Bebelusi de mai-iunie 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Am vazut in dimineata asta un reportaj la PrimaTv despre beneficiile alaptarii la san, invitata fiind dr. Culcer. Spunea ca nu exista mama care sa nu poate alapta (!!!si eu am avut probleme destul de serioase intr-o perioada, cu toate ca imi doream foarte mult sa-l alaptez)!,ci doar greseli de tehnica de alaptare.Mai spunea ca o mamica care alapteaza nu mai are nici un gram in plus la 6 luni de la nasterea copilului!Cica are exemple vedete (cine stie ce tehnici mai folosesc).Spunea ca trebuie sa mancam absolut normal, pentru o singura persoana si nu pentru doua.Eu cred ca depinde de la persoana la persoana.Daca nu ma insel, chiar MariaI a dat dupa nastere vreo 20 kg (iarta-ma daca gresesc) si chiar ma intrebam cum!Maria ai vreun secret?

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Sunt pe marea fuga ca mergem la intalnirea de bebei.Voiam numai sa spun IRINEL ca nu am zis nimic de paine, paste fainoase, cartofi si alte chestii sanatoase. AM scris ca e vorba de alea care intr-adevara nu fac nici un bine nimanui. Paine mananc si eu la greu. Pupici!

Mama de www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Lauraa" target="_blank">Lara, 10 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaraza spune:

Servus fetele,

hai, mai, dati-o-ncolo cu stresul legat de kilele in plus. Stiti ca stresul dauneaza la productia de lapte? Pai si-atunci....
Exista o metoda sa dai jos kilele si sa nu dauneze la productie, ba chiar s-o stimuleze; placuta, la-ndemana si care nu costa nimic, chiar recomandata de medici in perioada asta.
Ei bine da, la asta ma refer
Ma gandesc ca inainte de an infometea poate ar trebui sa recurgem la metode mai sanatoase.
Desigur, la teorie sunt cea mai tare, practic am 10 kile in plus

Pupici!

Andreea si Sofiutza (19 iunie 2004)
album
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33541" target="_blank">nashterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

wow, dar ce va discutati...
nu prea mai apuc sa ciresc din urma, dar scriu scurt despre vizita la doctor..
deci ne-a vazut doctora si nu este eczema, si nu a putut preciza ce ar putea fi.Am primit tratament tot cu hidrocortizon si Propyless(Zaraza, parca tu ai pomenit de Propyless, nu?) si a zis ca sa vedem cum evolueaza.Daca ii mai apar, abia atunci ne trimite sa facem teste sa vedem daca nu cumva este alergic la ceva-lapte sau altceva).Pana atunci nu.

Ne-a si cantarit si masurat la 4 luni, avem 8,320kg si 65cm....!
In ceea ce priveshte diversificarea asistenta a spus sa nu ma grabesc caci creste frumos la san si nu-i graba sa incep nici macar cu suculetze.Mai e careva care NU a inceput diversificarea dintre voi, parca nu am auzit pe nimeni.

Vapup!Revin daca am timp!

Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Gabitza, baietelul meu este mai mare decat al tau cu 2 saptamani.Zilele acestea am inceput cu cateva linguritza de morcov.Pana la 5 luni (nu mai este mult...) nu o sa-i dau decat putin suc de morcov .

Mergi la inceput

..Mi-am propus ca pana la 6 luni sa ii dau doar suc de morcov + mar.Sa vedem ce o mai fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna fetelor!
Madutza, Lili_B, cand mi-am facut analizele sa vad daca sunt ok., am dus si putin lapte intr-o sticluta pt. analiza. Am spus ca l-am stors dupa supt(tb. precizat: inainte sau dupa supt)si am primit rezultatul dupa cateva zile:"analiza laptelui matern: lactoza- 7,3(valori de referinta, intre 5-10), grasimi- 8 (intre 1,5-8,5g) si proteine- 0,95 ( intre 1-2,5)". Deci, laptele e bun. Poate incercati si voi sa faceti o analiza a laptelui, daca va intereseaza.

Irinel, merci de urari!

Madutza, hai ca nu e asa greu cu regimul, primele zile sunt greeeele si luuungi, dar apoi te obisnuiesti. Noi suntem aici si te sustinem, ce zici?

Lauraa, sunt de acord cu tine: painea alba, dulciurile, prajelile, nu fac bine nici la organism, nici laptelui. Eliminandu-le, nu facem decat sa dam jos cateva kile si sa ne simtim mai bine. Si io le-am declarat razboi!
Pupici

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am fost pe afara. si e un frig de mi-au inghetat urechile. bine ca au dezmortit caloriferele ca stam cu aerul conditionat pe cald de doua zile.
acum sa ma iau de Mamaleone (ca la Iuliana m-am ratoit aseara de suna biata fata la telefon de la 9 dimineata). L-am imbracat pe Cata si am iesit cu marsupiu. Am facut vreo 30 de m si ne-am intors ca mi-a rupt spatele (8 kg dezbracat) - apropo aveti grija cu marsupiu ca eu am ramas cu coloana in pioneze de la Andu.
am venit sus, am luat carutul (si noi avem carut mare si greu) si am plecat hai-hui. Cum era 12.30-12.45 am plecat spre bisericuta unde Mamaleone se lauda ca iese afara pe la ora 12. ce mi-am zis? daca Iuliana se vaccineaza azi (sper ca e bine Raresutu) si e o minune ca sta in casa, poate dau de Mamaleone in parculetul de la bieserica. Dar, parcul era gol. M-am dus un pic prin parculetul de langa biserica, dar cum batea vantul am venit sus, am deschis calculatorul si am inceput sa bomban ca orice femeie trecuta de o anumita varsta.
Mai am o problema, azi cand l-am dus pe Andu la scoala am aflat ca in noiembrie are balul bobocilor si e carnaval si trebuie sa-l costumez in ceva. El vrea in rege sau print (doar e baiatul lui mama, nu. Asa ca m-am dus la fosta lui gradinita sa cotrobai prin lada cu costume pentru serbari. Dar, toate erau asa de ponosite.. Nu stiu cum de nu am observat pana acum la serbarile pe care le-am avut.
Trebuie sa gasesc o solutie si urgent pentru ca in functie de personaj, dna. le da roluri.
Zaraza foarte buna "cura ta de slabire". Dar e eficienta cand e practicata zi de zi si cu orele, ceea ce pun pariu ca nu mai stim nici una cum e mai ales cu copii nostrii care se scoala de 2,3 ori pe noapte sa manance. Si sa vezi cum e cand mai ai si unu mai mare care te pandeste (ca a citit el prin carti si a vazut la Animal Planet cum e la animale...)

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Gabitza, si io zic sa nu te grabesti, eu am inceput sa-i dau lui Ingrid putin lapte cu cereale in lingurita, cand a implinit 5 luni, si nici atunci nu eram prea convinsa ca sa incep (adica acum cateva zile). Doar are tot timpul sa manance :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Fetelor io ajung la diperare cu Sebi!!! De azi-dimineata urla efectiv!!! Chiar si in brate!!! Il mananca gingiutele rau de tot!!! Ma musca tare de tot cand imi prinde degetul meu in gura si da sa ma apuce cu guritza si de obraz si de gat si de maini... de ce apuca!!!
Pupiul mic !!! Asa mila imi e de eeell!!I-am dat cu un gel primit de la verisoara mea din australia ca la calgel nici o reactie! Acu doarme de vreo ora!!! Record de timp pe ziua de azi!
Fetele din Romania voi ati intalnit pe la farmaciile din jurul vostru Gel de dinti Bonjela? E foarte bun! L-a linistit aproape instantaneu! Eu am cautat pe la mine si nu au auzit de marca asta! Daca intalniti sa-mi spuneti si mie! Va rog!
Va las ca acu ma iau si io de ciorbica pe care ziceam ca o fac in dimineata asta si nu am mai apucat!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput