine mi-am propus sa fie zi de admirat bebei. Am vazut ca Iustin al tau nu adoarme decit leganat sau plimbat. Pe aici a fost o campanie de invatare a bbilor sa adoarma singuri in patut. Daca te rabda inima, incearca si tu....parerea mea, cu cit mai repede, cu atit mai bine si mai usor. Aaaaa, vad ca te-ai si apucat!!! Bravo si cit mai multa rabdaresi tarie iti doresc.
Madutza, Piatra Lunii: si Bianca a avut o perioda destul de lunga cind imediat dupa baie, cind incepeam sa o imbracam, se punea pe un plins mama mama. Eram de-a dreptul ingroziti de momentele de dupa baie. Pina cind intr-o seara nu am mai pus-o pe masa de operatie (asa ii zicem noi la masa de schimbat) ci in patut si i-am dat drumul la mobile (carusel sau cum vreti voi). S-a tot uitat la el si pina sa-si dea seama ce si cum a fost gata imbracata. Am continuat asa inca vreo citeva seri la rind si a uitat de plins. Acum o imbracam pe pat si nu mai are nici o treaba. Asa ca incercati si schimbati si voi ceva, locul sau poate in timp ce o imbracati tati sa ii arate o jucarie, sau orice altceva ce i-ar capta atentia si ar uita de plins.
Madutza, tu ii pui caciulitza dupa baie?
Mona, draga, da ma tot minunez cit de cumintzica e Lia voastra scumpa. Unde ati gasit cartea aia cu foi de pinza, ca as vrea si eu? E cu desene sau cu ce?
Cady, spor la citit. Ce fel de carti citesti, despre bbi, sau altceva?
Sandy, bine ai venit. Te primi cu mare drag, cum sa nu?! Si te asteptam cu cit mai multe povesti despre voi.
Irinusha, cum a fost cu musafirii? Mey, nu stiu daca ne facem neamuri cu Irinel, ca i-am promis-o deja pe Bianca lui Sebi (a lui Nally). Dar cine stie, ca pina la urma tot ea o sa aiba ultimul cuvint.
M-ati innebunit cu inotul asta, tre' sa ma interesez si eu ca sigur e si pe aici.
Alina, cum te mai simti iubita? Sper ca ti-a trecut indigestia...Sugestii pentru masa de seara? Pai fa ca mine, maninca vreo 6 pagini de forum cit s-au vrednicit fetele sa scrie si pe cind ai terminat pici de somn, de nu mai vrei altceva decit o teleportare in pat, linga sotzul iubit.
Ma bucur ca ti-a trecut indigestia.
Irinusha, nu-i prea repede pt. galbenus de ou? Eu stiam ca ala se introduce pe la 7 luni. Uite ca nu am retinut daca Cris papa tzitzi sau formula...
Lauraa, felicitari pentru micutza romanca!!!
Aoleu, ce subiect delicat ai deschis tu aici...
Eu stau cam asa: 1.62 cm si 63 kg. TREBUIE sa ajung la cel putin 52 cit am avut inainte de sarcina, daca se poate chiar 50 kg. Pina la sfirsitul lui Oct mi-am propus sa dau jos 3 kg. M-a ambitionat Anacami cu cele 4 kg ale ei date jos in 2 saptamini.
Nally, mersi mey de complimente, esti o dragutza. Hai ca mi-ai lipsit zilele astea....Si eu tot tzitzi ii dau la Bianca...vorba la sotz, cind imi ridic tricoul ii zice la Bia "stai cuminte, ca uite a venit laptareasa".
Mey !!! Iar se vorbeste de mincare pe aici? Pai asa nu mai slabim noi....
Zaraza, si eu asa am auzit cu sportul, dar am intrebat o asistenta si a zis ca atita timp cit nu fac efort prea mare, e ok. Adica o juma de ora de gimnastica nu cred ca chiar afecteaza laptele.
Gabitza, scumpa, iti dau eu kile mey, si mai multe de 2-3. Mi se pare cam aiurea sistemul de sanatate de pe acolo... Multa sanatate lui Dennis si voua nervi de otel si multa rabdare, ca or veni si zile mai bune.
Piatra Lunii, eu la inceput i-am dat cerealele subtire ca un lichid (cu linguritza!!!) si apoi treptat le-am tot ingrosat, acum sunt de consistenta pireului de cartofi, poate un pic mai moale. Pupici la Ingridutza.
Andreea, bine ai venit ! Mai, ce de mamici noi in ultimele zile.
[b]Carmen, chiar asa, cum ai facut tu analiza laptelui? Acu' m-ai pus pe ginduri, poate de aia e Bianca mea mai usurica, o fi laptele de vina?
Mai am citeva mesaje, dar nu mai poc, mi-e somn. Le las pe miine.
Iar a iesit un mesaj lung, scuze fetelor. Si chiar ca de data asta mi-am propus sa fiu scurta.
Hai, va pupic, somn usor.
PS: ma bucur ca v-au placut pozele cu noi si Irinel & Co si va multumim de cuvintele frumoase.
Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza
Lili_B spune:
Ma scuzati fetelor ca am vrut sa boldez numai numele fiecaruia si ui ce-am facut: varza!!! Tre' sa ma duc la nani, sunt prea obosita!
Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza
monet spune:
am pus poze noi in albumul de octombrie...
irinel, mai, da' draguti sinteti cu totii in pozele postate de lili!! adorabili!
noapte buna/buna dimineata la fete harnicute...
mona si lia (24.04.2004)
poze lia mica
www.imagestation.com/album/?id=3434700093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze septembrie
www.imagestation.com/album/?id=3225170093&mode=invite&slideshow=1" target="_blank">poze octombrie
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">povestea nasterii liei
sandy75 spune:
Multumesc pentru primire.
Greu v-am gasit fetelor! Asa e cu incepatorii ce sa-i face!?
Bb al meu pe data de 18 face patru luni. Se numeste Raul. Din pacate nu mai suge, papa lapte praf (care e groaznic). De aceea am incercat sa-i dau papica cu lingurita (pireu de fructe cu putin biscuit si pireu de legume). Dar avem o problema. Este cam "lenes" ca sa mestece. Nu stiu ce sa ma fac. Mancacios e, dar vrea sa nu depuna prea mult efort. Voi ati inceput sa le dati bb-ilor vostri mancare cu lingurita?
Acum trebuie sa plec s-a trezit bb-lul.
Pupici la toata lumea!
Sandy si bb Raul
alina33 spune:
Aha, Vanessa am reusit sa te vad!Esti o mindreata de mamica!
Mona tu numa ne faci in ciuda cu pozele?Nu reusesc sa le pun pe o viteza mai mica!Daca mai intorc si capul dupa Dragos s-au si gatat
Mephala ti-am vazut grasunelu'.frumusel ii!
Dragos s-a trezit la 1 apoi la 3 si pe urma la 8.30.Ma mir cum de nu s-a trezit la 6 sa manince.N-a baut mult ceai doar 50 ml.Poate nu se mai trezeste noaptea sa dorm si eu 6 ore intr-una.
Oana ,tu parca spuneai ca nu reusesti sa ii dai cu lingurita sa manince.Pina acum nu i-ai dat nici un fel de siropel cu lingurita?Eu i-am cumparat lngurite pentru masa din acelea termice da el tot cu cea de silicon vrea,cu care i-am dat medicamente.Asa ca schimba-i lingurita, poate nu reuseste sa ia mincarea sau nu-i place lingurita.
Cea de silicon e faina ca e moale si musca din ea.Iar cind musca se face plata si minca si mincarea.
Sandy poate ii este prea foame si nu mai are rabdare cu lingurita...
Laura tu esti cea mai tare de aici da cu daca suntem lenese.Aseara am mincat doar 2 mere ca am reusit sa maninc pe la 18.00 si seara cind a mincat barbatelul meu m-am abtinut.Iti dai seama ca dimi am fost pe cintar da iti dai seama ca nu se cunoaste dupa o seara....
Anacami tot te intrebam cum ai dat cele 4 kile jos si tu nu vrei sa ne spui.E secret?
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
anacami spune:
Alina,
nu am tinut cura de slabire.Am facut puitina gimnastica si am facut plimbari destul de lungi- vreo 5 km dimineata si vreo 5 km seara. Poate nu am mancat nici dulciuri in acea perioada (nu am tinut evidenta exacta).S-ar putea sa fi fost mai mult apa, cred ca am retinut destul de multe lichide spre sfarsitul sarcinii (cand in doar 3 saptamani am luat vreo 5 kg!!!).Picoarele nu-mi mai sunt umflate iar verigheta imi sta mai lejer pe deget.Madutza, tu bei destule lichide?S-ar putea sa ai si tu vreo problema cu retentia de lichide
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami